P:bull bar Y61
Pac lej ce kupis nek del katerega naknadno vgradis mora imeti (TUF certifikat,ali od kake druge podobne institucije kaj priznanega v evropi).
Redko katera stvar je homologirana tako da pase na vse avtomobile to ti ze logika pove so pa izjeme (platisca,sedezi,volan,itd....) glede na to da je GR sirsi kot navaden patrol ce se ne motim potem po vsej verjetnosti ni navedeno da pase na navadnega v (Tuf-certifikatu)CE SE MOTIM ME POPRAVI ZUKI
Glede a testa predelanega ali homemade bullbara in podobnih zadev pa je izvedljiv v kolikor vem tako za mora zvariti zadevo a testirani varilec in pa narisati tocen nacrt ustrezno izobrazen clovek.
Naj povem se to,da je nek znanec ca.2 leti nazaj montiral zadevo pr kogovsku (bullbar+stranske zascite pragov)do montaze je blo vse kul,ko pa je bila zadeva narejena in zmontirana je pa izjavil da sploh ne rabi papirjev za to,ce bo pa imel problem na teh.preg. naj se pa nazaj oglasi
kaj je res nevem!
Vem pa kakor je bil inox mocan so bili nosilci prav smesni in vijaki tudi kar je pa ze miran nekje omenil ce se ne motim.
LP easy
Redko katera stvar je homologirana tako da pase na vse avtomobile to ti ze logika pove so pa izjeme (platisca,sedezi,volan,itd....) glede na to da je GR sirsi kot navaden patrol ce se ne motim potem po vsej verjetnosti ni navedeno da pase na navadnega v (Tuf-certifikatu)CE SE MOTIM ME POPRAVI ZUKI
Glede a testa predelanega ali homemade bullbara in podobnih zadev pa je izvedljiv v kolikor vem tako za mora zvariti zadevo a testirani varilec in pa narisati tocen nacrt ustrezno izobrazen clovek.
Naj povem se to,da je nek znanec ca.2 leti nazaj montiral zadevo pr kogovsku (bullbar+stranske zascite pragov)do montaze je blo vse kul,ko pa je bila zadeva narejena in zmontirana je pa izjavil da sploh ne rabi papirjev za to,ce bo pa imel problem na teh.preg. naj se pa nazaj oglasi
Vem pa kakor je bil inox mocan so bili nosilci prav smesni in vijaki tudi kar je pa ze miran nekje omenil ce se ne motim.
LP easy
easy napisal/-a:Pac lej ce kupis nek del katerega naknadno vgradis mora imeti (TÜV certifikat,ali od kake druge podobne institucije kaj priznanega v evropi).
Redko katera stvar je homologirana tako da pase na vse avtomobile to ti ze logika pove so pa izjeme (platisca,sedezi,volan,itd....) glede na to da je GR sirsi kot navaden patrol ce se ne motim potem po vsej verjetnosti ni navedeno da pase na navadnega v (TÜV-certifikatu)CE SE MOTIM ME POPRAVI ZUKI![]()
Naj povem se to,da je nek znanec ca.2 leti nazaj montiral zadevo pr kogovsku (bullbar+stranske zascite pragov)do montaze je blo vse kul,ko pa je bila zadeva narejena in zmontirana je pa izjavil da sploh ne rabi papirjev za to,ce bo pa imel problem na teh.preg. naj se pa nazaj oglasikaj je res nevem!
LP easy
zuki si popravil s pomocjo admina ?
http://www.tuv.com/global/en/index.html
5x4 napisal/-a:kakšen je to TUF- certifikat
A se hecaš?
Ne vem pa zakaj in to me malo moti, se eni vtaknejo v prav vse, čeprav ne kupujejo, kar se prodaja? Gre za nabijanje postov?
Mogoče kdo ve?
LP
TUDI NA FB>>>KLIK
Sven napisal/-a:5x4 napisal/-a:kakšen je to TUF- certifikat
A se hecaš?no če se ne TUF= TÜV
Ne vem pa zakaj in to me malo moti, se eni vtaknejo v prav vse, čeprav ne kupujejo, kar se prodaja? Gre za nabijanje postov?
Mogoče kdo ve?
LP
sven to si pa prav napisal!iz ene debate preskočte na nekaj čist drugega,k sploh nima veze.vsak že ve da se da teh.pregled naredit že brez avta.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti