počasi bom dal stran Tamčka kiperja in bi rad kupil malo novejšo stvar za nek razumen denar!
Tako, da kupujem Ivecota ali Mercedeza s kiper kesonom ter vozen z B kategorijo!
Lahko je tudi kaj v okvari ali slabše ohranjen!
info na ZS
K: iveco ali mercedez KIPER
Ne Mercedes ne Iveco nima pravi nadomestek za
legendo TAMIČA. Vsi imajo neke kvazi kamione
ki so na koncu samo kombiji.
Pravi naslednik je MITSUBISHI Canter
naložiš 3tone na B kategorijo in se nič
ne vidi, pri vožnji pa nič čuti.
Pri nas na primorskem se je stvar resno primla
tako,
da ni resnega zidarja ki ga nima.
Problem ker prav zelo starih ne najdeš.
legendo TAMIČA. Vsi imajo neke kvazi kamione
ki so na koncu samo kombiji.
Pravi naslednik je MITSUBISHI Canter
naložiš 3tone na B kategorijo in se nič
ne vidi, pri vožnji pa nič čuti.
Pri nas na primorskem se je stvar resno primla
tako,
da ni resnega zidarja ki ga nima.
Problem ker prav zelo starih ne najdeš.
mb
mi imamo zidarijo doma in malo tudi hantlamo z avti itd.... iz izkušenj ti povem uzem marcedeza 308d je neuničlij smo vozli po 3 kubike pa je zdzala mašina,menjalnik in šasije ta avto je bik od kombijov pa seveda zelo malo kuri in nizka registracija pa se seveda po ceni deli za vzdrževanje 
Re: mb
benči napisal/-a:mi imamo zidarijo doma in malo tudi hantlamo z avti itd.... iz izkušenj ti povem uzem marcedeza 308d je neuničlij smo vozli po 3 kubike pa je zdzala mašina,menjalnik in šasije ta avto je bik od kombijov pa seveda zelo malo kuri in nizka registracija pa se seveda po ceni deli za vzdrževanje
Po avtocesti te pa kamioni prehitevajo
Jaz mam sprinterja 412d registriranga pod b kategorijo. Zadeva je res solidna, potovalna hitrost 100-110, pije 10 litrov. Brez problema naložim 2,5 tone. Največji problem je pa rja pri mercedesih. Moj ima prevoženih 130000km pa je že cel rjav, bo treba celga pihnit.
tovornjacek
moj mb ni biv nikoli zlomljen in ne varjen sem ga kupil od 1 lastnika in obene rje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov