K: dobrega terenca nekako do 5000 EUR
K: dobrega terenca nekako do 5000 EUR
Znamka ni pomembna, lahko je celo Landrover.........skratka........če kdo prodaja kakšen soliden 4x4 voz, naj sporoči na tel. 041/582-875 ali mail: eldvesto@gmail.com 
imam odličnega za 7000. in to da je LR je celo plus 
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
Zajček,
ene par oglasov pod tvojim je po moje nekaj primernega:
LP Bizzy
ene par oglasov pod tvojim je po moje nekaj primernega:
Prodajam Land rover discovery 1 300 tdi, letnik 1997. Avto je srebrne barve, ima voznikov airbag, usnjen volan ter abs. na števcu ima realnih 234,534km, do 180.000 pa tudi servisno knjigo pooblaščenega servisa. Avto ni nikoli videl off roada, vozila ga je mama. Na avtu so zamenjane vse puše podvozja (original land rover) ter vsi amortizerji in vse vzmeti. 15kkm nazaj je bil zamenjan zobati jermen, vključno z jermenicami (servisni bilten). Motor je odličen, pravtako vsi pogoni. Spredaj ima originalen bullbar z d vema daljinkama. Na vozilu so bf goodrich macadam 255/65/16, zraven dam še zimske gume nokian wrg2 iste dimenzije.
Ogled vozila je možen vsak dan po četrti uri v Ljubljani. Razlog prodaje: nakup novejšega lr-ja.
Cena je 4000€.
Info na 070 871 861 - Jure
LP Bizzy
I tried being normal once..... I didn't like it!
evo jaz ti podarim mojega LR discota 93l
prodam ti dele ki sem jih namontiral gor 1 leto nazaj in od takrat mi avto doma stoji ker nimam vožniškega dovoljenja:( avto je dvignjen 3" nove roke spredaj, zadaj, poširjen 3cm, zadaj nove bfg a/t 245.75.16 ce se ne motim. podvozje je novo, razen mortizerjeu in ferdou (oba kardana, pogonske gredi, križi, gumice, ležaji... menjana kompletna olja... jermeni črpalka za nafto, ima 2" obrobe itd..
na avtu ni nič homologiranega. jaz do sedaj tažav z
nisem imel... pločevina ni zarjavena ker ima nov tla je pa zato rahlo udarjen spredaj desno in okol in okol...
zato avto podarim kupcu "novih" delou:)
če koga zanima naj me pokliče na 040224960 igor
prodam ti dele ki sem jih namontiral gor 1 leto nazaj in od takrat mi avto doma stoji ker nimam vožniškega dovoljenja:( avto je dvignjen 3" nove roke spredaj, zadaj, poširjen 3cm, zadaj nove bfg a/t 245.75.16 ce se ne motim. podvozje je novo, razen mortizerjeu in ferdou (oba kardana, pogonske gredi, križi, gumice, ležaji... menjana kompletna olja... jermeni črpalka za nafto, ima 2" obrobe itd..
na avtu ni nič homologiranega. jaz do sedaj tažav z
nisem imel... pločevina ni zarjavena ker ima nov tla je pa zato rahlo udarjen spredaj desno in okol in okol... če koga zanima naj me pokliče na 040224960 igor
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov