Olje EXTRALUB iz leclerca?
Olje EXTRALUB iz leclerca?
LP
Odlocil sem se, da tudi tukaj odprem temo na leclercovo olje EXTRALUB,ki je vecini se neznano. Gre za 5-w40,10w-40 in 15w-40.
Zadaj je na pakungi napisano,da olje ustreza vsem najnovejsim standardom,celo PORSCHE in BMW longlife pise. Zakaj sem se razpisal in zakaj zelim raziskati zadevo? Enostavno zato, ker nikjer ne pise kdo to olje polni(esso,castrol,aral,total) in ker je tudi zelo poceni-zanima me namrec razmerje kvaliteta/cena?Torej, ve kdo katera firma ga fila?
PS:po izobrazbi sem quality manager, zato sem pac firbcen.
cena za 5w-40 5L je 22 eur.
LP
Odlocil sem se, da tudi tukaj odprem temo na leclercovo olje EXTRALUB,ki je vecini se neznano. Gre za 5-w40,10w-40 in 15w-40.
Zadaj je na pakungi napisano,da olje ustreza vsem najnovejsim standardom,celo PORSCHE in BMW longlife pise. Zakaj sem se razpisal in zakaj zelim raziskati zadevo? Enostavno zato, ker nikjer ne pise kdo to olje polni(esso,castrol,aral,total) in ker je tudi zelo poceni-zanima me namrec razmerje kvaliteta/cena?Torej, ve kdo katera firma ga fila?
PS:po izobrazbi sem quality manager, zato sem pac firbcen.
cena za 5w-40 5L je 22 eur.
LP
polni ga acia, francija
http://www.aciagroupe.fr/WD100AWP/WD100 ... WNATION_=5
cena je cool, kvaliteta pa
http://www.aciagroupe.fr/WD100AWP/WD100 ... WNATION_=5
cena je cool, kvaliteta pa

imilet1 napisal/-a:ima kdo njegovo st.mobija?Pa je komu ze kdaj naredil taksno uslugo?
Ne vem kaj si ti tko zapel za tem oljem. Kupi in probej pol pa sporoči.
Ni mi jasno kaj bi rad dosegel.....in kaj te moti oziroma kaj ne? Olje kot olje.....js ga bom kupoval tam kot doslej in sem zadovoljen že 10 let, Ne mislim se prodajat za par€. Ti ki kupiš 5l letno pa bi rad imel...kaj....garancijo na 100.000km. Navaden potrošniški nateg.....kot vedno.
In kaj ti pomeni če zveš kdo je proizvajalec ali dobavitelj......nič.
imilet1 napisal/-a:delam eno raziskavo na temo mot.olj.
in mi forumaši smo tapravi za pravilne odgovore na raziskavo?
Povprašaj raje te možakarje http://www.nanotul.com/z1.html kje so oni preiskovali lastnosti olj.
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
to cudo imajo samo v leclercu.Proizvaja pa ga http://www.aciagroupe.fr/WD100AWP/WD100 ... WNATION_=5
PS:to francosko olje ustreza vsem standardom. Tudi sprobal sem ga in sicer imam ze 20.000km (2krat 10000) in ga spije veliko manj v primerjavi s TXT-jem.
PS:to francosko olje ustreza vsem standardom. Tudi sprobal sem ga in sicer imam ze 20.000km (2krat 10000) in ga spije veliko manj v primerjavi s TXT-jem.
Od vseh poceni olj v sloveniji je najbolj kvalitetno olje Liqui molly MOS2, ki ga dobiš že za 32 evrov 5 litrov.
Pa če malo povprašaš američane, oni namreč tankajo samo to olje v svoje avtomobile za tekmovanja v pospeševanju na 202 ali 402 metra (dragsterji in ostali avtomobili), ker to olje zdrži zelo hude obremenitve.
Poleg tega, da to olje tankajo še v delovne stroje in tovornjake.
Pa če malo povprašaš američane, oni namreč tankajo samo to olje v svoje avtomobile za tekmovanja v pospeševanju na 202 ali 402 metra (dragsterji in ostali avtomobili), ker to olje zdrži zelo hude obremenitve.
- Gašperček 413
- Kraj: bled
-
damjan.kunc
Nebivedu napisal/-a:Od vseh poceni olj v sloveniji je najbolj kvalitetno olje Liqui molly MOS2, ki ga dobiš že za 32 evrov 5 litrov.
POceni???? 6€ za litr???a si mona?
55l shell rimula X 10w-40 185€
lp
lp zuki

zuki napisal/-a:Nebivedu napisal/-a:Od vseh poceni olj v sloveniji je najbolj kvalitetno olje Liqui molly MOS2, ki ga dobiš že za 32 evrov 5 litrov.
POceni???? 6€ za litr???a si mona?
55l shell rimula X 10w-40 185€
lp
Večja količina je bila vedno cenejša.
Drugače je pa v štacunah shell rimula (ki ga tankajo v traktorje) toliko
SHELL RIMULA D EX 15W-40 55L, 231.35 €, kar znese 4.2 evra na liter, očitno ga ti dobiš mnogo cenej.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti