Gospod upravnik

Teme, ki niso v povezavi z offroadom
DavidJ
Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a DavidJ » Po Jan 19, 2009 10:21 am

bine napisal/-a:Davidj: ne bi se narazen piše ;-)

@all: ne se kregati zaradi politike.
To itak še preveč izvajajo politiki.

Ne bine skupaj se piše :wink:

bine

OdgovorNapisal/-a bine » Po Jan 19, 2009 10:54 am

DavidJ

OdgovorNapisal/-a DavidJ » Po Jan 19, 2009 11:54 am

Pa imaš res prav! Sem bil 100%, da se skupaj piše.

Uporabniški avatar
jereb
Kraj: Logatec

OdgovorNapisal/-a jereb » Po Jan 19, 2009 10:11 pm

Jaz pa misli, da ga že vsi en mal biksamo!
Pričakujemo strpnost od drugih, kateri nas malce drugače gledajo, ker se kljub starosti še vedno igramo po blatu, sami smo pa tako nestrpni drug do drugega, da se kar kadi.
Ali je tako težko prezreti prispevek kateri vam ni všeč?
Ali ga pa preberi kak drugi dan, ko si boljše volje!
LP by Jereb

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Jan 23, 2009 2:08 pm

:ah_seveda:

uh kolk ga eni biksate :evil: men je pa prav da en mal teži okol pisanja, ker drugače komaj kaj zastopiš. Glede tujcev (alienov :wink:) je pa tako jasno da bodo pisali v tistem jeziku, ki ga pač znajo in je lepo da so na našem forumu. To nam je vsem skupaj lahko samo v čast in ponos, ker to pomeni da je forum dober in zanimiv tudi za druge. Na koncu koncev imajo oni zaradi nepoznavanja slovenščine več težav z prebiranjem foruma pa ga kljub temu obiskujejo. Recimo der5er se potrudi in piše v angleščini, ki je itak uni jezik. Lahko bi pa v nemščini ali pa celo, bognedaj, v koroščini, ki jo ne bi razumel nihče, niti tisti ki znajo nemško.
Tata pa piše pač v srbohrvaščini, ker slovensko pač ne zna dovolj dobro. Upam pa stavit da več članov foruma razume srbohrvaško kot pa angleško. Z svojim prvim prispevkom, ko se je predstavil je pa dokazal da mu tudi slovennščina ni ravno tuja in da je velik gospod. Še nihče ni objavil tak prvi post na forumu kot prav tata. Kapo dol.
Nekaj članov tega foruma je tudi na hrvaških forumih in pišejo v hrvaščini in ne v slovenščini. Kar je tudi prav saj bi jih drugače teško razumeli. Poleg tega je pa znanje tujega jezika prej vrlina kot pa slabost. Znanje tujih jezikov je dokaz o splošini razgledanosti človeka in njegovem znanju.
Jaz bi bil zelo vesel, če bi imeli čim več tujcev na forumu, pa naj pišejo v katerem koli jeziku. Či bi me zanimalo kaj imajo za povedat bi že nekako prevedel. Pa če sem iskren, vsako poznanstvo pride prej ali slej prav vsakemu offroaderju. Vsaj meni je. Ko je en kolega obstal z crknjenim motorjem obstal sredi ničesar v romuniji sem poklical človeka katerega nikoli v življenju nisem videl niti slišal, pa sva se vse zmenla čeprav sva se komaj kaj zastopla. Ga je šel iskat in so zrihtal zadevo BP. In jaz mu bom uslugo vrnil kadarkoli bo rabil, če bo le v moji moči neglede ali se zastopiva ali ne, bova že nekak. Če ne drugače pa z rokami, čeprav je to po telefonu bolj teško :lol: :lol:
Tisti, ki ga tuj jezik moti ni pravi offroader in se ni v življenju peljal dalj od svoje vasi. Glede slovenščine je pa zelo prav da se vsaj piše čim bolj slovnično pravilno, če se že ne govori.
Če samo pomislim čemu so podobni moji prispevki v angleščini na tujih forumih ali emailih se moram sam sebi smejat :lol: :lol: ker nimajo niti s od slovnice. Pa mi zaradi tega ni še nihče nikoli rekel ali napisal žal besede. Prav nasprotno, če nekdo ni razumel kot je treba mu nekdo takoj pojasni zadevo in napiše v pravilni besedni zvezi.
Za tiste, ki imajo težave z sporazumevanjem, pa nasvet: par pirov al pa šnopčkov v rt pa se boste vse zastopl. RAKIJA conecting people :wink:

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kraj: Southern District of Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Pe Jan 23, 2009 10:58 pm

Alien, kako ti je uspelo napisat tak dolgi post, pa da nisi mene niti enkrat omenil?

Drugače pa sem v tvojem pisanju vsaj 15 krat prikimal in se strinjal!
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم

Uporabniški avatar
Cap

OdgovorNapisal/-a Cap » So Jan 24, 2009 12:13 am

Pa še pripomoček za tiste, ki niti Aliena čisto ne razumete - http://www.download.com/Alien-Communicator/3000-7564_4-10869815.html :shock:
LP Andrej

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » So Jan 24, 2009 1:55 am

:kaj_takega_pa_se_ne: :kaj_takega_pa_se_ne: :kaj_takega_pa_se_ne: a ne me j....za crknt kva se vse spomnete :kadi_in_zgleda_kul:
Cap napisal/-a:Pa še pripomoček za tiste, ki niti Aliena čisto ne razumete - http://www.download.com/Alien-Communicator/3000-7564_4-10869815.html :shock:

Ejga rafter a si ti slab prebral moj post :?: seveda sem te omenu. No tebi tudi kapo dol k se ubadaš z nami za prazen nč :aplavz:
Sem napisal:men je pa prav da en mal teži okol pisanja Trikrat lohk ugibaš kdo je ta EN :mrgreen:
Napisal sem pa kar mislim o tejle zadevi. Uglavnem bedarija.
Povsod sem že vandral pa nikoli nisem imel težav zaradi jezika, sem pa pazil na kakšne čudne običaje recimo. Pa je blo. Smo se že nekak zmenli.
Edin enkrat na hrvaškem bi kmal dobu batine zaradi podobne bedarije. Mešal sem kruh in hleb, pa še nekaj samo se ne spomnem kaj. Uglavnem bedarija, pa še dons ne vem kaj je srbsko in kaj je hrvaško. In je bila tam ena grupa kakih deset navijačev NK Rijeka, k so me zaradi tega začel jebat da sem srb, četnik pa take fore. No nakonc se je zadeva nekak rešila, sam so mi pa zunaj pred lokalom v avto k sem imel streho dol dali eno trimetrsko palmo z teglcem vred. Sam je nisem mogu ven dat ne da bi poškodoval avto pomagat mi pa noben ni hotu ali ni upal zaradi unih bumbarjev. Pol sem se pa odpeljal z tisto palmo z Krka čez Titov most in skozi celo Reko do Opatije ob dveh zjutraj, pa ravno tisti dan je stopil zakon 0,0 alkohola na hrvaškem. Jaz pa seveda sploh nisem nič popil :roll: :roll: No od takrat na hrvaškem govorim izključno slovensko razen z ljudmi ki jih poznam. Sam zaradi tega neljubega dogodka ne sovražim hrvatov. Nasprotno, imam kar nekaj prijateljev. Butelni se pa najdejo povsod :evil: Sej se men tut na vsake tolk utrga k se ploščice v glavi začnejo premikat proti malim možganom pa kaj češ, živet je treba tako ali drugače. Vsi imamo slabe in dobre dneve. Vsak je vsaj enkrat v življenju budalo.
Z budalo pa veste kako je: niti jo pof..at niti domov odpelat. Če jo pof..aš bo vsem povedala, da si jo kresnu, če jo pa domov vzameš, pa nimaš kaj počet z budalo :shock:
Konec koncev pa so pa taki cajti dons da je teško budala bit. Konkurenca je huda, pa še vsak dan se moraš dokazovat..... :mrgreen:

Aja še kaj je bilo z palmo. Ker nisem upal z tisto palmo k :zena_z_valjarjem: ker je bil njen avto sem v Lovranu pred avtopralnico spal v avtu dokler niso odprli. Uglavnem, ko so fantje zjutraj prišli na šiht so popadal od smeha :lol: in so mi zastonj posesali avto jaz sem jim pa velikodušno odstopil tisto drevo. Še danes je tam in lepo uspeva, občasno se pa oglasim in jo zalijemo z biro in seveda z smehom čeprav šefici :zena_z_valjarjem: še danes ni jasno zakaj se mi zmerom tako režimo. Počasi ji postaja sumljivo vse skupaj ker delam ovinek 50km zaradi enega dreveščka.
Kakorkoli že, konec dober- vse dobro :wink:

Ajd mejte se......pa radi se mejte, če se zastopte al ne :wink:

Vrni se na “Razno”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta