Najbolj se strinjam s Sven-om.
Lahko bi bil podforum-MOJ PROJEKT.
Vsak vpiše znamko in namen predelave.
Marjan svojega Zukija in ostale podvige dobro dokumentira.
Kapo dol. Ga podpiram, ravno tako podobne njemu.
O moderatorstvu in vodenju lepopisa (oprosti RAFTER) nimam pojma.
Spodbujam in spoštujem napredno misleče novodobne umetnike.
Glede preglednosti je vedno problem, zato bi prosil Rafterja, za specifiko, kot ima to urejeno EXCEL, po stolpcih.
Znamka vozila, del predelave, namen predelave.
Vem, da je za našimi predlogi in idejami ogromno dela in neprespanih noči, da lahko fantje vse to realizirate. Čez določen čas, se iz tega foruma ne bo dalo ničesar več razbrati, niti funkcija išči, ne bo zmogla tega napora.
Projekti predelav gredo lahko tudi pod vsakega uporabnika posebej, ampak takrat nastane zmeda.
Konkreten primer
Nissan patrol letnik 86, motor 3,3TD okvara motorja ali menjalnika, lahko tudi voda v nafti.
Kot sem že omenil, sem se po sili razmer navadil tipovnice.
Počnem tisto, kar me veseli in v tem uživam. Znanje, ki ga imam v glavi ni dokumentirano, ampak bi moralo biti. Kako naj zanamci nadaljujejo naše delo, če ne vedo, kaj smo počeli.
Rad se zajebavam, nisem pa edini. Tudi zajebancija nas združuje na tem forumu, zato so kritike in pohvale vsakega projekta dobrodošle. Tudi, če je zadeva do konca popljuvana, ne pomeni, da nekdo tega ne bo izpeljal, ali pa da je zadeva zanič. Kritike požiramo vsak dan, ko se trudimo za golo preživetje. Niti ni rečeno, če nekdo bolj nesramno komentira kakšno zadevo, da je neprilagojen ali neprimeren za dodajanje prispevkov v tem forumu. Vsakdo pač izrazi svoje mnenje.
Posledica Demokracije.
V najhujših trenutkih svojega življenja sem našel oporo na tem forumu, da sem se pobral.
Zato HOČEM, da je najboljši in najnaprednejši forum na svetu.
2Rafter
Pusti klišeje pri miru. Bolj kot bo razvejan NAŠ forum, bolj pregleden bo.
Bolj bo pregleden, bolj bo obiskan.
Vsakdo se bo znašel med gorami informacij, ki jih potrebuje.
Za danes dovolj, nimam več moči, staram se
Utrujen sem, in grem spat.
ps 2 Rafter- hvala, da si zaklenil polno luno, se mi je zdelo, da te ni tukaj