SUZUKI-obnova,predelava
podi napisal/-a:LP
Vidim d mate tle kr hude debate o samurajih.
Zanima me če kdo kaj ve o vgradnji diesel motorja v samuraja, kateri diesel bi šel not, kakšne so predelave in komplikacije.
Na bolhi je bil eden enkrat z motorjem od golfa 1.6 diesel
to ti bo pa golja povedal-je on mel(al še ma) noter 1,9 td(i)
Marjan jutri bom cel dan v lajbahu. Če bo zvečer cajt se lohk dobimo pa kakšno konstruktivno rečemo. 041 542 869
Na sliki motorja vidim da si pustil ispušni kolektor od gtija. Tega morš zamenjat. Pa koš ti ni ravno v čast, mal poštimej, če že vse delaš.
Pa vztrajnik more tut od samuraja gor....drgač ti bo pa Branko vedu velik povedat k raztura tole. Sam zadne cajte je bl v ilegali
Upam da bo cajt jutri za
pa se bomo mal basal
LP
Na sliki motorja vidim da si pustil ispušni kolektor od gtija. Tega morš zamenjat. Pa koš ti ni ravno v čast, mal poštimej, če že vse delaš.
Pa vztrajnik more tut od samuraja gor....drgač ti bo pa Branko vedu velik povedat k raztura tole. Sam zadne cajte je bl v ilegali
Upam da bo cajt jutri za
pa se bomo mal basal LP
Marjan, koš se reče tistemu na tvoji drugi sliki.....se pravi vse kar je okoli motorja.....notranji blatniki itd.....ispušni kolektor pa od samuraja ali pa naredi ali kupi 4u2 kolektor kar je najboljše.....v pon. smo spet cel dan v LJ. tko da lahko prot večeru lahko
nabrzino....
Kolektor 4u2 ti lahko naredim js samo bo traaaaaaaaaaaaaaaaajalo in se boš naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačakal tko da ti odsvetujem
Lp
nabrzino....
Kolektor 4u2 ti lahko naredim js samo bo traaaaaaaaaaaaaaaaajalo in se boš naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačakal tko da ti odsvetujem
Lp
-
muds_spirit
- Kraj: brkini
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov