Pajo ne pali

Debata o avtih za offroad, opremi, predelavah, ...
lipec
Kraj: Brkini

Pajo ne pali

OdgovorNapisal/-a lipec » Ne Mar 14, 2010 10:46 am

Problem!
Pajero letnik 99 2.5 ne vžiga ko pade temeratura pod -5 pa naprej, grelne svečke zamenjane in potem 3x testirane (delajo 100%)TIP GLOW PLUG CP-07 model Mitsubishi,4d56 T, so prave za tip tega vozila.
Filter goriva menjan 2x(mislili smo da je mogoče napaka na filtru samem),
na vod goriva smo tudi dodali nepovratni ventil,(če bi mogoče padel tlak goriva med filtrom in visokotlačno črpalko)
Avto po dolgotrajnem verglanju vžge in potem normalno dela, tudi če stoji par ur po zagonu potem normalno vžge.Problem je ta prvi jutranji zagon.
Akumulator je nov 95Ah, zaganjač obnovljen!Avto ma 110000 KM(realnih)
A se je že komu kaj podobnega dogajalo.
Hvala!

Uporabniški avatar
lisko

OdgovorNapisal/-a lisko » Ne Mar 14, 2010 11:08 am

Ste pomerli kompresijo ? Pregledali rele svečk? Jaz sem imel primer, da so bile sveče nove....in ko si jih neodvisno testiral so delale. V motorju pa ne, ker je bil rele oksidiran.

lipec
Kraj: Brkini

OdgovorNapisal/-a lipec » Ne Mar 14, 2010 11:59 am

Rele kot nov!Pozabu napisat!Ne kompresije nismo merili.

Uporabniški avatar
robert.b
Kraj: Ljubljana Pijava gorica

OdgovorNapisal/-a robert.b » Ne Mar 14, 2010 11:35 pm

Če se rele med vožnjo segreje ni vredu, pa tudi če zgleda kot nov. Sem imel podobno težavo pri vw. Ali ima to čudo od Pajota 12v svečke? Patrol 2,8td vem, da ima 6v, pol pa releji preklapljajo mal zaporedno, mal vzporedno. Sem imel velike težave, avtoelektričarji so vsi povrst odpovedali, dokler ga ni ata Kogovšek v Ljubljani v roke dobil :aplavz: Pomoje je kaj v zvezi z grelnimi svečkami :vdam_se:
Mladenič, raduj se svoje mladosti

Vrni se na “Avtomobili in oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov