miran napisal/-a: Pa ja ne bo sedaj LR boljši od Suzukija ratal? Tako kot Feroza od Subaruja

nč bat če bom kaj hvalil bo to samo BMW, pri tem sem pa dosleden neglede na to z čim se vozim tisti trenutek. Samurajček bo pri meni vedno dobro zapisan tudi, če bi bila nova LCka v garaži. Ravno to je čudno pri ljudeh, čim nabavijo nekaj "boljšega" začnejo pljuvat po tistem kar so še včeraj hvalili na ves glas. Čeprav so večkrat na slabšem, samo tega, da so se zajebali ali da nimajo prav itak ne bodo nikoli priznali.
Ja, čudna so pota Gospodova, prav res.
Samurajček je kot kalimero, dober a vsi mu delajo krivico, samo zato ker je neugleden in sosedovi ne obmolknejo ko ga pripelješ domov. No na terenu je pa hitro drugačna zgodba in samuraj zlahka spravi v obup in zadrego marsikaterega lastnika veliko boljšega in dražjega avta. Sploh take ki nimajo pojma delajo se pa da so vso pamet sveta pobrali.
Glede defa pa......pred mnogo leti sem probal novega na boltezu ko je bil še na Brniku. Ne mi zamerit ljubitelji teh avtov samo tega jaz ne bi vozil nikoli. Enostavno mi ne sede. Probal sem takrat še Mazdo pickup pa mi je bila boljša od defa. Kjub temu da je bil def 13 miljonov Mazda pa 8 bi vzel mazdo.
Gre za čisto osebno mnenje, da ne bo kakšne hude krvi. Edino v čemer je bil deff boljši je navor, kar gre pa pripisati krajšim prestavam mogoče, ne vem. V vsem ostalem se mi je zdela mazda boljša. Vem da bi na resnem terenu mazda odpadla ko usran golob proti defu, samo tako dragega avta jaz nikoli ne bi peljal na resen teren. In tle se zgodba neha.
Drgač se pa tisto plehovje ja odšravbat dol kolikor sem uspel videt na brzino, tko da ostane normalen avto na koncu. Edina neznanka je kaj bo z podvozjem saj bo avto za skoraj tono in pol lažji.