Moj patrol se je odločil da se mora po treh letih spet nekaj pokvarit.
Opazil sem da mu teče olje iz prve preme na notranji strani kolesa.
Glede na to da nimam pojma kako je tam sestavljeno me zanima.
Ali imata ležaja na tisti bunki ki držita pesto semeringe in tam pušča?
Ali pa ima osovina ob zglobu semering in tam pušča?
Je zadeva komplicirana za popravilo in ali se take semeringe dobi v kakšni trgovini, ali samo original?
Hvala za odgovor.
pušča olje na prvi premi
Re: pušča olje na prvi premi
Ne vem kako točno je patrol sestavljen...
Semering ima na buči. Lahko da je slab, ali pa da je slaba kugla in ker je požrta površina le-te ti semering ne tesni.
Na samih ležajih niti ni nič. Semering boš dobil zelo ugodno v TENG-u na Lavrici. Skoraj bilokakšen.
Vprašaj me kako vse to vem?
Ha ha ha
Saj če bi se meni to zgodilo bi popenil
Semering ima na buči. Lahko da je slab, ali pa da je slaba kugla in ker je požrta površina le-te ti semering ne tesni.
Na samih ležajih niti ni nič. Semering boš dobil zelo ugodno v TENG-u na Lavrici. Skoraj bilokakšen.
Vprašaj me kako vse to vem?
robinzon napisal/-a:Moj patrol se je odločil da se mora po treh letih spet nekaj pokvarit.
Ha ha ha
Saj če bi se meni to zgodilo bi popenil
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
robinzon napisal/-a:Misliš da je obrabljeno? Sej je sam 24 let star. Ko sem bil jaz toliko sem bil glavni v vseh treh farah.....
seveda k so bli semeringi bolj razseljeni .....dons jih je u eni ulci dost za po dihtat.......
AVTOVLEKA 051 800 777 I have the body of a God. But it sucks cause it´s Buddha AVTOVLEKA 051 800 777
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov