imam garmin nuvi 200 in gor piratske karte, pa sm jih neki pskušal posodabljat in mi ni kej preveč uspelo, tko da zdej dela še slapše kot prej
no če kdo zna se priporočam
marco napisal/-a:Kako si posodabljal...če imaš piratsko posodobitev, pridejo navodila fantov, ki to uploadajo na net, kar površna, saj so sami ˝mački˝ in najmanjša napakca se pozna. Če pa si z uradne Garmin strani, pa ne bi smelo biti problemov...
iz uradne strani garmin
ta ki mi je dajal gor karte mi je dal tudi kode za posodabljanje.
sej je zgledalo vse ok, sam potem ko vžeš gps napiše, da ne more odkleniti nekaterih kart...
Drugače riše in računa s karto čez karto in se mu zblede.
Sicer pa pri mojem "kaufnjenem" Topo Slovenija, navigacija samo poveže dve točki z zračno linijo, kot da ni cest. Pa imam lahko nastavljeno na avto, kolo ali pešca
StaneK napisal/-a:Stara tema, vendar morda bo koristilo.
Kot že omenjeno, pri vklopljenih dveh ali več kartah za isto področje (primer Adria Route in City Navigator) večkrat pride do zmede in posledično težav pri navigaciji (kar pri jeepih sicer ni problem, če nas pelje po švoh cestah). Ena možnost je izklop kart, ki jih ne potrebujemo; torej za po Sloveniji ostane vklopljena samo Adria Route, v primeru tujine pa v napravi aktiviramo City Navigator.
Druga, malo bolj zapletena, a elegantejša možnost, je prilagojeno nalaganje kart. Pri City Navigator naložimo vse želeno, razen področja, ki ga pokriva Adria Route. Tako lahko imamo obe karti nenehno vklopljeni, vendar se ne bosta prekrivali. S kupljeno karto gre to brez težav, s tisto za namene "testiranja" pa tudi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov