he he to bi se vam zdelo. Ni sile......brezskrbaj. Sem mel eno dete v varstvu pa nei blo cajta. Tale mladina je zahtevna ratala...al pa mene emšo daje (kar je bolj verjetno

).
Če vas zanima kaj vas čaka v novem letu.....
http://www.hurikani.com/sale/sreca.htm
Tisto kar piše na koncu ko zaprete stran je pa od mene za vse tiste, ki so v anketi izbrali opcijo jebi se ALIEN
Udeležba v anketi je pa na zavidljivi ravni, mislim da največ doslej......bo rafter vedu povedat. Sicer pa še vedno traja se mi zdi, ker sem dal mislim, da za eno leto

tko da navali narod......še mate cajt da mi zaželite kaj lepega.......recimo naj se jebem

čeprav mi po teh praznikih nekaj časa ne bo do sexa. Čas za regeneracijo je pač v mojih letih malo daljši.....
Aja....hvala vsem ki ste mi poslali sms z lepimi željami (kakšnih 6-7 je z foruma). Se opravičujem ker nisem utegnil odgovoriti...mi je dete prepovedalo mobilca in vse ostale stike z svetom. Vsekakor pa vsem želim najmanj isto kot vi meni. Tista fora z sexom v prihodnjem letu mi je bla tanajbolj. Kljub temu da sem isti sms dobil vsaj desetkrat sem se nasmejal vsakič ko sem bral

(nevem če se niste zmenil

da mi vsi pošljete to).
Lp
Ps
Nekaj se šušlja da pride dr. psiho. ALIEN spet okoli. A kdo ve kaj o tem??