SMRČ

Kratka samopredstavitev članov foruma. Kaj delamo, s čim se vozimo, od česa živimo, kaj znamo in česar ne, od kod smo....
SMRC
Prispevkov: 47
Pridružen: Če Feb 02, 2006 12:52 pm
Kraj: VRHNIKA

SMRČ

OdgovorNapisal/-a SMRC » Če Jul 09, 2009 2:55 pm

Živijo, moje ime je Tugo, doma sem sem ter tja na Vrhniki. Po papirjih sem električar, ker se mi pa nikoli ni ljubilo delati sem postal policaj.

Veseli me vse okoli mehanike, predvsem vozila z čim več kardani. Ponavadi sem se hvalil, da vse rad razstavim in popravim, vendar sem hitro dobil odgovor, da je na koncu " pokvarim ".
V svoji priročni delavnici - laboratoriju se lotim vsakršnih popravil in nikoli nisem sam. Saj za dokončanje začeteka ponavadi vedno potrebujem strokovnjaka!

Že nekaj let se vozim s skoraj novim MB 200GE, ker pa sem na tesno s " cenkiom " zaenkrat na njem opravljam samo fine nastavitve! To pomeni, da ga predelujem na čim manjšo porabo. Glede na ves kreg ki se dogaja na forumu okoli porabe sem vesel, saj mi je porabo uspelo zmanjšati na 6.5 do 7.5 litra na 50 prevoženih kilometrov. Moja mi je dejala, da je vesela da sva pri porabi goriv z avtomobilom približno enaka.
Vseh osvežitev je deležen v domačem laboratoriju.
Kolega s katerim se včasih odpraviva na kakšen soft pa mi je dejal, da se s tako prijetnim vozilom kateri je aerodinamičen kot nočna omarica in ima pospeške kot polž lazar še ni vozil!

Na forumu žal nisem preveč aktiven, vendar se udeležim teme v kateri se mi dozdeva da lahko " pametno "???? ( kot lahko policaj) odgovorim.
Obljubim, pa da se bom v čimkrajšem času udeležil kakšnega srečanja, da Vas " pojave " spoznam.

Za kakršno koli pomoč :nazdravljamo: ali nasvet pa sem vedno dosegljiv na 041 štiri sedem ena štiri ena štiri.

Lep pozdarv in čim več umazanih avtomobilov.
ZAČETNIK

Vrni se na “Povejmo kaj o sebi”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov