prepoved kajenja doma
prepoved kajenja doma
peticija proti neumnim zakonom.....ker če to sprejmejo bodo najbrž prepovedal še kuhanje golaža ....pa piknike.....če bo soseda motilo
SMRT POLICIJSKI DRŽAVI ,SVOBODO NARODU
http://www.petitiononline.com/katerina/petition.html
SMRT POLICIJSKI DRŽAVI ,SVOBODO NARODU
http://www.petitiononline.com/katerina/petition.html
Matej napisal/-a:me prav zanima kaj bi za državo pomenilo, če bi vsi prenehali s kajenjem
Mogoče bi pa crklna. Kot institucija namreč. Za tako veselje se pa sigurno splača nehati kaditi in piti.
Mimogrede: Islandija je kot država baje skrahirala, pa ljudje tam zato nič bolj žalostno ne živijo. Res pa je, da (še vedno) kadijo in pijejo na veliko. Mogoče so zato tako srečni
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Matej napisal/-a:me prav zanima kaj bi za državo pomenilo, če bi vsi prenehali s kajenjem
A da te povprašam drugače
... bi lahko kupili patrije celo z motorjem in orožjem ... mogoče!
(smajlije sem dorisal, ker se mi zdi, da nekateri ljudje niso razumeli)
Nazadnje spremenil Vito_, dne Če Sep 10, 2009 3:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
> Je treba prišparati dnar na zdravju škodljivih stvareh in s pršparanim potem kupt mašine za ubijanje.
A si ti predstavljaš, da lahko katerakoli vlada z viškom denarja naredi kaj pametnega?
> A je še kje kakšen samoten otok, ki ne spada pod nobeno državo??
Otok? kdo bi se jebal s trajektom. Dajva raje 'osvobodit' kako manjšo celino.
A si ti predstavljaš, da lahko katerakoli vlada z viškom denarja naredi kaj pametnega?
> A je še kje kakšen samoten otok, ki ne spada pod nobeno državo??
Otok? kdo bi se jebal s trajektom. Dajva raje 'osvobodit' kako manjšo celino.
Repesija glede cigaret gre preko vse mere! Enostavno bom povedal, kaj si mislim o tem: če ne vidite bolj pomembnih stvari, ki gredo v naši državi narobe, ste zelo omejeni!
Tako kot si nekateri poskušajo svojo pomembnost dvigniti z preganjanjem terencev, endur, QUADov in kolesarjev iz gozdov, si tokrat neka tercialka poskuša dvigniti pomembnost z preganjanjem kadilcev.
Bolj se mi zdi smiselno preganjati nabiralce (tatove) gob in drugih gozdnih sadežev, ki so dejansko last lastnika zemljišča. Bolj se mi tudi zdi pomembno pregnati nasilne Japonske in poneumljene Ameriške risanke. Tudi kaj bodo uredili z našim cestninjenjem - bodo odmaknili cestnine ali ukinili vinjete? Bodo preveč plačani direktorji slovenskih elektropodjetij vrnili preveč izplačane plače? Bodo ukinili nadomestila za naše sposobne poslance, ki si niso sposobni najti dela niti po štirih letih? Bodo ciganom končno priznali vse državljanske pravice in dolžnosti? Da ne omenjam superduper sposobnih slovenskih poslovnežev oz. tajkunih. itd, itd, itd...
Nekadilci, ki mislijo koliko plačujejo za zdravje kadilcev, pa lahko povem da je veliko večja verjetnost, da bo njihovo zdravje plačano iz denarja kadilcev, kot obratno.
Glavni moto Rima je bil " Dajte ljudem kruha in iger.", pri nas pa iz represije samo v večjo represijo in vedno večji melanholizem do nepravic.
Tako kot si nekateri poskušajo svojo pomembnost dvigniti z preganjanjem terencev, endur, QUADov in kolesarjev iz gozdov, si tokrat neka tercialka poskuša dvigniti pomembnost z preganjanjem kadilcev.
Bolj se mi zdi smiselno preganjati nabiralce (tatove) gob in drugih gozdnih sadežev, ki so dejansko last lastnika zemljišča. Bolj se mi tudi zdi pomembno pregnati nasilne Japonske in poneumljene Ameriške risanke. Tudi kaj bodo uredili z našim cestninjenjem - bodo odmaknili cestnine ali ukinili vinjete? Bodo preveč plačani direktorji slovenskih elektropodjetij vrnili preveč izplačane plače? Bodo ukinili nadomestila za naše sposobne poslance, ki si niso sposobni najti dela niti po štirih letih? Bodo ciganom končno priznali vse državljanske pravice in dolžnosti? Da ne omenjam superduper sposobnih slovenskih poslovnežev oz. tajkunih. itd, itd, itd...
Nekadilci, ki mislijo koliko plačujejo za zdravje kadilcev, pa lahko povem da je veliko večja verjetnost, da bo njihovo zdravje plačano iz denarja kadilcev, kot obratno.
Glavni moto Rima je bil " Dajte ljudem kruha in iger.", pri nas pa iz represije samo v večjo represijo in vedno večji melanholizem do nepravic.
Sm kadil 7 let in me cigaret v zaprtih prostoorih dejansko moti. A če nekdo doma kadi where the fu... is the problem?
Tale država res ni čedna, mi pa še bolj ker se klanjamo kot ovce.
Lep primer je nateg z vinjetami, a jih bomo decembra veselo vsi spet kupili, namesto da bi bojkotirali to podrazitev.
That's the way it is tle v Sloveniji na zalost.
Tale država res ni čedna, mi pa še bolj ker se klanjamo kot ovce.
Lep primer je nateg z vinjetami, a jih bomo decembra veselo vsi spet kupili, namesto da bi bojkotirali to podrazitev.
That's the way it is tle v Sloveniji na zalost.
jah takole je to: hodimo na referendume, kjer se odločamo al bojo trgovine v nedeljo odprte al ne, al ženska lahko naredi splav, itd...
a nas bo kdo povabil na referendum in nas vprašal al bi radi delali do 67. leta
al pa vsaj dal v podpis kako peticijo proti temu
tudi o prepovedi vožnje v naravnem okolju nas ni nihče nič vprašal
le zakaj

a nas bo kdo povabil na referendum in nas vprašal al bi radi delali do 67. leta
al pa vsaj dal v podpis kako peticijo proti temu
tudi o prepovedi vožnje v naravnem okolju nas ni nihče nič vprašal
le zakaj
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti