OdgovorNapisal/-a Grand Lover » Po Feb 16, 2004 5:29 pm
No pobi, vas je prav luštno spremljat (brat) po forumih, kak se vlečete vsak za svoj avto, al pa znamko. In prav je tako! Kak ti nej avto služi, če pa ne verjameš vanj. Menda je v partnerstvu enako. Je pa dejstvo, da te kljub pozitivnim pričakovanjim, stvar občasno lahko zajebe. Pa to spet ni nič slabga, te menda v življenju celo utrdi.
No, nekako na tak način vas vse skupaj lepo pozdravljam, se prvič in upam, da ne zadnjič, oglašam na tem forumu. Upam, da se bomo srečevali tudi na dobrih off road poteh in ob prilikah kakšno dobro razdrli.
O znamkah terencev bi se dalo še kar na dolgo razpravljat, sam mislim, da v naši lepi deželi glih ni ravno enostavno (al pa rabiš dost sreče) kupit dobrega rabljenega terenca - seveda, da gre dobljeno in plačano skupaj. Tud sam sem iskal Nissana Patrola, pa ga takrat za hudiča ni bilo in še zdej ga nimam. Mam pa nekaj drugega in sem zadovoljen. Važn je, da te tisti avto, ki ga maš, zna osrečit in ti služi namenu, za katerga si ga kupu, al pa prigaral. Poznam dost fantov, ki bi meli boljše, če bi ... No, kak sem naenkrat pameten... Ajde, bok
Don't drink and drive, just smoke and fly !!!