terrano 2.4
terrano 2.4
Predkratkim sem kupu omenjen avto 5 vratni, l-94,2oo.oookm!
Pri vožnji s pogonom 4x4 mi pri zavoju poka na sprednjem pogonu,verjetno je fuč homokinetični zglob.zanima pa me ;ali je dovolj če menjam samo zunanjega pri kolesu-v Kotalu vLogatcu sem se pozanimal pride okoli 60e.Ali moram menjati komplet?Se bolje splača dati obnoviti,vem za DF v Lj.,ali nakup novih??
Če ima kdo,ali ve za koga ki bi imel kaj rabljenih delov zan!Potrebujem pokrov za predal pred sovoznikom in še kaj!!!
Hvla za namige in nasvete!
LP.
Tomaž
Pri vožnji s pogonom 4x4 mi pri zavoju poka na sprednjem pogonu,verjetno je fuč homokinetični zglob.zanima pa me ;ali je dovolj če menjam samo zunanjega pri kolesu-v Kotalu vLogatcu sem se pozanimal pride okoli 60e.Ali moram menjati komplet?Se bolje splača dati obnoviti,vem za DF v Lj.,ali nakup novih??
Če ima kdo,ali ve za koga ki bi imel kaj rabljenih delov zan!Potrebujem pokrov za predal pred sovoznikom in še kaj!!!
LP.
Tomaž
pokati najverjetneje, ker se voziš z vklopljenim 4x4 na trdi podlagi
4x4 imej vklopljeno samo na travi, blatu, snegu, oziroma samo v terenu, kjer ne gre samo z zadnjim pogonom
tisti terenci, ki nimajo vzdolžnega diferencijala in imajo priklopljiv prednji pogon se ne smejo voziti na trdi podlagi (recimao asfalt) z vključenim prednjim pogonom......Terrano spada med te
o tem je bilo že veliikoo napisanega
4x4 imej vklopljeno samo na travi, blatu, snegu, oziroma samo v terenu, kjer ne gre samo z zadnjim pogonom
tisti terenci, ki nimajo vzdolžnega diferencijala in imajo priklopljiv prednji pogon se ne smejo voziti na trdi podlagi (recimao asfalt) z vključenim prednjim pogonom......Terrano spada med te
o tem je bilo že veliikoo napisanega
And on the 8th day God created Land Rover
Predkratkim sem kupu omenjen avto 5 vratni, l-94,2oo.oookm!
LP.
Tomaž
LP.
Tomaž
Kaj to spada pod terano ll? Če že, imam jaz enga v kosih in sicer 95 letnik. Glede tega pokanja, pa se men to dogaja tudi z izkljopljenim 4x4 pri polnem obratu volana. Po enih info., ki sem jih pridobil, naj bi bil zato kriv distančnik pri kolesih ( omejevalec ), ki ti prepreči, da se kolo ne more več kot tolk zavrteti. Jaz sem namazal šalčko z mastjo, pa je pokanje izginilo
.
Rajš psa kot ženo.... pes te je vedno vesel, ko prideš domov... tud če si prepozen al pa koma nažgan... 
poglej ležaj polosovine v pestu.
primi za homokinetični zglob in pojungaj polosovino, če ima lufta je ležaj
to se je dogalao tudi pri frendu na pajerotu, pri vklopljenem prednjem pogonu mu je vedno pokalo.
namesto valjčnega ležajo smo naredili puše iz bronze in stvar laufa, ne poka več.
primi za homokinetični zglob in pojungaj polosovino, če ima lufta je ležaj
to se je dogalao tudi pri frendu na pajerotu, pri vklopljenem prednjem pogonu mu je vedno pokalo.
namesto valjčnega ležajo smo naredili puše iz bronze in stvar laufa, ne poka več.
Red bull ti da krila, brkinska slivovka pa 4x4 pogon!!!!!!
http://demetra.ruf.si/index.php?route=common/home
http://demetra.ruf.si/index.php?route=common/home
Mihevc napisal/-a:Hvala vsem za namige!
Neki delov bom pa verjetno že našu pri krivi-ju!
Oj, te moram obvestit, da me verjetno ne bo doma do nedelje, ker imam nujne opravke... Če bo kaj nunega, lahko vseeno pokličeš, bom pustil ključe od garaže sosedu, samo boš mogel sam pošraufat, če boš kaj rabil. No saj nekaj je že razkopano (armaturka npr.). No v vsakem primeru, preden štartaš od doma pokliči, ker zdaj sem malo v gužvi, da se ne zgodi, da me ne bo doma...
lp
Rajš psa kot ženo.... pes te je vedno vesel, ko prideš domov... tud če si prepozen al pa koma nažgan... 
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov