In jaz potrebujem vašo pomoč. Delam neko raziskavo in sicer o spolnih navadah v offroaderskih krogih, zato vam bi postavil za marsikoga mogoče malo nerodno vprašanje:
Kolikokrat dnevno sexate?
Lepo vas prosim da sodelujete v anketi v čim večjem številu. Rezultati bodo uporabljeni izključno za znanstvene namene. Prav tako vam zagotavljam popolno anonimnost.
Če kdo ni pripravljen razkrivati svojih spolnih navad ima opcijo:
fuck your self ALIEN
Vsi ki boste uporabili to opcijo boste uvrščeni v posebno skupino ker ste nesposobni za kakršnkoli diskusijo o sexualnih navadah offroaderjev. Vam bomo urgentno pomagali. Brezplačno boste nameščeni v Gorenjske toplice v Begunjah na Gorenjskem
Prav tako vam bi zastavil nekaj vprašanj kar tako zaradi izdelave psihološkega profila anketirancev.
1. Vaša najljubša barva je.....
2. Kakšno vozilo vozite?
3. Kje ste bili na dopustu?
4. Kakšno zvrst glasbe poslušate?
5. Kaj si mislite o zunanjam ministru gospodu Ruplu. (lahko napišete tudi: Dimitrij Rupel je cepec zaradi mene ali kar koli. Meni osebno se zdi zelo velik gospod in dober politik)
6. Kaj si mislite o naši ORZS. (meni se zdi da fantje dobro delajo)
7. Ste zadovoljni z delom ORZS?
8. Če kdo ne vidi vseh točk ali če se mu zdi da kaksna izginja naj se posvetuje z svojim osebnim zdravnikom kajti to je kronično pomankanje sexa. Posebno če ne vidi 8. točke!!!!!
9. A se vam kaj dogaja?
10. Boste šli na volitve?
11. Ali mislite da se res vsi bojijo Janeza Janše.
12. Who the fuck is Sabina?
13.Kolikšna bi po vašem mnenju morala biti minimalna plače v Sloveniji?
!4. Ali se vam kaj kolca po komunistih (vrag jih pocitraj, mimogrede)
15. Ali mislite da sta Miran in Zuki prijatelja ali ne?(šušlja se da Zuki Miranu teži)
16. Ali zmorete v gostilni, ko popivate in igrate pikado reči DOST MAM!!!preden ste nesposobni za vožnjo?
17. Kaj si mislite o medsosedskih odnosih z Hrvati. Kje so Hrvati trenutno v Priključevanju EU?
18. Če je med vami kašen alkoholik in je toliko pijan da ni zmožen pisat naj uporabi smeške (npr.
) kar naj bi pomenilo: jaz sem alkoholik in potrebujem pomoč. Ne odlašajte!! Alkoholizem je resna bolezen. Pomagali vam bomo.
No to je to. Prosim za čim več odgovorov. Sodelujte.
V ponedeljek ko se vrnem z kongresa psihologov bomo skupaj analizirali vaše odgovore.
Vsem se že vnaprej zahvaljujem za vaše sodelovanje. Bodite strpni in radi se imejte.
Dr. psiho. ALIEN
Lp