dvig nive
dvig nive
Enkirat smo že nekej govorili vendar mi je ušlo iz glave. Kako debel distančnik podložit pod roko in vzmet spredaj da je niva zvišana kolikor toliko v mejah normale in ne lomi? Rabu bi info čim prej.
Hvala.
Hvala.
Ja sej ubistvu bi to naredil bolj zaradi izgleda, kot pa za resno off road uporabo. Pa po še višjem snegu bi verjetno šlo, za kaj drugega pa niti ne rabim. Samo me resno zanima, kaj vse je treba zamenjat, da vidim, če se sploh splača - naslednji teden grem namreč v italijo in bi si malo pogledal, kakšne so kej cene teh kosov. Drugače si pa ubistvu niti ne predstavljam, kaj vse je treba zamenjat, pa a blokade ostanejo od nive? Pa za koliko cm je na koncu avto sploh dvignjen?
Če bi jo rad dvigoval zaradi izgleda, se ti jo najbrž splača parkirat na pločnik, pa bo koj višja
.
Vigadu se je poslovil od cestne vožnje s svojim predelanim avtom. Tudi če je taka presaditev 100% uspešna, se kaj prida hitro ne bo dalo peljat, saj je to nekaj povsem drugega. Za hard bo avto po precej dela že spedenan, ostalo pa je šlo po gobe.
Kar se pa blokad tiče: a tvoja Niva mar ma kakšno? Ko polomiš križe, je čisto blokirana, sicer pa se najbrž vse veselo vrti
.
Kolikor vem, ARB dela blokade tudi za Nivo
(res pa je, da bi z vgradnjo potrojil vrednost avta).
LP
Samo
Vigadu se je poslovil od cestne vožnje s svojim predelanim avtom. Tudi če je taka presaditev 100% uspešna, se kaj prida hitro ne bo dalo peljat, saj je to nekaj povsem drugega. Za hard bo avto po precej dela že spedenan, ostalo pa je šlo po gobe.
Kar se pa blokad tiče: a tvoja Niva mar ma kakšno? Ko polomiš križe, je čisto blokirana, sicer pa se najbrž vse veselo vrti
Kolikor vem, ARB dela blokade tudi za Nivo
LP
Samo
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Sedem postov gor poglej, tam je Gregor napisal:
Točnega opisa pa ne poznam, ko sem mel Nivo je nisem nič dvigal.
gregor napisal/-a:za uporabo na cesti bi jaz dal 2 cm plastike nad fedro in 2 cm na zgornji vilici. material za to imaš![]()
avto bo ca 4 cm višji, bolj pa jaz nebi dvigoval-trenutno je moja niva ca 6-7 cm višja in na vsakem ovinku ropotajo zglobi.
Točnega opisa pa ne poznam, ko sem mel Nivo je nisem nič dvigal.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
jurecek napisal/-a:Rafter napisal/-a:2 + 2 = 4
Rafter še definicijo in postopek prosim;)
P.S.: Ne dojamem tega;)
Vzami polmetersko desko.
Na sredini jo podloži 2 cm.
Ko je na eni strani na tleh, zmeri, koliko je od tal na drugi strani.
Potem se uleži spredaj pod nivo in poskusi najdit kako podobnost.
Fedra je na sredini spodnje roke, torej če jo podložiš 2 cm, dobiš pri kolesu 4 cm.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov