K. Vrata za deff

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

K. Vrata za deff

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Po Maj 11, 2009 2:50 am

Iščem vrata in okvir šipe za deffa......

Če koga zanima takale blinda ali pa samo nadgradnja naj se javi.
Avto ima 70.000 km, pojačano podvozje. Teža nekaj čez tri tone.

Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
miran
Kraj: GOCAN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Po Maj 11, 2009 8:39 am

Jaz bi vzel tablico.
LP Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel

Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » Po Maj 11, 2009 8:47 am

jes pa gun :D

p.s. za kere namene pa je ta def?

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kraj: Southern District of Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Po Maj 11, 2009 8:56 am

Tablica je sicer bosanska, sem pa videl, da imajo identične na Severnem Irskem za krotenje nemirov (britanska vojska). Tak da predvidevam, da je od britanske misije v BiH?
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم

Uporabniški avatar
mamut
Kraj: Mengeš - CRUISERLAND :)
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mamut » Po Maj 11, 2009 10:17 am

Miran tablica je bosanska "privremena", sem jih enkrat imel na kitajcu pa žal nimam pojma kje bi jih imel. So pa to kartonske tablice in te najbrž tako in tako ne bi zanimale.

lp
Mamut

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Po Maj 11, 2009 8:28 pm

:lol:
Če so kovinske, jih le iščite :moli: :moli: :skace_od_srece:
Pa lahko so tudi od kje drugje!
LP Miran

GorazdO
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a GorazdO » Po Maj 11, 2009 8:35 pm

meni je ostala ena nemška zoll tablica (eno sem spravil za spomin); če nucaš.. .povej.

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Po Maj 11, 2009 8:56 pm

:moli:
Nucam...ne. Saj veš kako je s hobiji: koristi nobene, veselja in problemov pa veliko. :wink:
Seveda, z veseljem vzamem. Kako in kje se bova pa že še dogovorila. Če prej ne, na Šavrinih 4x4.
Hvala!
LP Miran

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Po Maj 11, 2009 9:15 pm

Miran jaz zbiram vrata od deffa :wink: dej zrihtaj kaj

Ja kaj hudiča ne poveš da zbiraš tablce....... :evil: .......men se jih nekaj vala, če bi vedel da jih zbiraš je blo kar nekaj eksotičnih primerkov na voljo, sam kaj čem z njmi počet.......pa še morje raznoraznih preiskušenj ki so romale v smeti.
Drgač bo pa ta avto konc tedna v KP pa jih kar dol vzemi če bojo še gor
Ko smo že pri tablah......V soboto sem na hrvaškem videl eno zanimivo tablo. Miran a kaj veš za kakšno pisavo gre. Jaz bi rekel da gre za kaj z orienta, čeprav ne vem kaj počne na hrvaškem :shock:
Ali gre za kaj drugega?

Slika

Uporabniški avatar
Al1975
Kraj: Bevke down town
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Al1975 » To Maj 12, 2009 5:00 am

No nevem če gre od vrat k tablici. Jaz sem zasledil oglas na bolhi gospod prodaja kar nekaj kosov za def-a :!:
Če se ne motim tudi vrata :idea:
Pa še eno uprašanje: KJE SI DOBIL TAKO ZVERINO :!: :!: :!:

LP
Al1975

Uporabniški avatar
navigator
Kraj: Moravče
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a navigator » To Maj 12, 2009 6:33 am

Če pašejo deli od serije III, ti lahko jaz zrihtam celo karoserijo.

041 751 081

Marko

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » To Maj 12, 2009 12:30 pm

AŁIEN napisal/-a:....
V soboto sem na hrvaškem videl eno zanimivo tablo. Miran a kaj veš za kakšno pisavo gre. Jaz bi rekel da gre za kaj z orienta, čeprav ne vem kaj počne na hrvaškem :shock:
Ali gre za kaj drugega?

Slika

Hm.... zanimivo. Za tiste, ki pisavo poznajo, je zadeva enostavna, za ostale malo manj.
Pojma nimam. Edina opora bi mi lahko bil tisti napis levo spodaj, ki verjetno pomeni "100 m". Če je pisava iz desne proti levi, potem je napisano "m 100". Pa še teh "100" je vprašljivih, recimo pri arabcih se številke (pa četudi v njihovih cifrah) pišejo, tako kot pri nas, od leve na desno, za ostale pisave ne vem. Torej če "100" pustim na miru, tisti znakec levo ob 100 verjetno predstavlja črko "m". Potem je to v hebrejščini, saj oni nimajo svojih oznak za cifre in uporabljajo naše arabske. A je?

Za vrata ti pa žal ne morem pomagati. En zelo star razpadel LR je na hrvaški strani tik ob zeleni meji pri Dragonji, pa ne vem če so vrata še tam, še manj v kakšnem stanju. In verjetno od nekoga je :lol:
LP Miran

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Maj 12, 2009 3:20 pm

Meni tudi ničemur ni podobno, kakorkoli obrnem..... :evil:

Vito_

OdgovorNapisal/-a Vito_ » To Maj 12, 2009 4:34 pm

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Sr Maj 13, 2009 3:05 am

navigator napisal/-a:Če pašejo deli od serije III, ti lahko jaz zrihtam celo karoserijo.

041 751 081

Marko

Ker imam tolk pojma o defih kot krava o harmoniki, nebivedu kaj paše in kaj ne, to lahko povejo poznavalci tukaj na forumu. Če pašejo me seveda zanima oziroma bi raje samo vrata, ker je tale v odličnem stanju.
Je pa 110 l. 97 bil je pa last banke in namenjen za prevoz denarja.
Po računih sodeč naj bi nov stal toliko da sploh napisat ne upam :shock: :shock: A kdo kaj ve o takem defu. Sem brskal po netu pa ne najdem razen slik nič konkretnega. Je pa identičen kot za UNHCR, SFOR in policijo samo brez specialne opreme.

Vito, tnx za pojasnilo, tole me je res zanimalo. Drgač sem se pa že navadil da ima Miran vedno prav :wink:

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Sr Maj 13, 2009 7:33 am

Kaj je ves ostal oklep narejen tako, da ga lahko ven pobereš?
Zadnja vrata?
Pa spredaj pod masko - je originalna še gor ostala - ali boš moral tudi masko iskati?
Pod poden še malo poglej. Pa pod armaturo tudi.
Saj veš: ene par oklepnih imam tudi na vesti :roll:
LP Miran
PS:
Pa ja ne bo sedaj LR boljši od Suzukija ratal? Tako kot Feroza od Subaruja :wink:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Sr Maj 13, 2009 11:03 am

miran napisal/-a:
Pa ja ne bo sedaj LR boljši od Suzukija ratal? Tako kot Feroza od Subaruja :wink:

:lol: nč bat če bom kaj hvalil bo to samo BMW, pri tem sem pa dosleden neglede na to z čim se vozim tisti trenutek. Samurajček bo pri meni vedno dobro zapisan tudi, če bi bila nova LCka v garaži. Ravno to je čudno pri ljudeh, čim nabavijo nekaj "boljšega" začnejo pljuvat po tistem kar so še včeraj hvalili na ves glas. Čeprav so večkrat na slabšem, samo tega, da so se zajebali ali da nimajo prav itak ne bodo nikoli priznali.
Ja, čudna so pota Gospodova, prav res.
Samurajček je kot kalimero, dober a vsi mu delajo krivico, samo zato ker je neugleden in sosedovi ne obmolknejo ko ga pripelješ domov. No na terenu je pa hitro drugačna zgodba in samuraj zlahka spravi v obup in zadrego marsikaterega lastnika veliko boljšega in dražjega avta. Sploh take ki nimajo pojma delajo se pa da so vso pamet sveta pobrali.

Glede defa pa......pred mnogo leti sem probal novega na boltezu ko je bil še na Brniku. Ne mi zamerit ljubitelji teh avtov samo tega jaz ne bi vozil nikoli. Enostavno mi ne sede. Probal sem takrat še Mazdo pickup pa mi je bila boljša od defa. Kjub temu da je bil def 13 miljonov Mazda pa 8 bi vzel mazdo.
Gre za čisto osebno mnenje, da ne bo kakšne hude krvi. Edino v čemer je bil deff boljši je navor, kar gre pa pripisati krajšim prestavam mogoče, ne vem. V vsem ostalem se mi je zdela mazda boljša. Vem da bi na resnem terenu mazda odpadla ko usran golob proti defu, samo tako dragega avta jaz nikoli ne bi peljal na resen teren. In tle se zgodba neha.

Drgač se pa tisto plehovje ja odšravbat dol kolikor sem uspel videt na brzino, tko da ostane normalen avto na koncu. Edina neznanka je kaj bo z podvozjem saj bo avto za skoraj tono in pol lažji.

Uporabniški avatar
Al1975
Kraj: Bevke down town
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Al1975 » Po Maj 18, 2009 7:18 am

Tukaj te bom pa malo popravil če sedaj tehta 3tone ga boš oljašal za 950kg. Defender 110-ka tehta 2055kg (po tovarniških specifikacijah).
Aja si ga že dobil :?:
Ali si našel vrata :?:
Pa še zanima me če se ga, da kje videt :?:

Lp
Al1975

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Maj 19, 2009 3:08 pm

No saj sem že rekel da nimam pojma o defih. Ocena je tako na oko. Sedanja teža je 3280 po papirjih, defa brez strehe sem pa ocenil na okoli 1800 do 2000. Tako da sem kar zadel približno.
Nimam še nič konkretnega in še vedno iščem. Sem pa dobil dve št. po ps tko da bom počasi probal tam. Še malo počakam, če bo kaj bližje....

jurem

OdgovorNapisal/-a jurem » To Maj 19, 2009 8:59 pm

vrata ima Dejan iz Kranja tel 040736353 kolikor pa vidim bo pa s sprednjo šipo kar nekaj težav kar se predelave tiče .
Lp jure

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Maj 19, 2009 11:32 pm

TNX :wink: pokličem ju3. To je pa res bliz......

Vrni se na “Offroad tržnica”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov