Ime mi je... saj sem že pozabil, vsi me kličejo Micka. Sem južnak, torej živim v Ribnici. Da imam kaj jesti prodajam prikolice za avtomobile, avtovleke, vitle in podobne reči iz te branže. Za hobi, ki vrže kakšen evro pa se ukvarjam z čiscenjem, poliranjem in te zadeve avtomobilov...
Ta forum sem prebral v celoti v zadnjih dveh mesecih, tako, da se mi zdi, da vas ze vse poznam
Prvo sem gledal, ker sem iskal info, kaj ofroaderji rabite od vitlov nato pa so me različne zgodbe navdušile in nazadnje prepričale, da sem od včeraj lastnik Jeepa Grand Cherokeeja. Ker sem racionalen clovek, sem ga kupil od forumaša z volanom na napačni strani.
Naj povem, da sem ga po prvih desetih minutah hotel peljati nazaj, ker je bilo vse skupaj preveč stresno. Predvsem zaradi ozke ceste in OROMNO prometa. Po poti na avtocesti sva se sprijateljila toliko, da sem pot domov podaljšal za ene 100 kilometrov. Avto me je prepričal, z volanom sva prijatelja...
Zaenkrat mislim, da bo bolj služil na cesti, saj imam ze hobi, tekmujem z minimoto in nimam vec casa (beri :denarja) za se kaksne stvari. Glede na to, da so za motor potrebni zeli razgibani sklepi obstaja moznost, da zamenjam sport in se poskusim tudi v offroadu... Upam, da je manj poskodb
Hvala za branje!
, z željo da ti bo GC čim bolje služil! če bomo dobil pa kkšne fajn popuste na witlih ti pa želimo še čim bolj uspešno poslovno življenje