DELA NA FEROZI
DELA NA FEROZI
Dvigno jo bom vrjetno z kašno cenejšo varjanto (neke potrebe po ekstremni višini nimam), bol zarada izgleda, pa seveda 16 col balone.
Tko kot sem reko bitno mi je da jo prej uštimamo da lafa tko ko more.
copadre a znaž ventile nastavit? to bi še mogoč pogledal.
Tko kot sem reko bitno mi je da jo prej uštimamo da lafa tko ko more.
copadre a znaž ventile nastavit? to bi še mogoč pogledal.
v prejšnjem stoletju...., pa še to mogoče samo pri slaku........
tu bi ti se pojavljal problem, pri svečki in pri kapi, vlaga, prebijalo bi ti
zdaj niso več kabli z bakteno žico, ampak so v jedru neke vrste ogljika al ka je že (kak ferritni prah), in iz gume ali silikona, tastari so bili še plastični, nekateri starejši pa celo platneni
originalni so narejeni po meri, na koncih zaliti in zaščiteni proti motnjam (spomni se puhovca, ko se je peljal skozi vas in je slika na tv skakala)
tu bi ti se pojavljal problem, pri svečki in pri kapi, vlaga, prebijalo bi ti
zdaj niso več kabli z bakteno žico, ampak so v jedru neke vrste ogljika al ka je že (kak ferritni prah), in iz gume ali silikona, tastari so bili še plastični, nekateri starejši pa celo platneni
originalni so narejeni po meri, na koncih zaliti in zaščiteni proti motnjam (spomni se puhovca, ko se je peljal skozi vas in je slika na tv skakala)
And on the 8th day God created Land Rover
ja vrjetno je že res tehnologija od takrat napredovala, se pa spomnim taki oranžni so bli.
to vse zastopim, itak če se spravlaš nekaj delat naret tko kot se spodobi pa čeprav mal več košta.
Bi pa vprašal za mnenje o gumah res poglej to varjanto
http://www.avto.net/2004/pnevmatike/ogl ... id=2010740
to je letna, zimsko pa ma za 50e po glavi....
to vse zastopim, itak če se spravlaš nekaj delat naret tko kot se spodobi pa čeprav mal več košta.
Bi pa vprašal za mnenje o gumah res poglej to varjanto
http://www.avto.net/2004/pnevmatike/ogl ... id=2010740
to je letna, zimsko pa ma za 50e po glavi....
ti rabiš gume za terenska vozila, sem siguren, da se bo kdo tukaj na forumu javil, če ima kaj za prodat, tudi za nasvet
upoštevaj tudi nasvet od @Nebivedu; nabavi balonaste
jaz bi dal 31x10,5/15 ......če sem kiksnil, naj me kdo popravi
aja, da sem na tvojem mestu, bi pustil te gume ki jih imaš na teh platiščih, oziroma bi dal zimske, mal ožje gor, za balone bi nabavil druge 15" felge, železne ali alu, nemaveze, z malo večjim ET-jem, 6,5J do 7J max
upoštevaj tudi nasvet od @Nebivedu; nabavi balonaste
jaz bi dal 31x10,5/15 ......če sem kiksnil, naj me kdo popravi
aja, da sem na tvojem mestu, bi pustil te gume ki jih imaš na teh platiščih, oziroma bi dal zimske, mal ožje gor, za balone bi nabavil druge 15" felge, železne ali alu, nemaveze, z malo večjim ET-jem, 6,5J do 7J max
And on the 8th day God created Land Rover
Nekaj takega ja - letne vzemi MT (BFG ali GY WRANGLER) 235 75 15 in kupi dodatne felge za taprave zimske gume v dimenziji 195 80 15 (najboljše in seveda najdražje so Bridgestone Winter dueller DMZ2,sedaj je sicer nova oznaka menda BLIZZAK, tko kot za osebna ali dosti cenejše DUNLOP TG20 ali kaj podobnega), pa nimaš kaj falit ... Ne kupuj nekih starih gum kar v tri dni ... Konkretno glede telih Hankook - sem jih imel pred leti na ferozi in so dobre le taprvo sezono (sploh če jih misliš voziti celo leto - pozimi in poleti) ... 
Zdravo.
Če se boš kaj po terenu vozil, pa če hočeš, da avto dobro izgleda in nočeš dat veliko denarja za gume uzemi malatesto cobro in ti ne bo žal.
Jaz jih imam na Fronteri in sem zelo zadovoljen. Gre po blatu po snegu in po cesti, pa tud glasna ni nevem kolk vsaj v kabini ne zunaj pa verjetno je , ker vsi gledajo okrog ko se peljem po cesti.
Lep pozdrav Mato
Če se boš kaj po terenu vozil, pa če hočeš, da avto dobro izgleda in nočeš dat veliko denarja za gume uzemi malatesto cobro in ti ne bo žal.
Jaz jih imam na Fronteri in sem zelo zadovoljen. Gre po blatu po snegu in po cesti, pa tud glasna ni nevem kolk vsaj v kabini ne zunaj pa verjetno je , ker vsi gledajo okrog ko se peljem po cesti.
Lep pozdrav Mato
A Marjana pa nisi nič poklical
p.s. Nebivedu - a tole v avatarju je pa tvoja tadruga feroza ali to prodajaš ?
Kok te je pa prišlo "dviganje" - je videti kar konkretno visoka ...
Sorry avtorju za o.t. - no pa saj verjetno tudi njega zanima kaj več o tem. Če imaš pa o tem odprto temo mi pa prosim posreduj link
Kok te je pa prišlo "dviganje" - je videti kar konkretno visoka ...
Sorry avtorju za o.t. - no pa saj verjetno tudi njega zanima kaj več o tem. Če imaš pa o tem odprto temo mi pa prosim posreduj link
Hudoooo!!!!!!!!!
madmax napisal/-a:A Marjana pa nisi nič poklical![]()
Kok te je pa prišlo "dviganje" - je videti kar konkretno visoka ...![]()
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov