a ne me j....za crknt kva se vse spomnete
Ejga rafter a si ti slab prebral moj post

seveda sem te omenu. No tebi tudi kapo dol k se ubadaš z nami za prazen nč
Sem napisal:
men je pa prav da en mal teži okol pisanja Trikrat lohk ugibaš kdo je ta EN
Napisal sem pa kar mislim o tejle zadevi. Uglavnem bedarija.
Povsod sem že vandral pa nikoli nisem imel težav zaradi jezika, sem pa pazil na kakšne čudne običaje recimo. Pa je blo. Smo se že nekak zmenli.
Edin enkrat na hrvaškem bi kmal dobu batine zaradi podobne bedarije. Mešal sem kruh in hleb, pa še nekaj samo se ne spomnem kaj. Uglavnem bedarija, pa še dons ne vem kaj je srbsko in kaj je hrvaško. In je bila tam ena grupa kakih deset navijačev NK Rijeka, k so me zaradi tega začel jebat da sem srb, četnik pa take fore. No nakonc se je zadeva nekak rešila, sam so mi pa zunaj pred lokalom v avto k sem imel streho dol dali eno trimetrsko palmo z teglcem vred. Sam je nisem mogu ven dat ne da bi poškodoval avto pomagat mi pa noben ni hotu ali ni upal zaradi unih bumbarjev. Pol sem se pa odpeljal z tisto palmo z Krka čez Titov most in skozi celo Reko do Opatije ob dveh zjutraj, pa ravno tisti dan je stopil zakon 0,0 alkohola na hrvaškem. Jaz pa seveda sploh nisem nič popil

No od takrat na hrvaškem govorim izključno slovensko razen z ljudmi ki jih poznam. Sam zaradi tega neljubega dogodka ne sovražim hrvatov. Nasprotno, imam kar nekaj prijateljev. Butelni se pa najdejo povsod

Sej se men tut na vsake tolk utrga k se ploščice v glavi začnejo premikat proti malim možganom pa kaj češ, živet je treba tako ali drugače. Vsi imamo slabe in dobre dneve. Vsak je vsaj enkrat v življenju budalo.
Z budalo pa veste kako je: niti jo pof..at niti domov odpelat. Če jo pof..aš bo vsem povedala, da si jo kresnu, če jo pa domov vzameš, pa nimaš kaj počet z budalo
Konec koncev pa so pa taki cajti dons da je teško budala bit. Konkurenca je huda, pa še vsak dan se moraš dokazovat.....
Aja še kaj je bilo z palmo. Ker nisem upal z tisto palmo k

ker je bil njen avto sem v Lovranu pred avtopralnico spal v avtu dokler niso odprli. Uglavnem, ko so fantje zjutraj prišli na šiht so popadal od smeha

in so mi zastonj posesali avto jaz sem jim pa velikodušno odstopil tisto drevo. Še danes je tam in lepo uspeva, občasno se pa oglasim in jo zalijemo z biro in seveda z smehom čeprav šefici

še danes ni jasno zakaj se mi zmerom tako režimo. Počasi ji postaja sumljivo vse skupaj ker delam ovinek 50km zaradi enega dreveščka.
Kakorkoli že, konec dober- vse dobro
Ajd mejte se......pa radi se mejte, če se zastopte al ne