Če koga zanima, koliko se da videti iz vesolja, naj si na Google Earth poišče in pogleda kvadratek z naslednjimi koordinatami:
12° 21' 05,12'' S (Pazi S in ne N!!!)
40° 35' 42,22'' E
Prijatelj, ki me je na ta posnetek opozoril, pravi, da sta še ene dva kvadratka podobne ločljivosti.
Kaj potem šele "vidijo" tisti sateliti, ki svojih posnetkov ne objavljajo v javnosti??
LP Miran
Kvaliteta slike na Google Earth
Kvaliteta slike na Google Earth
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Haha, zanimivo. Ni kaj, če se boste kaj nudo sončli pazte se!!!
http://googlesightseeing.com/2006/11/28/top-10-naked-people-on-google-earth/
Big brother is watching you!
http://googlesightseeing.com/2006/11/28/top-10-naked-people-on-google-earth/
Big brother is watching you!
Ja, cisto zraven sta se dva kvadratka...
Ampak me zmoti to, da sta oba tista, ki sta izven oblakov cisto mimo postavljena na satelitsko sliko. Se posebej se vidi pri srednjem, da je cesta kar konkretno faljena.
Pa se to: A mi kdo zna razlozit, ce so to posnetki s satelita, zakaj so nekateri zelo dobre locljivosti, drugi pa slabse...
lp, Tomas
Ampak me zmoti to, da sta oba tista, ki sta izven oblakov cisto mimo postavljena na satelitsko sliko. Se posebej se vidi pri srednjem, da je cesta kar konkretno faljena.
Pa se to: A mi kdo zna razlozit, ce so to posnetki s satelita, zakaj so nekateri zelo dobre locljivosti, drugi pa slabse...
lp, Tomas
DISCO - pravi terenec s pravo obliko
DiscoV8 napisal/-a:Ja, cisto zraven sta se dva kvadratka...
lp, Tomas
Kar vem zato, ker niso vsi podatki iz satelita. Nekateri so iz ortofoto slikanja države. Podobno kot so nas ruskoti obletavali pred kratkim in slikali...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov