OdgovorNapisal/-a ferrarist » To Mar 15, 2005 10:50 pm
ma lej...js sm se isto pozajebavu s tabo(pa bol na easy način) in si me direkt napizdu nazaj...pa bom še js tebi kej povedu zdej...če kdo sanja o koruzi,si to ti,k non stop nekej blodiš,kaj imaš na samurajčku in kaj ne in kaj si dal gor in kaj ne...najprej bi lohko vsem povedu,da je tisti ˝tvoj˝ auto praktično od tvojga bratranca in ga on štima in vlaga u njega...pol ga en cajt gledaš kko šraufa samurajčka in se spomneš,kko STA šraufala...sej bi lohko razgljabljali naprej itd...ma mi niti najmanj ni do kreganja-še posebej z eno tako osebo kukr si ti,k je prepolna sebe in neve,kako bi se še bolj nrdu carja...
lej...najprej u svojmu žiwlenju dej nekej skozi...provej zaslužit en avto+vračunej za zavarovanje+ stroški bencina,gum...pa boš vidu,da ni lahko...pa pomisli med drugim,da ferraristu niso stari šenkali niti tolarja za neč,čeprav bi mu lahko kupli tud tanovga audija A8,če bi hotli...če je ura dela npr. po 800 in daš npr za samurajčka+zavarovcanja itd...cca 800 000...zdej zračunej,kolk ur je treba nardit,če si hočeš neki tazga privoščit in hranit...najprej provej kaj zaslužit in pole govori...pa boš vidu,da ni lahko...tud js sm bil grozno pametn,sam kadr je pa blo za delat je bla druga muzika...rep med noge...tud taki kukr si ti bodo padli enkrat na realna tla...
PS:slayer,alu. je po jurja,se pravi 12 800 ena plata pleha...bom pa provu zrihtat od uvoznika,k bi znal dat še popust zravn,kar BAJE nanese okoli 850 sit/kg...