Spodnjeposavski offroad
Bi kakšen roštlj obrnli čez vikend 
id rather die in a Land Rover than live in a Kia
ALUMINIJASTE OGRAJE
ALUMINIJASTE OGRAJE
- primozbeuc
- Kraj: KRŠKO-kostanjek
Primož, prosim uporabljaj pravilno slovenščino!!!!!!primozbeuc napisal/-a:najlažje je odzad. zdej sem pa še js ga končn zrihtu pa zamenju odbijač, pa predn ga prodam, bi tut js šou enkrat čez dobrovo al pa vrbino,kelir enkrat me je že dobrova zjebala,sam z zlizanim gumam. Pa zdej bojo kmal gorjanci spet. compadre, pozim tko ne morš šraufat veni, spijema kofe pa štarter, pa gremo že dopoldne v gorjance,krvav kamen. pa kavšk- huligan, pa jurca-jordan če ne bo na furi,...samdau
jebena dobrova
http://www.youtube.com/watch?v=xBzAzuoaB5U
primozbeuc napisal/-a:Primož, prosim uporabljaj pravilno slovenščino!!!!!!primozbeuc napisal/-a:najlažje je odzad. zdej sem pa še js ga končn zrihtu pa zamenju odbijač, pa predn ga prodam, bi tut js šou enkrat čez dobrovo al pa vrbino,kelir enkrat me je že dobrova zjebala,sam z zlizanim gumam. Pa zdej bojo kmal gorjanci spet. compadre, pozim tko ne morš šraufat veni, spijema kofe pa štarter, pa gremo že dopoldne v gorjance,krvav kamen. pa kavšk- huligan, pa jurca-jordan če ne bo na furi,...samdau
jebena dobrova
http://www.youtube.com/watch?v=xBzAzuoaB5U
sej veš, kje me najdeš
And on the 8th day God created Land Rover
- primozbeuc
- primozbeuc
primozbeuc napisal/-a:pozabil vprašati, v katero smer pa mislite zakrožit?
ker, če je bolj opasn teren, nebi glih spet kaj zlamu, ker sem ga ravnokar popravu in pride jutri en gledat avto.
ne bi javno tukaj o tem, ker bi potem jih prišlo preveč, pa nimamo dovolj klobas za vse
U just come and follow our lead
- primozbeuc
Primož, zadnje opozorilo. Prosim, piši bolj slovnično pravilno!!!primozbeuc napisal/-a:zakaj je pa ta rezerva, če bi pa stem šlo vseposod?
mater, ko gledam mal te vaše filmčke, je kr orng vej zram. Js, če ne bom ob dveh dol, bom pa vmes nek se prdružu, pa kašn flašo frankinje pnesu vam pit.
R., upravnik
- primozbeuc
primozbeuc napisal/-a:ej, prej sma šla z nosečnico domov, ker jo je začelo neki bolet, pa rekla je, da nebi rada, da se zarad naju skos ustavljamo, ker mora vsakih 10 min na wc. Ne se bat, nisem js prpa, bom šel kmalu z vami.
ajbok
naj ti bo oproščeno, bodoče mamice radi......vsaj drink smo spili skupaj
ja, drugače smo se imeli kar fajn, je bilo kar zanimivo.....sama žajfa

- primozbeuc
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov