Pathfinder in prikolica
Pathfinder in prikolica
Pozdravljeni. Včeraj sem na Pathfinderja l. 2005 pripel predpotopno prikolico s precej zdelanim konektorjem za luči. Po pol ure mi je najprej crknil pametni ključ, nato esp, na koncu se je avto zaklenil in se vklopil alarm. Štala. Računalnik je pokazal, da je šel konektor za zadnje zavorne luči, oba ključa je treba dekodirati in še enkrat kodirati, skratka, prikolica je povzročila elektronski kolaps. Po domače, avto je zadela kap. To se pri kakšni katrci ne bi zgodilo, v časih pretirane elektronike pa precej pogosto, je dejal električar. Prikolico bom vrgel na ogenj, pa denarnica bo tanjša za kakšen stotak, če bo sreča. Lep vikend vsem.
Re: Pathfinder in prikolica
janezu1 napisal/-a:Pozdravljeni. Včeraj sem na Pathfinderja l. 2005 pripel predpotopno prikolico s precej zdelanim konektorjem za luči. Po pol ure mi je najprej crknil pametni ključ, nato esp, na koncu se je avto zaklenil in se vklopil alarm. Štala. Računalnik je pokazal, da je šel konektor za zadnje zavorne luči, oba ključa je treba dekodirati in še enkrat kodirati, skratka, prikolica je povzročila elektronski kolaps. Po domače, avto je zadela kap. To se pri kakšni katrci ne bi zgodilo, v časih pretirane elektronike pa precej pogosto, je dejal električar. Prikolico bom vrgel na ogenj, pa denarnica bo tanjša za kakšen stotak, če bo sreča. Lep vikend vsem.
Priklop Mercedesa gor pa boš šele vdel kaj se to pravi presenečenje
Kompleten SAM zadnjega dela avta, pa verjetno še kaj ...
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 48 gostov