vrecha napisal/-a:Samo ej, ne zdaj odhajat, no ... To, da smo sposobni brez dlake na jeziku drug drugemu povedati, kaj si mislimo, je neprecenljivo. Pa to, da na koncu

pa

pa še bolj!
Itak smo sami pacienti tu na kupu

Sem bolj nov tu gor, pa se strinjam s temle. Sicer ne vem, kaj je razburilo DOKTORJA, ampak AŁIEN-ov post, brez poznavanja kake zgodovine odnosov in človeka, je bil zame prav smešen, nič kaj osebno zajedljiv
Sam tudi že celo življenje poslušam zbadljivke na svoj račun, ker zame avto ni sredstvo za prevoz od A do B, kar verjetno tudi večini tukaj ni

, saj sicer ne bi rili čez klance, če je cesta okoli speljana. Sam spadam med tiste, ki majo radi "spucano", ker mi je to lepo in se dobro počutim. Podvozje spucam kakor vem in znam, vem pa da traja, ker dež ne spere tistega, kar je "fejst nalimano". Kar se tiče rjavenja, lahko dodam, da redno "pucanje" pomaga. Imel sem avte, ki so na splošno zelo rjaveli, moj je bil med letniki vedno nekaj posebnega, ker ni bil rjav ponavadi nič.
Če bi imel zahtevano, bi se takoj punudil doktorju. Imam sicer vse (kanal, močan visokotlačni čistilnik na toplo vodo), samo ni primerno, da bi mi v kleti tekla voda

. Zunaj, s kakšno improvizirano rešitvijo dviga avta, pa "komot".