MITSUBISHI PAJERO
MITSUBISHI PAJERO
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=539883
Prodaja se Pajero, ima zaporo srednjega in zadnjega diferenciala, ga je pa načela toča, žal... Barva ni poškodovana, tehnično brezhiben...
Info na PM ali 041-554295
Prodaja se Pajero, ima zaporo srednjega in zadnjega diferenciala, ga je pa načela toča, žal... Barva ni poškodovana, tehnično brezhiben...
Info na PM ali 041-554295
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
Odgovarjal sem na to, da Berlin ni ravno blizu... Ja, avto ima nemške papirje, priložen brief, nemška prometna, vsa navodila, potrjena servisna knjiga, rezervni ključ, bana po meri za v prtljažnik, strošek uvoza oz. pridobitve vozila je še cca 65.000 SIT. Z resnim kupcem se o teh stroških lahko še pogovoriva... Avto je servisiran pri Mitsubishi-ju in ima nov izpušni sistem - Euro 3.
Letnik je 1995, torej je vreden maximalno 1.3 miljona, ker je poškodovan od toče pa še malo manj. Pa če bi bil s slovenskimi papirji in opravljenim tehničnim pregledom in vsemi plačanimi dajatvami, homologacijo in vsem - skratka postavljen na cesto, bi prišel tam okoli 1.6 miljona, če nebi bil stolčen od toče.
Pred EUR sem bil SIT!
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
Mislim, da tak avto za 1,3 Mio nimoč dobiti v sloveniji, realna cena je od 1,5 do 1,8 mio, treba pa ga je videt.
Ko prodajamo, vsi cenimo do nebes, sedaj ko nekdo ponuja, bi mu pa spljuvali ceno na nulo. Fantje, to tud ni fer. Bi blo pa fajn, če bi gadal za milijon, ja, jest mu dam še butlejo vina zraven. Niko
Ko prodajamo, vsi cenimo do nebes, sedaj ko nekdo ponuja, bi mu pa spljuvali ceno na nulo. Fantje, to tud ni fer. Bi blo pa fajn, če bi gadal za milijon, ja, jest mu dam še butlejo vina zraven. Niko
One life, live it!
Hojla Ludwig, sem prebral celo. Nisem govoril o konkretnem avtu, pač pa le podal mnenje na to, da je tak avto v Sloveniji vreden le cca 1,3 Mio, s čimer se pač nisem strinjal.
Drugač se pa strinjam, da je avto treba najprej uvozit, imeti v sloveniji, s Slovenskimi papirji, nato pa se lahko o ceni pogovarja. Do takrat pa so samo individualni špili, če ima kdo svojo kombinacijo in se o ceni ni moč realno pogovarjat.
LP Niko
Drugač se pa strinjam, da je avto treba najprej uvozit, imeti v sloveniji, s Slovenskimi papirji, nato pa se lahko o ceni pogovarja. Do takrat pa so samo individualni špili, če ima kdo svojo kombinacijo in se o ceni ni moč realno pogovarjat.
LP Niko
One life, live it!
XXL SPORT napisal/-a:Hojla Ludwig, sem prebral celo. Nisem govoril o konkretnem avtu, pač pa le podal mnenje na to, da je tak avto v Sloveniji vreden le cca 1,3 Mio, s čimer se pač nisem strinjal.
LP Niko
Na splošno so rabljeni avtomobili v večini precenjeni v Sloveniji.
Pred EUR sem bil SIT!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov

lp.