Hi
Ta bo težka - morda kdo ve kje bi dobil ugodno zajlo za ročno - sta dve zadnji - leva in desna. Vsaka original po 95/kos (ne moreš verjet).
In ti smola - dve feltni imam krivi. Sem bil dvakrat pri različnem vulkanizerju, pa je še kar treslo, nakar je pri Španu ugotovil, da imam krivi feltni. Original Mazda jelklena (spet ne boš verjel) je 190€/kos. Res je nekaj ojačana, pa vseeno. Pri Španu imajo lite Dotz Luxor 16X7,0 139,70X6 ET40/110 za dobrih 120€/kos. Malo mi je tko dajat 500€ na 10let star avto. Res pa je, da jo mislm še dolgo imet.
Ideje, predlogi, vzpodbude...
Mazda B2500 - zajla za ročno in nova platišča
-
Lumberjack
-
Lumberjack
http://www.vpc-bovden.si/
Sem sem jaz poslal zajlo, ki je izgledala kot, da bi jo krava prebavila. Po stari so mi izdelali novo v večini le nekaj gumic so dali od stare plačal pa sem slabih 20EUR glede na to, da so mi na servisu rekli okrog 140EUR za zajlo...
Sem sem jaz poslal zajlo, ki je izgledala kot, da bi jo krava prebavila. Po stari so mi izdelali novo v večini le nekaj gumic so dali od stare plačal pa sem slabih 20EUR glede na to, da so mi na servisu rekli okrog 140EUR za zajlo...
-
Lumberjack
VPC sem klical in videt je cool, poceni in naredijo hitro. Pa me je moj mehanik (prijatelj, ki ne računa nič) spravil v dvome - "če hočeš imeti za dolgo brez problemov kupi original, če pa bi rad čez par let spet menjal kupi kaj drugega" .
Pa spet spet gruntam, kaj bi (itak vedno kompliciram, sploh če se gre za nekaj več €).
Pa spet spet gruntam, kaj bi (itak vedno kompliciram, sploh če se gre za nekaj več €).
-
Lumberjack
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov