Kateri os. avto ima največ sedežev
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
Nebivedu, espace poznam in ne pride v poštev niti pod razno...
Poleg tega je pa tale star, pod 02 ne vzamem oziroma če gre za zelo vredu avto 00 ali 01.
Marolt razlika je precejšnja če se poglobiš malo.....
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2830475&show=1
sharani isti letnik je 2k€ dražji
Poleg tega je pa tale star, pod 02 ne vzamem oziroma če gre za zelo vredu avto 00 ali 01.
Marolt razlika je precejšnja če se poglobiš malo.....
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2830475&show=1
sharani isti letnik je 2k€ dražji
- marolt 4x4
- Kontakt:
- marolt 4x4
- Kontakt:
- marolt 4x4
- Kontakt:
Danes sem videl dva s 7 sedeži:
Citroen C4 Picasso - nova stvar po ustrezni ceni in
Hyundai Trajet - starejša zadeva, po mojem ni prav drag.
V obeh je bila zadnja vrsta iz dveh manjših sedežev, v obeh so zadaj sedeli otroci. Prtljažnika ni ostalo kaj dosti.
LP Miran
Citroen C4 Picasso - nova stvar po ustrezni ceni in
Hyundai Trajet - starejša zadeva, po mojem ni prav drag.
V obeh je bila zadnja vrsta iz dveh manjših sedežev, v obeh so zadaj sedeli otroci. Prtljažnika ni ostalo kaj dosti.
LP Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Alien,
če ne patiš ravno od znamke, je Kia Carnival bojda zelo soliden izbor. Primerek najdeš tukajle:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2872280&show=1
LP Bizzy
če ne patiš ravno od znamke, je Kia Carnival bojda zelo soliden izbor. Primerek najdeš tukajle:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2872280&show=1
LP Bizzy
I tried being normal once..... I didn't like it!
Mi je vseeno za znamko sam da ne crkne pred novim letom
Miran, prtljažnika pa ne rabim
Aja, pa parazol, za vsak slučaj
Ja Miran, res sem iz vesolja, zato pa vem kako to pravnoformalno deluje. Se lahko pozanimaš na renaultovem servisu ASP kako je z mano češnje zobati. So generalko zastonj naredli z veseljem + nadomestno vozilo za en teden. Če pa ti zakonov v lastni državi ne poznaš je pa tvoj problem
Lahko ga pa vzamem v avstriji ali nemčiji in vozim na njihove table, in ga vrnem nazaj če bo v garancijskem roku kaj narobe oziroma ga mnorajo popravit.
To če ste v Kopru zaplankani ne pomeni da smo na Jesenicah tut.....
Medtem ko se z avtom kupljenim od fizične osebe lohk slikaš, če se izpostavi da ni vse OK, oziroma tako kot je bilo rečeno.
Lahko ga pa vzamem v avstriji ali nemčiji in vozim na njihove table, in ga vrnem nazaj če bo v garancijskem roku kaj narobe oziroma ga mnorajo popravit.
To če ste v Kopru zaplankani ne pomeni da smo na Jesenicah tut.....
Medtem ko se z avtom kupljenim od fizične osebe lohk slikaš, če se izpostavi da ni vse OK, oziroma tako kot je bilo rečeno.
Ej, vesoljček, če ti kdo malo na rep stopi, pa kar v napad...
Eno je (mogoče) Renault, pa (mogoče) ostale velike firme, ki (mogoče) dajo kaj na svojo podobo v javnosti.
A ne pozabi: pravne osebe so tudi firme enega ali celo nič človeka. Brez zamere, če so (in jo bodo verjetno še) državo nategovali za DDV pri uvozu rabljenih avtomobilov, bodo še bolj enega Jeseničana, ali pa Koprčana (BTW: jaz s Koprom nimam nič, sem iz Piranske občine!), al pa Morostarja... s čimerkoli okoli teh vozil. In k temu čimerkoli spada tudi garancija.
Saj ne rečem, da so vsi taki. A niti slučajno si ne upam reči, da ni noben tak.
Pa kar z vso zamero
Miran
PS: najmanj se nategneš, če od sebe avto rabljen kupiš. Pa še pri tem ne veš, kdaj ti bo kaj šlo k vragu. Saj zato ga tudi prodajaš.
Eno je (mogoče) Renault, pa (mogoče) ostale velike firme, ki (mogoče) dajo kaj na svojo podobo v javnosti.
A ne pozabi: pravne osebe so tudi firme enega ali celo nič človeka. Brez zamere, če so (in jo bodo verjetno še) državo nategovali za DDV pri uvozu rabljenih avtomobilov, bodo še bolj enega Jeseničana, ali pa Koprčana (BTW: jaz s Koprom nimam nič, sem iz Piranske občine!), al pa Morostarja... s čimerkoli okoli teh vozil. In k temu čimerkoli spada tudi garancija.
Saj ne rečem, da so vsi taki. A niti slučajno si ne upam reči, da ni noben tak.
Pa kar z vso zamero
Miran
PS: najmanj se nategneš, če od sebe avto rabljen kupiš. Pa še pri tem ne veš, kdaj ti bo kaj šlo k vragu. Saj zato ga tudi prodajaš.
Drži miran, zato sem pa tudi napisal da raje kupim tam kjer je ziher čeprav mal dražje
Seveda je jasno da so tudi firme nomanband.
Pismo sn mislu da si se že navadu na moj stil pisanja
Ne vem kje vidiš kakšen napad
breskrbaj, ni nobene zamere, prav dobro se počutim na tko lep dan kljub temu da sem imel že ob šestih napad popizditisa ko sem se peljal v Kranj. Jebenti naše avtoceste pa vinjete če avtobus z vsemi postanki po stari cesti pride 15 minut pred mano

Pismo sn mislu da si se že navadu na moj stil pisanja
AŁIEN napisal/-a:....
Ma kolono sem ujel 50 m po izvozu za tržič, zato sem bil pa še bolj besen
Kaj nisi offroadar?
Desno čez planke pa na tastaro!
Sploh pa ne verjamem, da ste pr vaš uhrnosti ob celi cesti planke postavl. Tko, da t'še čez planke nau treba!
Miran
PS: tole mi že malo po napadu diši:
Citiram:
"... To če ste v Kopru zaplankani ne pomeni da smo na Jesenicah tut...."
Če pa ne po napadu, pa po foušiji
Če že citiraš, citiraj vse......na koncu stavka si pozabil na:
Ko bo pa
pa lahko smatraš kot napad
Ma BMW nikakor noče čez ograjo, pa še od babe je tko da mi niti na misel ne pade da bi probal. Ne bi blo dobro za moja ušesa ki bi morala poslušat jamranje vsaj 30 koledarskih dni..........
Sem pa že probal enkrat tko da vem da ne gre
Planke pa so, saj naše najdražje avtobane na svetu gradi SCT, to je pa iz lajbaha....
Foušija je pa nekaj čisto normalnega na sončni strani Alp tko da je žal vedno prisotna, pa če si to priznamo al pa ne
Ko bo pa
Ma BMW nikakor noče čez ograjo, pa še od babe je tko da mi niti na misel ne pade da bi probal. Ne bi blo dobro za moja ušesa ki bi morala poslušat jamranje vsaj 30 koledarskih dni..........
Sem pa že probal enkrat tko da vem da ne gre
Planke pa so, saj naše najdražje avtobane na svetu gradi SCT, to je pa iz lajbaha....
Foušija je pa nekaj čisto normalnega na sončni strani Alp tko da je žal vedno prisotna, pa če si to priznamo al pa ne
- miha
- Kraj: Gabrovka GPS N46° 00' ,E15° 00'
- Kontakt:
Samo še namigi o temi,
Espace je plastičen, segnije samo pokrov za dotakanje goriva. Ampak, ko se notranjsot segreje ali shladi, ni za živet. Pa tudi kvaliteta plastike pri teh letih je tam - tam.
Kia, pozanimaj se za cene delov in kvaliteto. Jih kar nekaj zajeb.... dizel motor ( enako kot voyager ).
Citroen, niti ne komentiram, ker je prav tako francoz, kot espace.
LP
P.S. sodelavec je kupil rabljenega A6 na netu, starost 4 leta. Prodajalec je izrecno navajal nekaramboliran. Po pregledu se je ugotovilo, da je bilo vozilo barvano, zato mu je preko posredovanja odvetnika v prvo ( toliko je zahteval ) moral vrniti nekaj čez 2000 eur.
Espace je plastičen, segnije samo pokrov za dotakanje goriva. Ampak, ko se notranjsot segreje ali shladi, ni za živet. Pa tudi kvaliteta plastike pri teh letih je tam - tam.
Kia, pozanimaj se za cene delov in kvaliteto. Jih kar nekaj zajeb.... dizel motor ( enako kot voyager ).
Citroen, niti ne komentiram, ker je prav tako francoz, kot espace.
LP
P.S. sodelavec je kupil rabljenega A6 na netu, starost 4 leta. Prodajalec je izrecno navajal nekaramboliran. Po pregledu se je ugotovilo, da je bilo vozilo barvano, zato mu je preko posredovanja odvetnika v prvo ( toliko je zahteval ) moral vrniti nekaj čez 2000 eur.
Rekli so da tu ni poti, jaz sem jih videl na tisoče !
Dobri planinski čevlji.
Dobri planinski čevlji.
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Padlo je že kar nekaj predlogov.
Moji so naslednji (na govorim, da so dobri, sem jih pa sam preizkusil oz. so pri hiši):
1. Fiat Ducato Panorama l.94, 2.5 TDI 107 KM, 9 sedežev.
Uporabljamo ga predvsem ob vikendih in za dolge relacije, pri petnajstih letih ima 175k km. Relativno velik volumen, osem oseb se pelje B.P., devet pogojno. Mašina dela tipi-topi, VSE (razen sklopke pri 165k km in dvakrat zavornih oblog) je še originalno. Poraba varira - po mestu skoraj prazen 12l, relacija (obtežitev 900 kg + prikolica s cerado cca. 500 kg) 9l. Nachbau klima, brez električne opreme. Izjemno dober navor - 5 prestava od 70km/h do 125 km/h. Prvi lastnik CZ, mi drugi lastnik.
Vrednost vozila po Eurotaxu 1500€, realno 3000-4000 €.
2. Chrysler Voyager 1.gen, l.95, 2,5B 105 KM, 7 sedežev.
Vozi se kot osebno vozilo - moj podvig je 3100 km v treh dneh, ko sem prišel domov sem iz njega vstal kot nov. Ko sva ga s starim prodala, je imel 375k km brez generalke. Spredaj se dva peljeta super, prav tako dva v drugi vrsti in dva v tretji vrsti, trije tudi, a do 75 kg.
Prednosti - poraba do 10l, dolge prestave, MOPAR parts so relativno poceni. Ko sva šla z Matejo na mini dopuste - podaljšane vikende, sem sedeže pustil doma, pa peljal s sabo bicikle, lahko bi komot spal itd....
Slabosti - ima 2501 ccm, kar ga dvigne v najvišji cestninski razred okrog 180€. Ko sva dala montirat vlečno kljuko, nisva nikjer dobila originalne, zato naju je (mater, ne spomnim se znamke, je bila pa nemška) stala 70k SIT.
Realna cena takega avta je 1000-1500 €. Moraš vedeti, da kupuješ mačka v žaklju. Sosed od moje firme ima na dizlu 650k km. Lahko ti pa crkne v mesecu dni po nakupu.
Moji so naslednji (na govorim, da so dobri, sem jih pa sam preizkusil oz. so pri hiši):
1. Fiat Ducato Panorama l.94, 2.5 TDI 107 KM, 9 sedežev.
Uporabljamo ga predvsem ob vikendih in za dolge relacije, pri petnajstih letih ima 175k km. Relativno velik volumen, osem oseb se pelje B.P., devet pogojno. Mašina dela tipi-topi, VSE (razen sklopke pri 165k km in dvakrat zavornih oblog) je še originalno. Poraba varira - po mestu skoraj prazen 12l, relacija (obtežitev 900 kg + prikolica s cerado cca. 500 kg) 9l. Nachbau klima, brez električne opreme. Izjemno dober navor - 5 prestava od 70km/h do 125 km/h. Prvi lastnik CZ, mi drugi lastnik.
Vrednost vozila po Eurotaxu 1500€, realno 3000-4000 €.
2. Chrysler Voyager 1.gen, l.95, 2,5B 105 KM, 7 sedežev.
Vozi se kot osebno vozilo - moj podvig je 3100 km v treh dneh, ko sem prišel domov sem iz njega vstal kot nov. Ko sva ga s starim prodala, je imel 375k km brez generalke. Spredaj se dva peljeta super, prav tako dva v drugi vrsti in dva v tretji vrsti, trije tudi, a do 75 kg.
Prednosti - poraba do 10l, dolge prestave, MOPAR parts so relativno poceni. Ko sva šla z Matejo na mini dopuste - podaljšane vikende, sem sedeže pustil doma, pa peljal s sabo bicikle, lahko bi komot spal itd....
Slabosti - ima 2501 ccm, kar ga dvigne v najvišji cestninski razred okrog 180€. Ko sva dala montirat vlečno kljuko, nisva nikjer dobila originalne, zato naju je (mater, ne spomnim se znamke, je bila pa nemška) stala 70k SIT.
Realna cena takega avta je 1000-1500 €. Moraš vedeti, da kupuješ mačka v žaklju. Sosed od moje firme ima na dizlu 650k km. Lahko ti pa crkne v mesecu dni po nakupu.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
He he klošar to bi se ti zdelo da me vidiš v tem
Nebivedu, zakaj bi bil pa pri nas problem tole registrirat
Rafter ducato je kombi, mar ne? Če bi kombi prišel v poštev bi vsekakor vzel VW caravele. To je dober avto, oziroma imam z njim dobre iskušnje.
Moram reči da po vsem napisanem nekako voyager vodi.....predvsem so mi všeč drsna vrata.
Nebivedu, zakaj bi bil pa pri nas problem tole registrirat
Rafter ducato je kombi, mar ne? Če bi kombi prišel v poštev bi vsekakor vzel VW caravele. To je dober avto, oziroma imam z njim dobre iskušnje.
Moram reči da po vsem napisanem nekako voyager vodi.....predvsem so mi všeč drsna vrata.
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Kombi, ja. Maš pa tudi Dobloja s 7 sedeži. Mi imamo petsedežnega pri bajti, že drugega. Prvi je bil bencinc pa je šel od doma(2001-2005), zdaj je 1,9 JTD, l.05, 105 KM pa je ful OK. Dobijo se novi s tretjo vrsto sedežev - ampak pol skoraj nimaš prtljažnika.AŁIEN napisal/-a:Rafter ducato je kombi, mar ne? Če bi kombi prišel v poštev bi vsekakor vzel VW caravele. To je dober avto, oziroma imam z njim dobre iskušnje.
Kolega je ful zadovoljen s Hyundaiji. Prvi je bil H100 2,5D 6 sedežev + tovor, zdaj ima že tretjega H1.
Drugi kolega je imel 12 let Toyoto HIACE, 8 sedežev, mislim da 2,8D ali nekaj takega, ful zadovoljen, prodal letos za 4.500 €, z 200k km.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti