Kateri os. avto ima največ sedežev
Kateri os. avto ima največ sedežev
Kdo ve kateri osebni avto ima največ sedežev? Mora pa biti osebni enoprostorec in ne kombi.
Lp
Lp
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
-
RangeRover
To je Ford country squire letnik 1973
motor 400cui (6,6) motor, 5,7m, 10 sedežev
http://v8clubforum.mojforum.si/v8clubfo ... ut624.html
Danes pride iz barvanja
motor 400cui (6,6) motor, 5,7m, 10 sedežev
http://v8clubforum.mojforum.si/v8clubfo ... ut624.html
Danes pride iz barvanja
Extremely anti diesel guy
It's better been judged by 12 then carried by 6.
AŁIEN napisal/-a:Hvala vsem, Miran pa itak more mal podrobit![]()
![]()
Maš pa prav Miran (kot vedno), tudi ostali nimajo vsi še ene vrste sedežev zadaj.
TRCO v multiplo me pa ne spraviš na noben način. To mi je pa definitivno najgrši avto vseg časov. Raje peš hodim
kolega jo ima in meni se tudi ni zdela odkar se pa znjo vozim me je pa navdušla nepričakovano ( od znotraj) funkcionalna zadnji sedeži so pa v pol minute zunaj ko rabiš za tovor ,morje ali midva ko jo naloživa za dirke....
- miha
- Kraj: Gabrovka GPS N46° 00' ,E15° 00'
- Kontakt:
Cenovno, stroškovno in prostorno je, kot je omenil Filko, sigurno Voyager. In če ga dobiš v kombinaciji 4 sedežev in klopi, dober dostop in sedenje vseh v avtu. Bencinar ima liter višjo porabo, vsi imajo tempomat in oboja drsna vrata zadaj, kar omogočajo dober dostop do sedežev v zadnji vrsti. je pa narejen po ameriško - simpl in šlampast.
Grandi pa imajo celo dvojno klimo.
LP
Grandi pa imajo celo dvojno klimo.
LP
Rekli so da tu ni poti, jaz sem jih videl na tisoče !
Dobri planinski čevlji.
Dobri planinski čevlji.
Prav tako so vsi sedeži v nekaj sekundah zunaj, zadnja klop pa je celo na kolesih, tako da jo kr odpelješ iz avta.
Novejši modeli imajo tudi varjanto stow and go, kar pomeni da se sedeži podrejo v pod avtomobila, tako da jih ni treba niti ven jemat, če potrebuješ prostor, drugače pa so zelo uporabni za vse žive stvari.
Od enoprostorcev vsekakor najbolj uporaben, prostoren in udoben avto.
Novejši modeli imajo tudi varjanto stow and go, kar pomeni da se sedeži podrejo v pod avtomobila, tako da jih ni treba niti ven jemat, če potrebuješ prostor, drugače pa so zelo uporabni za vse žive stvari.
Od enoprostorcev vsekakor najbolj uporaben, prostoren in udoben avto.
- miha
- Kontakt:
Lahko vprašaš kar želiš, sem imel tri v svoji zgodovini, od tega z filkotom 3,8 AWD Granda.
Če pa želiš videti offroad z Voyagerjem, pa poglej kje sem pristal. Z avtom sem se potem odpeljal domov in skratka brez posledic.
http://www.youtube.com/watch?v=tZPPlJJkVrc
LP
Če pa želiš videti offroad z Voyagerjem, pa poglej kje sem pristal. Z avtom sem se potem odpeljal domov in skratka brez posledic.
http://www.youtube.com/watch?v=tZPPlJJkVrc
LP
Dobri planinski čevlji.
Dobri planinski čevlji.
sej ste čist
No pol bi me pa zanimal na kaj pazit pri nakupu rabljenega.
Kar mam jaz izkušenj z tem avtom je da sem na enem naredil veliki servis, na enem zamenjal vodno pumpo in na enem zadnje ležaje ki so bli dragi ko žafran. Tako da praktično nimam pojma o njih. Kakšna je pa poraba? Moram vprašat glede na to da imam v mislih sharana dizla. Sam ko sem mal primerjal sem videl da pri voyagerju dobiš veliko več za pol manj denarja. Kakšni so dizli, ali pa bencin 2.4 ?
No pa za stari model se govori da naj bi imeli konstantne težave z elektriko
Kako je z novejšimi modeli.....
TNX
No pol bi me pa zanimal na kaj pazit pri nakupu rabljenega.
Kar mam jaz izkušenj z tem avtom je da sem na enem naredil veliki servis, na enem zamenjal vodno pumpo in na enem zadnje ležaje ki so bli dragi ko žafran. Tako da praktično nimam pojma o njih. Kakšna je pa poraba? Moram vprašat glede na to da imam v mislih sharana dizla. Sam ko sem mal primerjal sem videl da pri voyagerju dobiš veliko več za pol manj denarja. Kakšni so dizli, ali pa bencin 2.4 ?
No pa za stari model se govori da naj bi imeli konstantne težave z elektriko
TNX
- miha
- Kontakt:
Zadnji lezaji so res dragi, ker moras menjati komplet. Poraba bencinarja je 10 lit, pa tudi na 9 sem ga spravil. Dizel je VM -na to se spozna Lisko, jaz pa pravim tace stran. Tukaj je edina opcija zame bencinar. Ce je LE ima notri ele.sedez, les, potovalni racunalnik in zatemnjena stekla. Probaj vsa ele. stikala, klima dela tudi, ko imas nastimano na odrositev stekel ( kar je dobro, ker dela celo leto ). Pazi na pregrevanje, kaksno rjavino, glasnost benc. pumpe.
2,4 imajo skoraj vsi rocni menjalnik, 96 let pa rocno na nogo.
Lp Miha 051 607 544
Lp Miha 051 607 544
Dobri planinski čevlji.
Dobri planinski čevlji.
miha napisal/-a:Zadnji lezaji so res dragi, ker moras menjati komplet. Poraba bencinarja je 10 lit, pa tudi na 9 sem ga spravil. Dizel je VM -na to se spozna Lisko, jaz pa pravim tace stran. Tukaj je edina opcija zame bencinar. Ce je LE ima notri ele.sedez, les, potovalni racunalnik in zatemnjena stekla. Probaj vsa ele. stikala, klima dela tudi, ko imas nastimano na odrositev stekel ( kar je dobro, ker dela celo leto ). Pazi na pregrevanje, kaksno rjavino, glasnost benc. pumpe.
Lp Miha 051 607 544
Hehe alien pa ne da se mi boš pridružu v klubu
Drugače pa ti še jaz povem da se pazi dizlov....sicer osebno še nisem slišal , da bi ti motorji bili problematični pri Voyagerjih (očitno drugačen menjalnik in gnan le en pogonski par koles) ampak za jeepe so pač tako tako......sej če motor porihtaš gre zelo solidno , se lepo obnaša in problemi zginejo.....ampak ti verjetno ne kupuješ avta zato da boš v enem letu menjal 3/4 motorja
Ja ta voyager od miha in mene je bil 4x4.
Kar se tiče delov imaš pač več možnosti kot pri vsem. Lahko plačaš zelo veliko za dele, če jih kupuješ v ljubljani na servisu pri draguljarjih, drugače pa so deli čist normalne cene na ebayu ali v USA.
Alien, če imaš možnost probat sharana in voyagerja sigurno priporočam, da boš pač sam videl razliko.
Kar se tiče porabe je pa tako kot si rekel sam, razlika v ceni je velika in za to ceno se lahko za razliko porabe voziš veliko časa, ampak če si pa pravi slovencelj, kar itak vem da nisi, morš pa tak kupit sharana da začneš takoj šparat s porabo
Kar se tiče delov imaš pač več možnosti kot pri vsem. Lahko plačaš zelo veliko za dele, če jih kupuješ v ljubljani na servisu pri draguljarjih, drugače pa so deli čist normalne cene na ebayu ali v USA.
Alien, če imaš možnost probat sharana in voyagerja sigurno priporočam, da boš pač sam videl razliko.
Kar se tiče porabe je pa tako kot si rekel sam, razlika v ceni je velika in za to ceno se lahko za razliko porabe voziš veliko časa, ampak če si pa pravi slovencelj, kar itak vem da nisi, morš pa tak kupit sharana da začneš takoj šparat s porabo
Uf zdaj ste me spomnili keri motor ma ta avto, dizel ne pride v poštev niti pod razno. Jaz rabim avto za vozit ne za šraufat
Je pa res da sem prvič v življenju pomislil na dizla ker gre za veliko kilometrov. Tko da tudi sharan VR odpade saj bi porabil celo premoženje za bencin čeprav je VR pol cenejši od dizla. Glede na to da nimam še ene bonifikacije za zavarovanje pa tudi ne mislim plačevat konje ki bodo povečini spali. Gre za 90% avtoceste tko da kakšni hudi konji in 4x4 niso potrebni.....
No enega 2.4 sem že našel, bom šel pogledat pa bomo vidli kako pa kaj....
Hvala vsem.......seveda dobiste za biro
Cule tukaj imaš poceni in dober avto s sedmimi sedeži za 2500 evrov.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2847122&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2847122&show=1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov