P. Streho za suzuki
P. Streho za suzuki
Prodam plastično streho za suzuki samurai, bele barve, brez zadnje šipe.
Na voljo tudi orig. bullbar in navadna platišča.
Lp
Na voljo tudi orig. bullbar in navadna platišča.
Lp
Bullbar in stopnice za frontero. Cena karton bire.
Bullbar za samurai. Cena dva kartona bire.
In nekaj kar naj bi bilo bullbar za samurai
six pack za oba.
Za vse skupaj, količinski popust

Bullbar za samurai. Cena dva kartona bire.
In nekaj kar naj bi bilo bullbar za samurai
Za vse skupaj, količinski popust

Nazadnje spremenil AŁIEN, dne Ne Nov 29, 2009 5:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Se nebi vsega na kilo znebil
Daj na ZS kakšno ponudbi za GTI-jeve sedeže pošlji s kakšno slikco ko boš utegnil. Me nekaj denarnica srbi...
Daj na ZS kakšno ponudbi za GTI-jeve sedeže pošlji s kakšno slikco ko boš utegnil. Me nekaj denarnica srbi...
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
Saj se bom če ne bo bire do konc tedna
Sedeži, dva para prodana en par rezerviran do 15. 12. Kar je ostalo rabim sam. Imam pa en komplet originalnih preoblečenih v usnje če te zanima. Prednji in zadnji. Modre barve.
Če te denarnica srbi pa ni problem, kmalu gremo spet na giro in se lahko dobimo tam ko prejšnji vikend
lahko greš tudi z nami in zanga daješ, mislim da se nihče ne bo pritoževal
tebe pa kar nekaj časa ne bo več denarnica srbela.
Prodam tudi:
30 navadnih platišč za samuraja. Možna menjava za širše z mojim doplačilom in 5 kromiranih platišč.
Dve ceradi za rezervno gumo. Na eni piše vitara na eni pa jimny. 10 € kos.
Večjo količino kovinskih obrob, plastične obrobe nove ali rabljene in obrobe za 410 ali 413.
Motor 2000 ccm V6 150 KM. V celoti iz aluminija.
Kupim pa 2 kom jeklenih platišč originalne dimenzije in vodila od samurajevih sedežev.
Sedeži, dva para prodana en par rezerviran do 15. 12. Kar je ostalo rabim sam. Imam pa en komplet originalnih preoblečenih v usnje če te zanima. Prednji in zadnji. Modre barve.
Če te denarnica srbi pa ni problem, kmalu gremo spet na giro in se lahko dobimo tam ko prejšnji vikend
Prodam tudi:
30 navadnih platišč za samuraja. Možna menjava za širše z mojim doplačilom in 5 kromiranih platišč.
Dve ceradi za rezervno gumo. Na eni piše vitara na eni pa jimny. 10 € kos.
Večjo količino kovinskih obrob, plastične obrobe nove ali rabljene in obrobe za 410 ali 413.
Motor 2000 ccm V6 150 KM. V celoti iz aluminija.
Kupim pa 2 kom jeklenih platišč originalne dimenzije in vodila od samurajevih sedežev.
Ja lahko me poberete pa dam za pir.
Glih cel dan vas pa res nebi napajal
Če se pojavijo še kakšni sedeži na tvojem podstrešju pa me dregni.
Glih cel dan vas pa res nebi napajal
Če se pojavijo še kakšni sedeži na tvojem podstrešju pa me dregni.
AŁIEN napisal/-a:
Prav, upam da znaš plavat
V vodi ja, v piru malo bolj počasi
Al1975 napisal/-a::lol:![]()
![]()
![]()
Tole mi je pa nekako znano
No ti si že iskušen (moker) mož
Bullbara za frontero ni več.....
AŁIEN napisal/-a:
Si mar presenečendefenderji nikoli niso bili waserdiht
![]()
če psa čez noč vanj zapreš, ga zjutraj ziher ne bo več notri......
zdaj veš zakaj imam jaz v suzukiju samo dva sedeža in ničesar drugega, čepe na podnu pa ven pobrane![]()
Da se ti pes ne zaduši čez noč

Picpoki napisal/-a:
Ma jaz lahko v samuraja kravo zaprem, pa bo ravnotako ušla
Tako tesni, da če se peljem po avtocesti z njim se mi zdi da sem v vetrovniku za testiranje aerodinamičnosti
Če vidiš koga ki je sred poletja prehlajen, pol vedi da se ziher z samurajem vozi......je pa fajn k je vedno mrzla bira v samuraju
AŁIEN napisal/-a:Picpoki napisal/-a:
Ma jaz lahko v samuraja kravo zaprem, pa bo ravnotako ušlako se zapeljem v lužo več vode not pripeljem kot odpeljem ven
bom mogu eno potopno črpalko not naštimat (projekt za kompadreta)
Tako tesni, da če se peljem po avtocesti z njim se mi zdi da sem v vetrovniku za testiranje aerodinamičnosti![]()
Če vidiš koga ki je sred poletja prehlajen, pol vedi da se ziher z samurajem vozi......je pa fajn k je vedno mrzla bira v samurajukolena in jajca pa tudi.....
uuu, že vidim projekt.....heh, glih letos sem eno gasilsko dal v refuzo, pa glih pumpa mi je ustala
And on the 8th day God created Land Rover
Stari moj, če lahko z kakšno črpalko skombiniraš še jet pogon skozi zadnja vrata takoj pošljem cisterno bire v vaše konce. Če bo pa zadeva špilala pa dodam še poln avtobus iz rusije ali slovaške za povrh.......seveda pridem v obeh primerih pomagat konzumirat nagrado
Pismo, mam tako fajhtno v samuraju da sem zadnjič ribo ujeto v pajčevini najdu
revmo imam pa že do kolen, fak.
Pismo, mam tako fajhtno v samuraju da sem zadnjič ribo ujeto v pajčevini najdu
Sem tudi jaz razmišljal o luknah napodnu, ampak jih je tako ali tako že preveč, sem pa naredil doktorat iz spiranja blata
In naslednjič bom vzel s sabo kakšno kanto, da bomo ribe iz samuraja not pobrali in jih na koncu spekli
Amapk vedi da ti bom naredu konkurenco:
Skoraj 100% bi se pri meni ujelo kaj takega
Ampak mi jo boš pomagal nosit!
Pičipok pa poskrbi za 24V
In naslednjič bom vzel s sabo kakšno kanto, da bomo ribe iz samuraja not pobrali in jih na koncu spekli
Amapk vedi da ti bom naredu konkurenco:
Skoraj 100% bi se pri meni ujelo kaj takega
Ampak mi jo boš pomagal nosit!
Pičipok pa poskrbi za 24V

AŁIEN napisal/-a:Stari moj, če lahko z kakšno črpalko skombiniraš še jet pogon skozi zadnja vrata takoj pošljem cisterno bire v vaše konce. Če bo pa zadeva špilala pa dodam še poln avtobus iz rusije ali slovaške za povrh.......seveda pridem v obeh primerih pomagat konzumirat nagrado![]()
Pismo, mam tako fajhtno v samuraju da sem zadnjič ribo ujeto v pajčevini najdu![]()
revmo imam pa že do kolen, fak.
hehe......glej, da ne boš moral res peš privlečti cisterno do mene....ker pred leti sem se igral nekaj z "jet" projekti:
sicer nisem naredil vozilca, vendar sem samo statično eksperimentiral, ....bi moral malo premetat železje doma, sej še nekje mora neka podobna zadeva ležat
pumpa pa zgleda takole.......ni vrag, da ne bi vode vlekla, pretoka ima sigurno dovolj

And on the 8th day God created Land Rover
Poleg 24V bomo potrebovali še 380V da bo lahko nekaj tisto Al-ovo ribo vrtilo.
220-gator101.hostgator.com ESMTP Exim 4.69 #1 Thu, 03 Dec 2009 00:21:40 -0600 220-We do not authorize the use of this system to transport unsolicited, 220 and/or bulk e-mail. 500 unrecognized command 500 unrecognized command 500 unrecognized command 500 Too many unrecognized commands
Ali se tole samo meni dogaja ali še komu??? Pa sporočila o privatnih sporočilih ne prihajajo več
To se je zgodilo tebi to dogaja še ostalim....
id rather die in a Land Rover than live in a Kia
ALUMINIJASTE OGRAJE
ALUMINIJASTE OGRAJE
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov