P:Balder varilna maska
P:Balder varilna maska
...
Nazadnje spremenil sefo27, dne Ne Apr 22, 2012 5:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Oprosti toda ne posiljam po posti.
Noce da pride pol to ni to,osebno je mozen vsak dan prevzem v ribnici grem pa tudi dost krat v lj in jo lahko sabo uzamem, mamut je uzel masko od mene in mislim da jo ima ze eno leto in upam da je zadovoljen pa se na dom sm mu jo zapelal(neki sm mogel v menges it,in sm usput resil zadevo)
Pa od tebe nisem dobil nobenega zs tako da oprosti stevilko imas poklici pa se bova ze neki zumenila.
Noce da pride pol to ni to,osebno je mozen vsak dan prevzem v ribnici grem pa tudi dost krat v lj in jo lahko sabo uzamem, mamut je uzel masko od mene in mislim da jo ima ze eno leto in upam da je zadovoljen pa se na dom sm mu jo zapelal(neki sm mogel v menges it,in sm usput resil zadevo)
Pa od tebe nisem dobil nobenega zs tako da oprosti stevilko imas poklici pa se bova ze neki zumenila.
Veš kaj sefo ali karkoli si že, ne nas imeti za norce!
Praviš da je cena za forumaše 100 EUR, a tudi na bolhi imaš isto ceno!
Menda ja ne misliš, da so bralci bolhe in tega foruma eni in isti.
Potem ceno znižuješ in znižuješ ... za nas forumaše bi se spodobilo, da je že od vsega začetka vsaj taka cena, kot si jo kot zadnjo navedel.
Sram naj te bo!
Miran
Praviš da je cena za forumaše 100 EUR, a tudi na bolhi imaš isto ceno!
Potem ceno znižuješ in znižuješ ... za nas forumaše bi se spodobilo, da je že od vsega začetka vsaj taka cena, kot si jo kot zadnjo navedel.
Sram naj te bo!
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Miran, samo zate
1:Na bolhi je bila cena 120 FORUM 100
2.Na bolhi je bila cena 100 FORUM 80
3.Na bolhi je bila cena 100 FORUM 60
si razumu to je bilo tako na bolhi,NA FORUMU TEM IN DRUGIM JE BILA CENA VEDNO NIZJA 20 EUR. Zdej je 40 eur.
Na konc pa pejd kupet novo masko pa bos videl kok je cena,drugac pa maske so orginal in tocno iz balderjevega skladisca,jst pri tem nimam nc to jih kolega prodaja k tm dela,oziroma imam eno sm dobil zastojn.
PA TI MEN POVEJ CE NI VREDNA TEH 60 EUR,IN MAMUT JE DOBU MASKO LAHKO SAM POTRDI CE SM GA ZAJEBAL!!!
EVO SAMO ZATE "MIRAN"
si razumu to je bilo tako na bolhi,NA FORUMU TEM IN DRUGIM JE BILA CENA VEDNO NIZJA 20 EUR. Zdej je 40 eur.
Na konc pa pejd kupet novo masko pa bos videl kok je cena,drugac pa maske so orginal in tocno iz balderjevega skladisca,jst pri tem nimam nc to jih kolega prodaja k tm dela,oziroma imam eno sm dobil zastojn.
PA TI MEN POVEJ CE NI VREDNA TEH 60 EUR,IN MAMUT JE DOBU MASKO LAHKO SAM POTRDI CE SM GA ZAJEBAL!!!
EVO SAMO ZATE "MIRAN"
sefo27 napisal/-a:Miran, samo zate
EVO SAMO ZATE "MIRAN"
kupim, pošlji mi, plačam tudi poštnino
And on the 8th day God created Land Rover
sefo27 napisal/-a:lej nimam neki objavlenih postov,in ja drug nick mam ker sm pozabu geslo.
SAM SPET NISEM PEZDE DA UDIRAM V TUJE STAVIRI (POSTE). PA KOMOT ME ZBRIS Z FORUMA,SM SI PRVI DA SI DOVOLI TO DELAT.
Fak ej kva teb fali v glav......
Sem ti lepo napisal, če je cena 40€, jo vzamem, pa poštnino plačam in to je to.
Btw, kdo ti je kam vdrl?
aja, če komu kaj manjka, manjka tebi, ne meni...oladi
ok, ok, zdaj pa tako:
preberi si post, katerega si napisal, potem si preberi moj citat tvojega posta.
Kako k streli lahko kdo vdre v tvoj post??......to je možno le, če pozna tvoje geslo, a-ne-da?
se pravi, da jo za 40 ne daš.......vredu. 60 bom dal, ko bo moja crknla do konca
Vendar bi moral biti hudičevo dober razlog obstajat, da bi se po eno masko vozil v kočevje, oziroma ribnico.
V ljubljano se zapeljem magari na kofe, če me piči, al pa dlje. Ker sproti še marsikaj obavim.
Uni konci so mi pa od roke.
Čist tko.....imaš še kaj iz varilnega programa za ponudit, al sam to??
preberi si post, katerega si napisal, potem si preberi moj citat tvojega posta.
Kako k streli lahko kdo vdre v tvoj post??......to je možno le, če pozna tvoje geslo, a-ne-da?
se pravi, da jo za 40 ne daš.......vredu. 60 bom dal, ko bo moja crknla do konca
Vendar bi moral biti hudičevo dober razlog obstajat, da bi se po eno masko vozil v kočevje, oziroma ribnico.
V ljubljano se zapeljem magari na kofe, če me piči, al pa dlje. Ker sproti še marsikaj obavim.
Uni konci so mi pa od roke.
Čist tko.....imaš še kaj iz varilnega programa za ponudit, al sam to??
balder varilna maska
LP.
Compadre, ne ga srat. Na konc boš pa dobu 1 m2 črne šipe pa dve poševne pike k švasata brez špeglov.
LP.
Compadre, ne ga srat. Na konc boš pa dobu 1 m2 črne šipe pa dve poševne pike k švasata brez špeglov.
LP.
Re: balder varilna maska
vwtaro napisal/-a:LP.
LP.
hehe, star......tebe pa drži zadnje čase, a?

sefo27 napisal/-a:Ce nisi ti CE NISI se opravicujem,nabijem pa tistega k mi je napisal 40 eur.
evo zdej smo razcistl!!!
MASKA 60 EUR,GDO PRIDE JUTER V RIBNICO PO NJO ZA 50 EUR JO DOBI.
POPOLDNE.
kaj a zdej boš pa mojo masko prodajal napre al kako gre zdej to ....
AVTOVLEKA 051 800 777 I have the body of a God. But it sucks cause it´s Buddha AVTOVLEKA 051 800 777
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov