K: Zavorne diske
K: Zavorne diske
Kupim sprednje zavorne diske za Mitsubishi pajero pinin, oziroma kje vi to kupujete?
LP
LP
Jaz jih dobim v 1 do 2 dneh če so na lagerju!!! za tvoje sem preveril in imajo še dva para!!!
Ker že glih pišem pa še za kunca!!! 31-ke dobim nexenke MT bo cena cca 100 eur, pride pa drug petek še ena hujš varjanta SILVERSTONE sport in exrem so pa gume da gate trga!!!!! sicer bojo kak euro dražje sam so res hude!!!
Ker že glih pišem pa še za kunca!!! 31-ke dobim nexenke MT bo cena cca 100 eur, pride pa drug petek še ena hujš varjanta SILVERSTONE sport in exrem so pa gume da gate trga!!!!! sicer bojo kak euro dražje sam so res hude!!!
urban svet
Meni je pajo te nexenke prodal in so res super gume. Priporočam.
Pajo daj nalepi kašno slikco od te tanove gume.
P.S. Maš še vedno kakšen oljni hladilnik od pajerota?
Pajo daj nalepi kašno slikco od te tanove gume.
P.S. Maš še vedno kakšen oljni hladilnik od pajerota?
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
Za diske sporočim še danes, drugače sem pa iz cerknice.
Ja nexenke pa res kar pohvaljo in to celo zagrizeni offffff cestarji tako da sm kar vesel!! cene bojo letas nespremenjene tko da bo tud to faj!!!
Dej ti k si bl računalničar mi na ZS napiš tvoj mail pa bom teb poslal slikce pa jih boš gor namontiral!!!! drugač jih najdeš pa na googlu silverstone sport 117 ali silverstone extrem 117!!!
Ja nexenke pa res kar pohvaljo in to celo zagrizeni offffff cestarji tako da sm kar vesel!! cene bojo letas nespremenjene tko da bo tud to faj!!!
Dej ti k si bl računalničar mi na ZS napiš tvoj mail pa bom teb poslal slikce pa jih boš gor namontiral!!!! drugač jih najdeš pa na googlu silverstone sport 117 ali silverstone extrem 117!!!
urban svet
pri nas jih nisem zasledil, so pa baje ful popularne pri britancih. na njihovih defih pa veliko tud na samurajčkih in nekaj na puhih!! sportke po njihovih testih priporočajo lastnikom težjih terencev in za uporabo tako na cesti kot na brezpotjih. za extremke pa ne piše nič posebnega razen sama hvala!!!
dimenzije se verjetno dobijo več ali manj vse saj sem opazil da majo med drugim tud včasih nedostopne 33x10.50r16 pa 35x10.50ali11.50r16 v istih dimenzijah so tud 15!!!
jaz sem v glavnem izpraznil lager 31x10.50r15 in to bo za zdaj edino od silverstonk!!
dimenzije se verjetno dobijo več ali manj vse saj sem opazil da majo med drugim tud včasih nedostopne 33x10.50r16 pa 35x10.50ali11.50r16 v istih dimenzijah so tud 15!!!
jaz sem v glavnem izpraznil lager 31x10.50r15 in to bo za zdaj edino od silverstonk!!
urban svet
AŁIEN napisal/-a: Ali že kdo vozi na teh gumah za kakšen info koliko so glasne in kako se obnesejo?
Vidiš, če imaš defenderja potem ti ni treba skrbeti če so gume glasne... Ker jih tudi slučajno ne slišiš
Obenem pa, če se postavim v vlogo dr.psiho.- AŁiENA mislim da boš najebal v življenju. Samo zato ker si PREdober.
Sem se pozanimal o teh gumah, ker rabim vsaj 4 komplete. Na splošno
No, proizvajalec omenja kremenćev pesek, ki naj bi bil prines v dezenu in ostalo bla bla. zato me zanima če ima kdo iskšnje na lastni koži......glede na to da gre za nekaj novega pri nas pa dvomim da bom dobil kakšne info iz prve roke.......pismo ali smo res tako butasti da zadnji zvemo za dobte stvari.....
2 Alien:
Tukejle malo pobrskaj boš izvedel kaj več, kolikor sem jaz uspel ugotoviti http://forum.landrovernet.com/index.php
Naj bi bile gume med top classe.
2 Pajo:
Ko boš imel 35/10,5/16 se priporočam.
Tukejle malo pobrskaj boš izvedel kaj več, kolikor sem jaz uspel ugotoviti http://forum.landrovernet.com/index.php
Naj bi bile gume med top classe.
2 Pajo:

Al1975 napisal/-a:2 Pajo:
Tele si bomo omislili ja ko bo enkrat lift na avtu. Edino ne vem kako se bo na cesti obnesla tako visoka in ozka guma.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov