Še malo počakajmo z nakupom
LP Miran
miran napisal/-a:2 Tata
Če slučajno ne razumeš, čemu pri nas rečemo (bolje: smo rekli, saj dandanašnja srečna mladina sploh ne ve, kaj to je) kahla:
lipec napisal/-a:H3 led žarnice sucks js jih mam ma so za en k...., no ne za vse če jih daš v male meglenke postanejo fine kamping lučke z porabo ne boste verjeli 350mAh za osvetlit par kvadratov so dovolj, za kaj "pošraufat" ponoči so idealne, poraba pa je zanemarljiva!
tata zlatko napisal/-a:....
A sto se godina tice ja spadam ovdije(a i svugdje)sa svojih 57 medu veterane.![]()
![]()
![]()
....
lisko napisal/-a:lipec napisal/-a:Lisko a bi lahko dal gor kako sliko al pa link te ledice,js jo tudi mam"link nekje nazaj v mojem postu"pa me zanima ce je enaka.
V bistvu je enaka le na večjem ohišju in z 3.3 V priključno napetostjo. Aja pa optiko še ima spredaj....
lipec napisal/-a:Miran,verjemi meni ne bosta!Pa H4 led tudi ne bo,so presvoh,za delovne bo treba 10W led za rikverc tudi.Ce gres kaj mimo Kozine mi javi pa ti jih pokazem, drgac na obali bom v ponedeljek lahko jih vzamem sabo pa bos videl.
miran napisal/-a:tata zlatko napisal/-a:....
A sto se godina tice ja spadam ovdije(a i svugdje)sa svojih 57 medu veterane.![]()
![]()
![]()
....
Prvič, ko pridem k tebi na roštilj in malo offroada, te pošljem po cigarete![]()
LP Miran
PS: LEDici H3 bom po vsej verjetnosti vseeno kupil, če ne bosta za prednja delovna žarometa dobri, bosta pa za rikverc - upam
Jaza sam u Banja Luki barem pet, šest puta godišnje... ipak oni imaju Vrbas, Miljacka baš nije za veslanje....tata zlatko napisal/-a:...samo vise dolazite ovamo.Sticem utisak da vas je Evropa napravila vrlo neodgovornom nacijom![]()
![]()
Toliko poziva,toliko obecanja da ce te biti moji gosti a vec dvije godine nigdje nikoga.SRAMOTA
![]()
![]()
![]()
miran napisal/-a:Če sem pa prav razumel, so pa lahko te LED primerne za ostale namene (hm,čemu pa naj bi bila žarnica poleg razsvetljave še sploh namenjena??).
Ima kdo izkušnje, da jih je namestil v žaromet namesto pozicijske žarnice (če je pozicijska 5W žarnica v žarometu in ne kot ločena lučka).
Jaz sem v Rimlnu "testiral" LED z eno svetilno enoto - z lečo sicer - a je popolnoma neuporabna, sveti le naprej v ozkem snopu in parabola žarometa ni cela osvetljena tako ko s klasično 5 W žarnico (w5w). Mogoče bi bilo boljše s tistimi LEDicami, ki imajo več svetilnih enot tudi po obodu nameščenih.

ne bacajte pare na njih....
![]()
![]()
Dobar far u kojem je dobra stara halogenka(za nikakve novce)jos uvijek su u velikoj prednosti![]()
![]()
miran napisal/-a:Poročilo iz prve roke:
- če je človek trmast in ne želi upoštevati mnenj drugih, ga to pač stane nekaj denarja, ki bi ga lahko pametneje vrgel stran za kaj drugega.
- LED nadomestek w5w (pozicijske) žarnice na 32 ledic gre težko v žaromet, ker je prevelik. Ko je enkrat v žarometu, bolj belo sveti, a ker vir svetlobe ni fokusiran je rezultat slabši od klasične 5W žarnice. Neuporabno.
- LED nadomestek H3 žarnice v vse delovne luči ne gre, ker je daljši od H3. V tistem delovnem žarometu, v katerega gre, sveti in osvetli še kar veliko površino, a je osvetlitev preslabotna za resno delo. Neuporabno.
Tako je to.![]()
Miran
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov