Torej prodam renault clio, letnik 1999, 76000KM, kupljen v slo, avto je bil do novembra 2010 v rokah prve lastnice. Kupil sem ga za premostitev, dokler ne pride nov avto. Ker je že februar in je rok za avto konec februarja ga prodajam.
Na servisu narejen glavni servis na 74000km, novi diski in obloge, nove gumice stabilizatorjev spredaj, opravljen tehnični do januarja 2012.
cena: 2100E
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4494897&show=1
P.s.: če se komu cena zdi zasoljena, naj gre gledat enega za 1500E pa tega, pa bo razlika lepo vidna.
P: Reanult clio 1.2
za zamenjat zaenkrat ni nič, ko mine datum moram zmontirat letne gume ki so že na felgah, avto je v prvi barvi, drez poškodb, rje itd. ima servo volan, el.stekla in dalj. centralno.
avo je od prvega lastnika, v avto hiši so mu ga ocenili na 750€ in je pri meni dobil 150€ več
tehnični poteče 29.8.
menjava olja me čaka čez 3000km, kar pa je zanemarljiv strošek.
aja, pa odbijači so tud v barvi avta.
ceno imaš res visoko ,verjamem pa ,da je avto v super stanju in da bo še lep čas služil svojemu namenu, a žal je konkurence na netu več kot preveč
Srečno prodajo
pa brez zamere
avo je od prvega lastnika, v avto hiši so mu ga ocenili na 750€ in je pri meni dobil 150€ več
tehnični poteče 29.8.
menjava olja me čaka čez 3000km, kar pa je zanemarljiv strošek.
aja, pa odbijači so tud v barvi avta.
ceno imaš res visoko ,verjamem pa ,da je avto v super stanju in da bo še lep čas služil svojemu namenu, a žal je konkurence na netu več kot preveč
Srečno prodajo
pa brez zamere
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta