P:Motor 2.5 TD VM 30.000km!
P:Motor 2.5 TD VM 30.000km!
Prodam motor VM 2.5TD,motor ima prevoženih 30.000km in je v perfektnem stanju.Na motorju je turbina,klimakompresor,alternator,štarter in ostale stvari.Motor je bil v vozilu Jeep,ki ga je uporabljala italijanska policija,temu tako malo prevoženih kilometrov,če je več interesentov lahko dobavim več takšnih motorjev.Za ceno kompletnega motorja ali posameznih delov me pokličite:031/782-380 Niko 
- Mitsurugi2
Mitsurugi2 napisal/-a:Pol pa eni pravjo da je prevelik strošek V8... Lol... sej ne da za servise VMa daš tolk kokr bi za V8 za užitek v vožnji.
Lp
No ja....če ti je užitek v traktorski, vožnji potem mi izračun pove tole....
30 tisoč km letno...za porabo V8 bencinarja sem vzel 15, poraba mojega pa je slabih 10.
V enem letu to znese 2000eur razlike....Se prav 2 motorja letno lahko menjaš ampak ne verjamem da en motor ne bi zdržal več kot pol leta. Če ga greš obnovit kot jaz mojega pa znese 1800 eur....(1000eur nove glave(jaz sem vzel rabljene, testirane z enega motorja z 90 tisoč prevoženimi tako sem dal 400eur)+500eur turbina+110eur obročki+50 ojnični+tesnila+drobni material), pa sigurno dela več kot eno leto.Upam
mamaMicka napisal/-a:moja kalkulacija je pa drugačna...
zadnje povprecje je 16.9 litra. Gre za neko normalno vožnjo.
cena litra je 0,62€.
Torej strošek 10,48€ na 100km, deljeno z 1,111, kar je cena litra nafte.
Torej vozim V8 z 9,4l/100km. Pa še onesnažujem manj!
Ja sej obračaš kak hočeš a vedi , da moraš k tvojemu kalkuliranju prištet še nakup plinske napeljave. Ampak kot sem rekel če ti v užitek , hobi in veselje (da ob dveh zjutraj bojuješ bitko z zarustanim vijakom na turbini..
lisko napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:moja kalkulacija je pa drugačna...
zadnje povprecje je 16.9 litra. Gre za neko normalno vožnjo.
cena litra je 0,62€.
Torej strošek 10,48€ na 100km, deljeno z 1,111, kar je cena litra nafte.
Torej vozim V8 z 9,4l/100km. Pa še onesnažujem manj!
Ja sej obračaš kak hočeš a vedi , da moraš k tvojemu kalkuliranju prištet še nakup plinske napeljave. Ampak kot sem rekel če ti v užitek , hobi in veselje (da ob dveh zjutraj bojuješ bitko z zarustanim vijakom na turbini..) , če imaš prostor, orodje in majčken znanja, potem je dizl sigurno na prvem mestu. Je pa res , da imaš pri bencinarju dosti manj možnosti okvar in pa bolj stop and go možnosti.
sem tako ugodno dobil avto, da sem lahko vgradil plin za enak znesek, kot je trzna vrednost...
Je pa res, jaz sem do sedaj vozil samo dizle in je za voznjo meni osebno bolj primeren diesel, sploh pre Jeepu, ce bi imel recimo 2.5 bencinarja bi se verjetno zjokal... Tako,, da je dizel boljsi.
Jaz bolj govorim zaradi samega govorjenja in ne toliko zaradi vsebine
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti
cena...