AŁienova polnočna modrovanja

Teme, ki niso v povezavi z offroadom

Kolikokrat dnevno sexate

Glasovanje se je zaključilo dne Sr Maj 25, 2011 9:51 pm

3x dnevno
6
7%
2x dnevno
4
5%
1x dnevno
17
21%
Ne sexam sploh
14
17%
Jebi se ALIEN
26
32%
Ka te briga
15
18%

Skupaj glasov: 82

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Če Dec 04, 2008 10:27 am

miran napisal/-a::kaj_takega_pa_se_ne:
tata napisal/-a:
AŁIEN napisal/-a:100% Bosanac :wink: ni druge razlage

HVALA,HVALA :( :( :(

Na, Alien, zdej pa maš!!

Miran

:D :D jebiga tata ne pozna zgodbe o bosancu ki je bil zaposlen pri adidasu kot preiskuševalec trpežnosti novih modelov športnih copatov.
Tip jih je preiskušal tako da je v njih skakal z nebotičnika..... :wink:

tata
Kraj: Sarajevo

OdgovorNapisal/-a tata » Če Dec 04, 2008 10:35 am

:D :D :D Ma pustite vi mene bez brige.

A sto se testiranja tice najaci smo u testiranju kapa i sesira na pad.
Ferozista

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Če Dec 04, 2008 1:33 pm

tata napisal/-a::D :D :D Ma pustite vi mene bez brige.

A sto se testiranja tice najaci smo u testiranju kapa i sesira na pad.

Svetovni prvaki :wink: v tej disciplini.......

Miran zadnic ko sem bil na obali sem videl tale znak v Kopru.....pa se sprašujem kaj naj bi pomenil :?:

Slika

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Dec 05, 2008 12:35 am

:skace_od_srece: :skace_od_srece: :skace_od_srece: :skace_od_srece:
€€€€€€€€€€€ razlog za moje veselje izveste po oglasih €€€€€€€€€

Ps
Nisem zadel sedmico brez skrbi.... :wink: ker če bi jo bi pisal z Kube.

Uporabniški avatar
miran
Kraj: GOCAN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Pe Dec 05, 2008 12:55 am

Ja, saj ni tako dolgo nazaj, ko so nas hoteli stare prdce kar izgnat iz tega foruma.
Če bi bil že takrat ta znak na voljo... kaj se ve, kaj bi bilo... :roll:

LničsmrdljiviP Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Dec 05, 2008 1:06 am

:lol: Miran odgovor je pravilen.. :wink:
Sem vedu kaj boš napisal....... :D :D

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Pe Dec 05, 2008 1:06 am

Ko smo že pri znakih:
če bi tega upoštevali, bi nas imele žene še bolj rade :lol:
Slika

LP Miran

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Dec 05, 2008 1:08 am

:kaj_takega_pa_se_ne:

DOBRAAAAA :D :D vendar uporabno samo za take z majhnimi..... :wink:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Dec 05, 2008 1:21 am

Kleno napisal/-a:Kaj to pomeni? Da ne smeš sečat s kapco brnjeno nazaj?

:shock: :shock: hudičevo dobro opazuješ.....sem porabil kar neki cajta da sem opazil o čem govoriš. Js sem tiča gledal :evil:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Dec 05, 2008 10:39 am

AŁIEN napisal/-a::skace_od_srece: :skace_od_srece: :skace_od_srece: :skace_od_srece:
€€€€€€€€€€€ razlog za moje veselje izveste po oglasih €€€€€€€€€

Ps
Nisem zadel sedmico brez skrbi.... :wink: ker če bi jo bi pisal z Kube.

Kdo bi si mislil da bom sam sebe citiral...... :shock:
Oglasi so mimo tako da vam dolgujem pojasnilo.
Ta tema je bila odprta zaradi stave in sicer da lahko odprem kakršno koli temo in dosežem do novovega leta 10.000 ogledov :shock: Pogoj je bil da ne sme biti o off roadu, da ne smem nikomur povedat do konca ali organizirat akcije ali goljufat na kakšen drug način, recimo z pomočjo upravnika foruma. No včeraj sem ko je postalo očitno da sem stavo dobil skoraj mesec pred rokom tudi dobil zasužene €. Gre pa za kar čedno vsotico (božičnica :D ) tako da se bom vsem ki so kaj pisali v tej temi zahvalil z :nazdravljamo: če se kdaj srečamo. Še posebej se zahvaljujem :thank_you: seveda Miranu, Slayerju in Nebiveduju ki so bili najbolj aktivni tule in imajo še extra :nazdravljamo: in mi tako nevede zelo pomagali.
Moram pa priznat da je bilo lažje kot sem si mislil. Najprej sem probal z sexom ki je ponavadi daleč najbolj iskana tema na internetu. A sem se zmotil, ker je očitno da je za offroaderje sex tabu tema :evil: ali pa ste sramežljivi očitno......potem sem probal par drugih stvari pa tudi ni bilo nič bolje :evil: tako da me je začenjalo skrbeti počasi. In potem :idea: :idea:
Ker nisem vedel kaj bi mi je preostala še stara človeška slabost:radovednost ki ni lepa čednost :wink: Z menjavanjem vsebine sem dosegel da nikoli niste vedeli kaj vas čaka in ste kljub temu da ste si mislili "spet ta bedak" zaradi radovednosti pogledali. Nekdo je celo napisal "stare fore nove budale" Pa nič hudega, tudi budale imajo pravico do svojega mnenja tako da se mu zahvaljujem za mnenje :wink: . V prihodnje jim pa ni treba brati starih for in naj se zadržujejo tam kjer so največ:med oglasi! Ker bodo v prihodje dobili odgovor, ki jim ne bo všeč. Zdaj mi je vseeno če dobim ban. Meni se pa tudi ni teško budalo delat: nekaj je v genih, ojri pa tudi prispevajo svoj delež :D Vsekakor pa upam da so tudi taki ki so se zabavali ob prebiranju. Če so lahko gremo še naprej, če ne mi je vseeno in gre lahko stvar v zgodovino. Jaz sem svoje dosegel.......moj veseli december bo še bolj vesel :nazdravljamo: :vinska_bratca:
Aja :ah_seveda: ......hvala seveda tudi Upravniku, ki si je tudi zaslužil :nazdravljamo:

Mojemu prjatelju ki "redno" spremlja forum (po njegovih besedah ni prijavljen) in je pameten ko lesen tč z grčo v glavi se pa zahvaljujem za božičnico in se priporočam tudi v prihodnje. Čeprav dvomim da mu je ostalo še kaj jajc :wink: Svoje visoke šole in "psihologijo medijev in množic" :!: :?: (nimam pojma kaj naj bi to pomenilo) si pa lahko zatakne nekam. Prav tako znanje o vozilih in vožnji, ker z nakupom terenca in vozniškim dovoljenjem še ne pomeni da je zraven še pamet dobil. :evil:

LP.... :wink:

Uporabniški avatar
Filko
Kraj: Nazarje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Filko » Pe Dec 05, 2008 10:44 am

Kapo dol
Aliena za predsednika :lol:
Extremely anti diesel guy
It's better been judged by 12 then carried by 6.

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » Pe Dec 05, 2008 11:17 am

Kakšne finte :)) hahah. Ma nič kaj češ, tema je bila zabavna, zato smo tudi odgovarjali. To je to. Pravi psiholog si ALIEN, me spominjaš na jigsaw-a iz filma saw. :twisted:

Samo tisti stavek "zdaj me pa lahko tudi banaste" mi ni prov nič všeč, kaj to pomeni, da zdaj ko si nas "izkoristu" se ti jebe al kaj??

Lp

p.s.:+ 1 ogled

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Pe Dec 05, 2008 12:41 pm

Veš kaj, Alien:
saj te poznamo (manj ali še malo manj) in se prav dosti nismo razburjali.
Stavi še v naprej, recimo do 31.12.2009 100k ogledov. Ti bomo z veseljem pomagali dosečt tudi to cifro.

Včasih paše se malo znoret na račun drugega norca. :wink:

LP Miran

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kraj: Southern District of Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Pe Dec 05, 2008 12:48 pm

miran napisal/-a:Veš kaj, Alien: saj te poznamo (manj ali še malo manj) in se prav dosti nismo razburjali.
Vidim, da je Alien v resnici - nas imel za norca. Bravo majster! :aplavz: :aplavz: :krohota_se:

Aja, da ne bo tvoj kolega slučajno jezen - meni se v resnici ni sanjalo, za kaj se gre. :lol:
AŁIEN napisal/-a:Mojemu prjatelju ki "redno" spremlja forum (po njegovih besedah ni prijavljen) in je pameten ko lesen tč z grčo v glavi se pa zahvaljujem za božičnico in se priporočam tudi v prihodnje. Čeprav dvomim da mu je ostalo še kaj jajc :wink: Svoje visoke šole in "psihologijo medijev in množic" :!: :?: (nimam pojma kaj naj bi to pomenilo) si pa lahko zatakne nekam. Prav tako znanje o vozilih in vožnji, ker z nakupom terenca in vozniškim dovoljenjem še ne pomeni da je zraven še pamet dobil. :evil:
Je blo vsaj za enega vijoličnega? :wink:
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Pe Dec 05, 2008 12:51 pm

Kar se pijače tiče: LGS monitor prosim! Po pivu se moram prevečkrat spraševati a naj dam šilt na kapci nazaj al naprej.
Dej, če si že tako poln elana, podrezaj Marolta in njegovo kompanijo, da spravijo skupaj tisto dirko 20.12.2008. Vso pijačo, ki si nam jo tukaj zgoraj obljubil, lahko tam potalaš. Vreme prav toplo ne bo, tako, da bomo potrebni extra kalorij.

LP Miran
Nazadnje spremenil miran, dne Pe Dec 05, 2008 12:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kraj: Southern District of Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Pe Dec 05, 2008 12:53 pm

miran napisal/-a:Dej, če si že tako poln elana, podrezaj Marolta in njegovo kompanijo, da spravijo skupaj tisto dirko 20.12.2008. Vso pijačo, ki si nam jo tukaj zgoraj obljubil, lahko tam potalaš. Vreme prav toplo ne bo, tako, da bomo potrebni extra kalorij.

LP Miran
Jaz pripeljem 10 litrov kuhančka, če bo tekma.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Dec 05, 2008 2:47 pm

:D Hvala fantje me veseli da se znate hecat.....
Miran kaj drugega ti tudi ne mislim ponujat. Me veseli da ti je všeč domači slovenski proizvod. Sem ga imel zadnjič sabo zate pa so mi odpeljali ruzak.....
Si mi pa pokvaril novi projekt :lol:
" Nekdo je celo napisal "stare fore nove budale" Pa nič hudega, tudi budale imajo pravico do svojega mnenja tako da se mu zahvaljujem za mnenje . V prihodnje jim pa ni treba brati starih for in naj se zadržujejo tam kjer so največ:med oglasi! Ker bodo v prihodje dobili odgovor, ki jim ne bo všeč. Zdaj mi je vseeno če dobim ban."

Ravno tole sem noter skril v upanju da se bo Marolt prepoznal pa oglasil
:D :D pa se ni čeprav je med tem bil na forumu. Sem ga mislil mal podražit okoli te tekme.....ker vidim da je tema v tisti temi :wink:

Slayer tebi sem pa tudi s tem odgovoril. Nič takega ni kot si mogoče pomislil :D
No ja glede na to da je nekaj junakov izbralo opcijo AŁIEN jebi se :evil:( čeprav je to tudi nekaj kar je pripomoglo gledanosti :D) se marsikaj še lahko zgodi. :D :D Samo dvomim. Zaradi tega ker se tudi sam zelo rad šalim na svoj račun in zaradi tega ker sem se v zadnjem letu odkar sem se naučil prižgat računalnik in da zdaj vem da winndows ni nič drugega kot navadna okna, naučil da forum (ne ta :wink: splošno) ni nič drugega kot sodobna vrata javnega sekreta. A veškako ljudje delajo. Gredo na javno stranišče in medtem ko serjejo načečkajo na vrata marsikaj, skriti varno v svoji anonimnosti. En napiše RAD MAM ANO en telefonsko en OLIMPIJA en si porine prst v rit in potem z drekom zamaže zid, drugi spodaj pripiše nesi drek v usta ne na zid in podobno. Ti napisi povejo veliko o ljudeh samo ne veš kdo so.....E isto ti je z forumom. Jaz če imam komu osebno za povedat mu to tudi osebno povem. Ne glede na ceno.
Zato ne jemljem stvari osebno....in se lahko z kom tut zapnem na forumu pa grem z veseljem z njim na drink in debato. Seveda če ne gre za žalitve in podobno. In upam da bo marsikdo malo razmislil ob teh besedah. Ker je kot opažam na raznih forumih je veliko "JUNAKOV" ki si upajo marsikaj v resnici so pa mile jere nekulturne ki niso sposobni normalnega dialoga. Opažam pa tudi da stari mački na forumu teško sprejemajo novince in jim le redki pomagajo pri čisto preprostih stvareh.
Spomnite se za ste tudi sami bili začetniki nekoč in ste iskali okol znanje o stvareh katere se vam danes zdijo smešne. Mladi rod prihaja za nami in jim je treba pomagat ne pa vso voljo vzet takoj na začetku. Ne bodite tako lljubosumni na svoje "male skrivnosti" in jim pomagajte po svojih močeh.
Kar se pa zadeva tistega kar sem napisal mojemu "prijatelju" pa spada v stavo da napišem o njem kar hočem vključno z polnim imenom tel. številko in naslovom za kar imam dve priči. Samo tak prasec pa spet nisem. Naj bo to novoletni popust :wink:
Trenutno se itak piše Popušilovič :kaj_takega_pa_se_ne:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Dec 05, 2008 2:52 pm

Aja...... moj novi avatar katerega sem namestil pri približno 9.000 ogledih je namenjen G. Popušiloviču in naj to razume kot novoletno čestitko.
Da ne bo kdo, boh ne daj, na kaj drugega pomislil............

Kva sem js žleht :wink: :D :D

Uporabniški avatar
stripi
Kraj: vukojebine

OdgovorNapisal/-a stripi » Pe Dec 05, 2008 4:50 pm

Nisi žleht,niti malo.

To si ti,s kostmi in kocinami vred.

Čestitam za zmago,me res firbec matra,s kom si stavil.

lp

marco
Kraj: Ilirska Bistrica

OdgovorNapisal/-a marco » Pe Dec 05, 2008 6:29 pm

:thank_you: ...he he he he...na, pa je veseli december tu...he he he...bravo, ´modrovanja´ pa naj kar ostanejo.

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Dec 05, 2008 6:31 pm

stripi napisal/-a:Nisi žleht,niti malo.

To si ti,s kostmi in kocinami vred.

Čestitam za zmago,me res firbec matra,s kom si stavil.

lp

:D :D :D ka čem ne morem iz svoje kože čeprav mi je mal pretesna kdaj pa kdaj...ane

Ma tu okoli je pun k. lokalpatriotov ki so osvobodil svet čeprav nobenga ni blo videt k so po tunelu z avioni tolkli.....
Mam še eno za dva odojka k se je tip pred polno gostilno širokoustil da on z nivo namaha vse živo (tale rima slučajno štima) pa da smo mi vsi eni navadni bumbarji. Po njegovih besedah bi mogu prinest časopis sabo na karntentrophy da mu ne bi blo dolgčas..... :D :D Stavo za rundo za gostilno je plačal k je trdil da ma njegova niva špere :wink: za odojke je pa reku da bo on povedal kdaj pa kje..........od takrat se me izogiba kot da sem kužen :D :D sam js ne pozabljam mam pa vsaj deset prič.
Ena tut za odojka je pa odprta sam to bom pa js plačal verjetno k nimam prjatljev k bi mi pomagal razstavljenga samuraja nest do ene koče pa ga tam sestavt da zalaufa za par minut. Sej bi se prvleku nekak gor sam za nazaj ne bi nč ostalo od avta :D :D pa če bi me tam dobl vozt se, me obesijo 100%. Nesem ga pa lahko ane :mrgreen: Ampak je ta oskrbnik koče faca pa poštenjakar tko da z veselem plačam.....ka pa mn je blo treba goflo gont :ah_seveda:
Čeprav je reku da je v redu.....sam besedo je treba držat. Če sem letal po celem Kumanovem v Makedoniji pa na ves glas vpil da ne znam igrat šah bom tut za odojka dal. Beseda je beseda. Pa itak je zmenen da ga bomo skupaj snedli v njegovi koči.

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » So Dec 06, 2008 9:47 am

Če je komu dolgcajt pa ne ve kaj počet........off roada ni v programu :evil: :evil:

DECEMBRA V LJUBLJANI
Praznični sejem
3.12. do 2.1., 10.00-22.00 (31.12. samo 10.00-14.00), Cankarjevo nabrežje, Prešernov trg, Petkovškovo nabrežje, park Zvezda
Na praznično okrašenih stojnicah bo na prodaj ponudba izbranih izdelkov, primernih za darila.

Miklavžev sejem
3. do 6.12., 10.00-20.00, Prešernov trg
Na praznično okrašenih stojnicah bodo na prodaj darila, primerna za obdarovanje ob Miklavžu (tradicionalni slovenski običaj).

Gornji trg živi
9. do 31.12., Gornji trg
Praznični kulturni festival, ki bo s svojim utripom oživil ta del starega mestnega jedra, pripravljajo gostinci s področja Gornjega trga v sodelovanju z ljubljanskimi umetniki.

Novoletni art sejem
15. do 24.12., 14.00-22.00, Gornji trg
Na umetniški tržnici se predstavljajo različni umetniki, ki na ulici ustvarjajo in razstavljajo svoja dela.

Osnovnošolski pevski zbori
17. do 23.12.,17.00, Mestni trg
Otroški pevski zbori bodo s kratkimi nastopi prispevali k prazničnemu vzdušju v starem delu mesta.
Program:
 17. 12. ob 17.00 OŠ Bičevje
 18. 12. ob 17.00 OŠ Riharda Jakopiča
 19. 12. ob 17.00 OŠ Danile Kumer; ob 18.30, OŠ Valentina Vodnika
 20. 12. ob 17.00, OŠ Sostro; ob 18.00, dekliški zbor Mozartine (Hrvaška)
 21. 12. ob 17.00 OŠ Sostro
 22. 12. ob 17.00, OŠ Vižmarje Brod; ob 18.00, OŠ Mirana Jarca
 23.12. ob 17.00, OŠ Ketteja in Murna

Dobra vila
17. do 23.12., 26. do 30.12., 17.00-20.00, Mestni trg
Pred Mestno hišo bo mimoidoče pričakovala Dobra vila in izpolnjevala želje vsakomur, ki jo bo obiskal. Dobra vila je projekt umetnika Zmaga Modica.

Pravljično mesto
19. do 23.12.,11.00-19.00; 26. do 30.12., 16.00-19.00, park Zvezda
Park Zvezda je tradicionalno prizorišče pravljičnih doživetij. Dogajanje v njem bo zaznamoval spored ustvarjalnih delavnic in drugih prireditev namenjenih otrokom.
Program:
• 19. do 23.12:
o 11.00-15.00: otroška ustvarjalnica
o 16.00-19.00: šole pantomime ali žongliranja, otroške predstave, nastopi čarodejev, otroške modne revije Vulcano Models, nastopi plesnih šol
• 25.12 ob 15:00: Mini teater: Osel Nazarenski - lutkovna predstava
• 26. do 30.12:
o 11.00-15.00: otroška ustvarjalnica
o 16.00: lutkovne predstave
o 17.00: nastopi Plesne šole Kazina
o 17.30: Dedek Mraz, plesne točke, nastopi Lada Leskovarja z otroškim zborom, glasbeni nastopi
o 18.30: nastopi čarodejev, eksperimenti iz Hiše eksperimentov, glasbeni nastopi

Božični koncert
24.12., 17.00, Mestni trg
Vsakoletni brezplačni božični koncert bo ponudil priložnost doživeti nastope vrhunskih izvajalcev vokalne glasbe sredi vzdušja praznično okrašene Ljubljane.
Nastopajo:
Perpetum Jazzile, Nuša Derenda in Tomaž Kozlevčar, Xplozion.

Sprevodi Dedka Mraza
26. do 30.12., 17.00, Krekov trg, Ciril Metodov trg, Stritarjeva, Prešernov trg, Wolfova cesta, park Zvezda V zadnjih dneh pred novim letom se bo s severa v Ljubljano v svoji kočiji pripeljal tudi Dedek Mraz (slovanska verzija Božička). Spremljali ga bodo konjeniki na lipicancih ter bitja iz ljudskih pripovedk in pravljic.

Prireditve na Čevljarskem mostu – Ana Mraz
26. do 30.12.,19.00, Čevljarski most
Nastopi uličnih gledališčnikov, artistov in cirkusantov, zanimivi tako za otroke kot tudi za odrasle.
Program:
• 26. 12.:Fratelli Probankini, Šugla: Bogomoljka, Šugla: Kolofon, Mefisto in Flames: Ognjeni ples, Gledališče Ane Monro: Zlati osel
• 27.12.: Cia. Circo Vaiven: Sreča na 2x2, Šugla: Kolofon, Katjuša Kovačič - Iskanje ravnotežja, Petrova & Onofrio: Piro – mima, Štefka in Poldka gresta smučat
• 28.12.: Onofrio: Spalec, Šugla: Vox populi, Jurij Konjar: Uho mesta, Onofrio: Spalec, Katjuša Kovačič - Iskanje ravnotežja, Cia. Circo Vaiven: Sreča na 2x2
• 29.12: Društvo lutkovnih ustvarjalcev: Simpl I, Šugla: Dve metli, Društvo lutkovnih ustvarjalcev: Simpl II, Hram: Ognjeni tango, Društvo lutkovnih ustvarjalcev: Simpl III, Društvo lutkovnih ustvarjalcev: Simpl IV, Društvo lutkovnih ustvarjalcev: Simpl V, Mana: Debeluhi
• 30.12: Šugla: Bogomoljka, Hram: Ognjeni tango, Šugla: Dve metli, Zoran Vukić: Klaun Ludek, Šugla: Vox populi, Tomaž Lapajne: Milena Zupančič v tej predstavi ne igra

Prireditve na odru na Prešernovem trgu - glasbeni program
26. do 30.12., 1. in 2.1., 20.00, Prešernov trg
Praznični spored na Prešernovem trgu tradicionalno zaznamujejo nastopi pevcev in skupin zabavne glasbe.
Program:
 26. 12.: Andrej Šifrer in zbor IDMC (ZDA) - gospel
 27. 12.: Čuki - pop
 28. 12.: ob 15.00 Hišni ansambel Avsenik - narodnozabavna glasba
ob 20.00 koncert presenečenja
 29. 12.: Monika Pučelj, Bohem - pop
 30. 12.: Alenka Godec (Slovenija), Petar Grašo (Hrvaška) - pop
 1. 1.: Terrafolk - glasbe sveta
 2. 1.: Željko Joksimović (Srbija) - pop

Silvestrovanja na prostem

Silvestrovanje na Mestnem trgu
31.12., 21.00-2.00, Mestni trg
Ljubitelje popevk slovenske zabavne glasbe in glasbene sladokusce nasploh bodo v novo leto popeljali nastopi priljubljenih izvajalcev te glasbene zvrsti.
Nastopajo: Stari mački, Big Band DOM, Lado Leskovar in Nina Strnad

Silvestrovanje na Prešernovem trgu
31.12., 21.00-2.00, Prešernov trg
Spored silvestrovanja na Prešernovem trgu je namenjen obiskovalcem vseh starosti in okusov. Nastopajo: Helena Blagne, Kingston in drugi

Silvestrovanje na Kongresnem trgu
31.12., 21.00-2.00, Kongresni trg
Spored silvestrovanja na Kongresnem trgu je namenjen predvsem mladim.
Nastopajo: Rok 'n band, Big Foot Mama, Dan D

Silvestrovanje na Trgu francoske revolucije
31.12., 21.00-2.00, Trg francoske revolucije
Spored silvestrovanja na Trgu francoske revolucije je namenjen ljubiteljem rocka.
Nastopajo: Nikki Louder, Dance Mamblita, Sphericube, Srečna mladina, Peter Lovšin, Noctiferia

Ognjemet
1.1., 00.01-00.11, z grajskega griča
Ognjemet bo minuto po polnoči z Gradu razsvetlil nebo nad Ljubljano in oznanil vstop v novo leto.

Praznični sprehod po Ljubljani in vožnja z ladjico
20.12. do 4.1.: vsak dan ob 17.00
Sprehod po praznični Ljubljani, mimo najpomembnejših znamenitosti v starem delu mesta, in vožnja z ladjico po Ljubljanici. Z zastekljene in ogrevane ladjice se ponujajo lepi razgledi na praznično okrasitev mostov, bregov, dreves in pročelij hiš.
Cenik: odrasli 10,00 €, otroci do 12. leta starosti 5,00 €
_

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » So Dec 06, 2008 1:28 pm

Alien, s temle zgoraj ga pa malo preveč serješ (al sem jaz kaj spet spregledal, ampak tega sr... tako nisem bral).
Tole sem pa danes v Dragonji pred eno hišo slikal:
Slika
LP Miran

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Ne Dec 07, 2008 11:23 am

miran napisal/-a:Alien, s temle zgoraj ga pa malo preveč serješ

Miran :oops: nimam ne motivacije ne idej kva naj sploh še pišem :res_ne_vem: še dobr da je blo včeri mal veselja v oziroma na snegu.
Slika Slika Slika Slika

Dokaz da smo prišli do vrha...
Slika
Je blo tko mraz na vrh da mn je aparat zmzznu zato so slike čudne
Tudi Maja ni mogla nč odtajat čeprav je bla v hudem :shock: mini
krilu :shock:
Slika
Naš mladinc k je bil z nami sploh nazaj v dolino ni hotu :a_se_ti_je_odpeljalo: žal ni uspela niti ena slika :evil: :evil:

Vrni se na “Razno”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost