Off Road Forum Seznam forumov Off Road Forum
...drvimo v pesku, blatu ali snegu, po ravnem al' pa bregu...

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   KoledarKoledar  Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

foto, video
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 45, 46, 47  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Off Road Forum Seznam forumov -> O forumu ...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Matej

Pridružen/-a: 22.03.2005 11:28
Kraj: Pliskowca

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 27, 2006 1:17 pm    Naslov sporočila: foto, video Odgovori s citatom

na tem forunu pogrešam temo, kjer bi ojavljali slike in filme o svojih "podvigih" s terenci Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
boštjan

Pridružen/-a: 17.03.2004 17:14
Kraj: nazarje

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 27, 2006 1:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

se strinjam ,bi lahk kak albumček imeli,pa da bi svoje zverinice lahk gor napopali...Pa LP Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
slayer

Pridružen/-a: 31.10.2003 14:01

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 27, 2006 2:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super bi bil kaki foto albumčk da bi se vidlo tudi druge podvige, Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
vigadu
No. 1

Pridružen/-a: 18.05.2003 09:57

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 27, 2006 2:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ajd, dobro. Bom naredil.
Nazaj na vrh
Defender 110

Pridružen/-a: 11.02.2005 23:33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 28, 2006 3:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Država in zelenoljupci prav na to čakajo Confused Exclamation Exclamation

LP
Igor
blues

Pridružen/-a: 26.09.2005 20:23
Kraj: Kras

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 28, 2006 10:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, no, Defender mislim, da ni razloga za paniko. Če bomo tako razmišljali, potem je najbolje, da se kar poslovimo od offroada v takšni in drugačni obliki.
Nazaj na vrh
Matej

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 8:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz tud mislim da se nimaš česa bat.
Mogoče pa zeleni res nimajo druzga dela, kot off road slike in filme gledat...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Nebivedu

Pridružen/-a: 15.12.2003 10:21

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 8:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Matej je napisal/a:
Jaz tud mislim da se nimaš česa bat.
Mogoče pa zeleni res nimajo druzga dela, kot off road slike in filme gledat...

Pa tudi če gledajo in brskajo za takimi slikami. Če jst norim po svoji hosti in po svojih travnikih, ali pa po sosedovih z njegovim dovoljenjem se lahko zeleni samo po jajcih praskajo, kej več pa ne morejo narest.
Nazaj na vrh
vigadu
No. 1

Pridružen/-a: 18.05.2003 09:57

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 9:27 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ker vidim, da ste nekateri še jako "zeleni" in zategadelj nadebudni vam priporočam za čtivo:

Arrow http://www.nivaoffroadteam.com/?page=laws
Nazaj na vrh
Matej

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 9:39 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
Če jst norim po svoji hosti in po svojih travnikih, ali pa po sosedovih z njegovim dovoljenjem se lahko zeleni samo po jajcih praskajo, kej več pa ne morejo narest.

no zdaj vidiš kaj ti lahko nardijo.
Jaz mam itak vedno kakšno sekiro v avtu, tako da bom reku da grem drva sekat... res_ne_vem
Nazaj na vrh
Nebivedu

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 10:37 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vigadu je napisal/a:
Ker vidim, da ste nekateri še jako "zeleni" in zategadelj nadebudni vam priporočam za čtivo:

Arrow http://www.nivaoffroadteam.com/?page=laws

Vigadu - dej ti meni razloži, če se jst vozim po svojem travniku in ga komplet razrijem - kaj lahko en inšpektor naredi? Jst vem kaj mu jst lahko naredim;
Takoj ko stopi na mojo zemljo je namreč v prekršku - stopil je na zemljo, ki ni ne njegova in ne državna last, na to zemljo je stopil pa brez mojega dovoljenja, torej je kršil zakon o privatni posesti in lahko jaz pokličem policijo, da je vdrl na zemljo in jo uničeval. Lopatko imam pa skos v avtu, tko da sem se šel kmeta in sem oral njivo.

Če jst gonim po mojem gozdu to pomeni, da sem lahko gledal kok je uničenih dreves - tudi tukaj nič ne more. Sekirca je skos v avtu, tko da sem se šel drvarja.

Če jst komplet svoj travnik prerijem in razrijem tok, da ne bo niti travce več na njem, mi noben v tej državi nima kej za težit. Je moja lastnina in lahko z njo delam karkoli, dokler ne ogrožam ljudi, ki bivajo v okolici. (ne bom si lih na travnik zlival kakih kemikalij, ki jih po dolenjskem tko pridno razvažajo privatniki, ki bi radi pocenili proizvodnjo). In z ritjem po svojem travniku nikogar ne ogrožam.
Nazaj na vrh
miran

Pridružen/-a: 05.10.2004 23:48
Kraj: . . GOCAN . . 13,6433E 45,4915N

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 10:59 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nebivedu!
Zagovarjaš pristop, ki nam je zaradi balkanskih korenin vsem zelo pri srcu: "samo naj mi kdo stopi na moje, če si upa, pa ga bom..."
Mislim, da zastonj na Vigaduja (in še koga), ki le zakone navaja, vpiješ in iščeš od njega odgovor.
Imam konstruktiven predlog:
Če imaš v lasti (ne najemu ali kaj podobnega, moraš biti lastnik) eno njivo ali travnik dovoli (ne smeš organizirati, ker bi bil potem v kakšnem drugem prekršku) da se na tej njegovi lastnini zberemo OR norci in se gonimo pol dneva gor in dol. Po možnosti po kakšnem dežju ali pa še boljše sedaj, ko se bo stalil sneg in bo vse lepo mehko. In potem naj nekdo pokliče na inšpekcijo ali policijo in javi, kaj se dogaja.
Potem bomo pa videli, če smemo ali ne smemo Laughing
In kaj je tvoje in kaj je naše Wink
In kako se da zakone brati in razumeti krohota_se

Jaz pridem in plačam svoj del kazni, če bo treba.
LP Miran
Matej

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 11:12 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
če se jst vozim po svojem travniku in ga komplet razrijem

inšpektorju lahko rečeš da njivo delaš, sam da nimaš teaktorja Smile
Nazaj na vrh
Nebivedu

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 11:28 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

miran je napisal/a:
Nebivedu!
Zagovarjaš pristop, ki nam je zaradi balkanskih korenin vsem zelo pri srcu: "samo naj mi kdo stopi na moje, če si upa, pa ga bom..."
Mislim, da zastonj na Vigaduja (in še koga), ki le zakone navaja, vpiješ in iščeš od njega odgovor.
Imam konstruktiven predlog:
Če imaš v lasti (ne najemu ali kaj podobnega, moraš biti lastnik) eno njivo ali travnik dovoli (ne smeš organizirati, ker bi bil potem v kakšnem drugem prekršku) da se na tej njegovi lastnini zberemo OR norci in se gonimo pol dneva gor in dol. Po možnosti po kakšnem dežju ali pa še boljše sedaj, ko se bo stalil sneg in bo vse lepo mehko. In potem naj nekdo pokliče na inšpekcijo ali policijo in javi, kaj se dogaja.
Potem bomo pa videli, če smemo ali ne smemo Laughing
In kaj je tvoje in kaj je naše Wink
In kako se da zakone brati in razumeti krohota_se
Jaz pridem in plačam svoj del kazni, če bo treba.
LP Miran

Miran napisal sem če se sam vozim in ne če se nas trop offroaderjev gor goni. Sam se po svoji zemlji lahko vozim. Organizirat pa nisem mislil na svoji zemlji, jo je premalo.
Nazaj na vrh
miran

Pridružen/-a: 05.10.2004 23:48
Kraj: . . GOCAN . . 13,6433E 45,4915N

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2006 12:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ker sem kot ponavadi poln konstruktivnih predlogov, predlagam tudi naslednje:
1. pod vsako sliko ali filmček, ki bi ga kdo želel objaviti na tej strani (ki je še ni in ne vem kdaj bo) naj se napiše (saj za policaje pravijo, da so neumni): "To sliko na tem in tem zemljišču je posnel lastnik tega zemljišča, ki je istočasno tudi lastnik in voznik slikanega vozila. Vse kar se vidi na tej sliki je delano v soglasju z lastnikom zemljišča in ustanovno listino Združenih narodov"
2. Ta je pa bolj resna in mislim zelo v skladu s citiranim zakonom: ustanovimo geološko sekcijo tega našega foruma, izdelajmo si članske izkaznice, dajmo na avte nalepke (najboljše tiste magnetne) in v avto eno škatlico z nekaj kamenčki in geološkim kladivcem. In če bi nas kdo ustavil izjavimo, da smo na: "5. opravljanje geoloških del," skladno s 3. členom zakona. In potem kršitve zakona NI!

LP Miran
PS: verjetno bo pa še vedno najboljša tista: "samo blizu mi pridi, pa te bom...." vdam_se
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Off Road Forum Seznam forumov -> O forumu ... Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 45, 46, 47  Naslednja
Stran 1 od 47

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
V tem forumu ne moresˇdodajati dogodkov