Dragi moj bivši operativec, mislim da imaš zaradi dveh slik in enega izjemnega primera nepotrebne napade panike. Seveda lahko prideš na pregled, vendar k dr.psiho. alienu, ki ima sicer ordinacijo v kleti tega foruma in ne med avtomobili in opremo. Kakšno bova rekla in uničila en ali dva LGS monitorja, pregledala koledarje z nagimi..... saj veš kaj

, pa bo vse kot je treba.
No kakorkoli že, bom kljub temu, da imam že pol steklenice viskija v riti in še pol pred seboj na mizi in zelo zanimivo delo pregledovanja koledarjev z nagimi...... saj veš kaj

, katere sem dobil za novo leto z najlepšimi željami vred, poizkusil pojasniti par stvari in obenem uporabljati slovenščino, oziroma pravopis. (tako dolg stavek, pa že dolgo nisem skupaj spravil.

)
No pa dajmo. Miran takole ti bom rekel (lahko me držiš za besedo): da se kaj takega zgodi tebi na tvoji toyoti je enako kot bi zadel sedmico na lotu. Nisem nostradamus ali bohnedaj (rafter sorry

vem, da je pravilno bognedaj) danny, ampak lahko z gotovostjo trdim, da ni niti najmanjše možnosti za kaj takega. Zakaj to vem? Ker poznam tebe in tvoj avto.
Gremo nazaj k temi. (najprej naj si natočim enega, sicer ne vem kdo mi ga je podaril, ampak svaka mu čast, dober je k pri norcih) Po slikah sodeč si v zmoti Miran. So sicer majhne slike zato bolj sklepam takole: na prvi sliki je zlomljen zglob ( tudi končnik pri kolesu je pogovorni izraz za isto stvar) na drugi pa nihajka, ki se zdi razmesarjena na prvi pogled. Vendar je to verjetno bolj posledica udarca ob tla ali vlečenja po zlomu kot pa vzrok za okvaro. No, nihajka pri tem nima prav nobene zveze zato jo pustimo pri miru. Vrnimo se k zglobu, ki je glavni krivec. Je sicer videti da manjka kos ohišja zgloba, ampak na zunanji strani, kar gre spet pripisati k poškodbam po zlomu notranjega gibljivega dela zgloba. Na samem zglobu so pa možni samo dve okvari. Zlomljen ali odtrgan zglob. No lahko da ga mehanik ni dovolj zategnil in se odvije, ampak to ne spada med okvare ampak med malomarnost ali nestrokovnost.
Za tako poškodbo so možni vzroki: napaka v materialu, utrujenost materiala, izrabljenost in mehanska poškodba. Napaka v materialu je skoraj vedno vidna (po zlomu) v obliki lise na mestu loma, kdaj naj bi bil material utrujen je predvideno po tovarniških normativih ( lahko po prevoženih km ali pa po starosti ne glede na prevožene km, odvisno za kaj se gre), izrabljenost se ugotavlja pri rednih servisnih intervalih, mehanskih poškodb se pa itak ne da predvidevat vnaprej, se pač zgodijo.
No tule je konec prvega dela. Nadaljevanje sledi...( in bistvo problema).......moram še koledarje prelistat......Miran ti bi pa tudi lahko vedel da je sicer po mojem mnenju toyota vrhunski avto vendar zame obstajata le dve. 40 in 70. Vse ostalo je šminka. Zakaj se moram pol z tem ukvarjat

OK bom tale esej o zglobih zate napisal pa čeprav bom kakšno zaradi tega, saj veš kaj

manj videl v življenju. Moraš pa vedet da bi v tem času, ko sem tole pisal lahko enega samuraja tutokompleto zrihtal
2rafter, kaj praviš k moji slovenščini?? A se spomniš bede ko sem se prijavil na forum

zdaj pa že govorim pet jezikov in enega jecljam, ajd kakšna vejica in ostala stavčna ločila me še mal j...... ampak suma sumarum pišem kao što govorim, mar ne ? Čeprav mi tole z dvojino še danes ni jasno

vedno sem mislil da je dvojina v vzorčni zvezi z količino popitega alkohola, no zdaj pa vem da je za vse kriv Primož Trubar......mona

kaj mu je bilo tega treba.