Pozdravljeni,
Iščem vodila za sprednja stekla (levo in desno) za Nissan terrano II wagon, letnik 2002.
Lp.
K: vodila za sprednja stekla Terrano II wagon
Kolker vem, so enake tudi na starejšem letniku. Jaz sem desna že prodal in mislim, da prav za letnik 2002. Lako zadevo preveriš. Leva vodila (voznikova) imam še na voljo. Avto je letnik 95. Me pa zanima, kaj je narobe z tvojmi, če ni skrivnost.
Rajš psa kot ženo.... pes te je vedno vesel, ko prideš domov... tud če si prepozen al pa koma nažgan... 
Pozdrav,
Ni skrivnost. Ko sem kupil avto, so se sprednja stekla malo zatikala, zadnja so delala normalno. Pri mehaniku so ugotovili, da so slaba vodila oz. je verjetno cel sistem z elektro motorčkom bolj slab. No, za silo so popravli za nekaj časa. Pred kratkim pa so mi odpovedali zadnji dve okni (ne vem razloga, ker se en dan niso več spustila dol) ter sovoznikovo. Voznikovo pa se je začelo nazaj zatikat, dokler se ni prejšnji vikend totalno zablokiralo in to glih ko sem bil v Trenti in se je napravljalo k dežju.
. Tako da nisem imel druge izbire kot odšraufati notranji del vrat pogledat kaj se dogaja. Ugotovil sem da je zablokiralo zajlo, tako da se šipa ni več premikala in ker se mi je mudilo, sem vzel klešče in odščipnil zajlo ( Upam da nism še bolj zaj.... zadeve
) in šipo potisnil nazaj gor in jo fiksiral. To je to, na kratko.
Verjetno bom zdej na voznikovi strani rabil komplet sistem, na sovoznikovi pa tudi ne bi blo slabo zamenjat. Z zadnji dve pa ne vem kaj je narobe, nisem še uspel pogledat.
Lp.
Ni skrivnost. Ko sem kupil avto, so se sprednja stekla malo zatikala, zadnja so delala normalno. Pri mehaniku so ugotovili, da so slaba vodila oz. je verjetno cel sistem z elektro motorčkom bolj slab. No, za silo so popravli za nekaj časa. Pred kratkim pa so mi odpovedali zadnji dve okni (ne vem razloga, ker se en dan niso več spustila dol) ter sovoznikovo. Voznikovo pa se je začelo nazaj zatikat, dokler se ni prejšnji vikend totalno zablokiralo in to glih ko sem bil v Trenti in se je napravljalo k dežju.
Verjetno bom zdej na voznikovi strani rabil komplet sistem, na sovoznikovi pa tudi ne bi blo slabo zamenjat. Z zadnji dve pa ne vem kaj je narobe, nisem še uspel pogledat.
Lp.
Pr men se občasno dogaja, da se začnejo okna dosti bolj počasi spuščat in dvigat, zato vsake tolko namažem vsa vodila s silikonsko mastjo, da ne trpi motorček oz. cel sistem. Po tem mam par mesecev mir. Drugače pa, če boš rabil, imam na mojmi terranoti l.95 še vse komplet mehanizme razen sovoznikovega. Kolk se spomnim, je tega vzel možakar za letnik 2002. Če ti paše se lahk kamot zmenmo.
Rajš psa kot ženo.... pes te je vedno vesel, ko prideš domov... tud če si prepozen al pa koma nažgan... 
Zadeva rešena. Problem je bil, da so se šipe tako zalimale na gumo v vratih,da jih el. motorček ni mogel potegniti dol. Smo šli potem direkt z eno avtomobilsko baterijo na motorček in je šipo potegnlo dol, tako da zdej dela normalno. Ni mi jasno pa zakaj so se tako prilepile. no sej v bistvu ni važno, samo da zdej delajo.
Krivi še enkrat hvala za pomoč, ti bom prnesu nazaj tisti el. motorček ker mi ne pride prav.
Lp.
Krivi še enkrat hvala za pomoč, ti bom prnesu nazaj tisti el. motorček ker mi ne pride prav.
Lp.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov