[/quote]
No to sem hotel tud jaz komentirat pa nima pomena.
miran napisal/-a:PS: če bi recimo Nebivedu nekako dobil Tuarega in ga tudi obdržal, kateri avto mislite, bi po njegovem mnenju postal najboljši terenec:
Subaru, Feroza ali Tuareg??
Nebivedu napisal/-a:miran napisal/-a:PS: če bi recimo Nebivedu nekako dobil Tuarega in ga tudi obdržal, kateri avto mislite, bi po njegovem mnenju postal najboljši terenec:
Subaru, Feroza ali Tuareg??
Še vedno feroza.Vredna je 670 evrov po eurotaxu, pa še vedno me pelje. Tuarega bi dal pa ženi ( za en teden - sej pol itak nebi nič od njega ostal).
s56zpw napisal/-a:@Nebivedu: kaj se tebi spreminja med nogami ne vem.
teh problemov nimam, da bi mi kaj raslo zaradi avtov. 80-ko mam pač zato, ker ni glih slab terenc, pa čeprav se ne more primerjat z VW, kaj šele z tvojo Ferozo.
terenc je za na teren, ne za na pločnik pred bifejem ali za sosedom kazat. Jaz osebno se z njim vozim vsak dan. Predvsem ga pa nimam za tista podaljševanja osebnega "ega" ali pa za odpravljanje občutka ko ugotoviš, da ti ljudje posvečajo premalo pozornosti.
lahk pa prideš na kufe ti bom dal toyoto za en krog, pa si boš lahko zmeril v kakšnem odnosu je velikost avta napram tistemu kar ti manjka oz. pogrešaš
Nebivedu napisal/-a:Nič ne pogrešam med nogami. Samo butasto se mi zdi dat tok denarja za avto kot recimo stane en tuareg, da se bom z njim vozil po terenu, ko pa obstoja mnogo boljših in predvsem cenejših avtov za tja. Če pa že tok denarja, pa potem vsaj orenk unimoga spremenjenega v avtodom.
...

gregor napisal/-a:Bravo, končno en lep Touareg. Sam jaz bi mu dal MT gume gor
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov