Ali bi danes kdo šel na Menino po javni cesti
- pantherkamnik
- Kraj: kamnik
- Kontakt:
MENINA-NEOSVOLJIVA vsaj do sedaj PLANINA
GREGOR-Mimo bencinske je kar prava pot,pa še pir lahko kupiš ,da ne boš preveč žejen od avtolopatanja...... pb62 

dont worry OFFROAD happy
badger napisal/-a:jebemti motorne sanke in vitli!
ČE STE TAKI FRAJERJI POTEM POJDITE S TURNIMI SMUČMI ALI RAJE PEŠŽ!!!!
Sami upokojenci ste tukaj na forumu!!!
Ni čudno, da nas ljudje ne ne spoštujejo, ko se pa vozte vse povprek kot imate nekateri v navadi!
BADGER,BADGER,,tukajle te pa moram zelo popravt,,kot prvo se nihče ne vozi vsepovprek,,ampak striktno po cesti,kar je pa dovoljeno,,da se pa vozimo z avti v zamete ,,,to nam je pač v veselje koliko avto zmore,,vsak ima svoj šport,,tako da so take pripombe kot so tvoje popolnoma neumne,,oziroma pač ne razumeš tega športa
KRT
KRT,TEAM
badger napisal/-a:jebemti motorne sanke in vitli!
Ni čudno, da nas ljudje ne ne spoštujejo, ko se pa vozte vse povprek kot imate nekateri v navadi!
Da si nauš kej naredu
Slike od včeraj da vidiš kako se motiš........
ŠTART ob 10h
UPOKOJENCI NA VOŽNJI
NA CILJU 18.00
BODI TI FRAJER PA PRIDI CEL DAN LOPATAT METERSKI SNEG PRI -5 SAMO ZARADI VESELJA IN DRUŽENJA. NE KLATI NEUMNOSTI KER POJMA NIMAŠ ZA KAJ SE GRE.
Iz čistega veselja smo očistili cesto ki je drugače celo zimo neprevozna. Nevem zakaj vsi vidite samo slabe in negativne stvari v tem.
Pa ne žali offroaderjev z upokojenci ker so presneto močni fantje, verjemi mi na besedo.......poleg tega pa tudi ljubitelji narave. Posamezniki ki z nespametnim ravnanjem mečejo slabo luč na vse ostale so pa povsod ne samo med nami.
Za malico smo pa imeli offroad specialiteto
VKLOPNIKE NA ŽARU

- pantherkamnik
- Kontakt:
MENINA CHALENGE 2009
ALIEN-Za vaš snežni podvig vam čestitam ,obenem pa me zanima kje ste lopatali ? Mal me moti ker nobeden ne zahteva kište pira ! Predvidevam da je to bil tihi trening pred napadom Menine ? lp pb62
dont worry OFFROAD happy
Re: MENINA CHALENGE 2009
pantherkamnik napisal/-a:ALIEN-Za vaš snežni podvig vam čestitam ,obenem pa me zanima kje ste lopatali ? Mal me moti ker nobeden ne zahteva kište pira ! Predvidevam da je to bil tihi trening pred napadom Menine ? lp pb62
Hvala hvala.......če ti po pravici povem nimam pojma kje smo bili niti kako se planina imenuje ker je bil prvotni plan spremenjen, pir smo pa imeli kar s seboj za vsak slučaj:wink:
Trening pa ni bil tihi ampak predvsem kondicijski
Žal nismo opravili spusta po drugi strani ker so bili zameti predolgi....tudi 50m....izgubili smo pa precej časa ker ceste praktično ni bilo mogoče najti in smo imeli veliko zdrsov zadnjih koncev vozil. uro pa pol smo pa zgubili zaradi moje neumnosti
k sem hotel driftat z zadnjim pogonom in mi je snelo zadnjo gumo. Z nami je bilo tudi nekaj otrok tako da si nismo upali privošiti da bi ostali ujeti na planini čez noč in smo se že v temi odpravili nazaj po isti strani kjer smo gor prišli.
Seveda smo imeli tudi pravo offroadersko fešto.......v hotelu PREPIH z petimi zvezdicami.
Depandansa hotela Prepih
Bleda luna je sijala, ko nam je planina nedolžnost dala.....
Tega upokojenca je pa najbolj zeblo pa je bil kljub temu židane volje in prijazen
Le kam je izginila cesta????????

- pantherkamnik
- Kontakt:
MENINA CHALENGE 2009
MENINA CHALENGE 2009-Dont wory off lopatanje happy-vidim da smo malo premaknili zimsko spanje v neko drugo obdobje in sprejeli vsaj nekateri izzive narave in njene pasti .V imenu vseh ljubiteljev in koristnikov naše skupne narave prosim vse off road obiskovalce Menine da se pri poskusih prebojev skozi zamete držijo smeri cestišča in morebitno poškodbo ali škodo na električnih pastirjih sprati sanirate ,obenem pa tudi apeliram na vse obiskovalce Menine da se pridružijo v spomladanskih mesecih na akcijo kot pomoč pastirjrm pri popravilu nosilnih stebrov el. pastirjev in čistilni akciji katere je pobudnik naš klub-www.pantherkamnik.com! V pon.12.01.09 ob 20h imamo redni letni občni zbor ,po formalnem zaključku planiramo off čvek,off čvek......Menin.....tralalala.......V kolikor koga roadarja zanima tema naj se pripelje-seveda z pravim vozilom.....! GOSTILNA LANIŠEK žale10a KAMNIK(MILI VRH nad Kamnikom).Lp PREZELJ BRANE pb62
dont worry OFFROAD happy
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Re: MENINA CHALENGE 2009
Ali bi ti bilo tako težko napissati v odstavkih?
pantherkamnik napisal/-a:MENINA CHALENGE 2009
Vidim da smo malo premaknili zimsko spanje v neko drugo obdobje in sprejeli vsaj nekateri izzive narave in njene pasti.
V imenu vseh ljubiteljev in koristnikov naše skupne narave prosim vse off road obiskovalce Menine da se pri poskusih prebojev skozi zamete držijo smeri cestišča in morebitno poškodbo ali škodo na električnih pastirjih sprati sanirate, obenem pa tudi apeliram na vse obiskovalce Menine da se pridružijo v spomladanskih mesecih na akcijo kot pomoč pastirjrm pri popravilu nosilnih stebrov el. pastirjev in čistilni akciji katere je pobudnik naš klub - www.pantherkamnik.com !
V pon.12.01.09 ob 20h imamo redni letni občni zbor ,po formalnem zaključku planiramo off čvek,off čvek......Menin.....tralalala.......V kolikor koga roadarja zanima tema naj se pripelje-seveda z pravim vozilom.....!
GOSTILNA LANIŠEK žale10a KAMNIK(MILI VRH nad Kamnikom).
Lp PREZELJ BRANE pb62
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
- pantherkamnik
- Kontakt:
OFF ROAD PO ODSTAVKIH....,.
RAFTER-Se bom potrudu,čeprav imam rajši roadanje po terenu kot po slovničnih in podobnih brezpotjih......lp pb62
dont worry OFFROAD happy
Alien ni zadeva letela kar na vse, nekdo je omenjal motorne sanke in sem podal pač repliko na ta post. Ure je bila pa rahlo jutranja tako, da mi je kakšna beseda ušla izpod prstov.
Par fotk iz današnjega dneva na Menini z pinzom brez vitla.
Pod kočo pri Bibi
Ta naskok na menino smo ustavili 100 metrov pred zankom - Dom na Menini 2km.
Lep pozdrav
Par fotk iz današnjega dneva na Menini z pinzom brez vitla.
Pod kočo pri Bibi
Ta naskok na menino smo ustavili 100 metrov pred zankom - Dom na Menini 2km.
Lep pozdrav
Je...a tastar tole je bilo precej nedvoumno napisano.
Drugič uporabi smeške da se ve da je zajebancija. Sem mislil da se je kakšen "zeleni" priklatil na forum drek mešat.
Nakonc pa izpade da si naš 100%.
Vidim da ste bili tudi v akciji. Lepo ni kaj
in zanimivo.....dobre fotke. Pa še kot vidim samo en avto
. To je daleč najtežje. V skupini je veliko lažje.
Lep pozdrav tudi tebi
badger napisal/-a:
Drugič uporabi smeške da se ve da je zajebancija. Sem mislil da se je kakšen "zeleni" priklatil na forum drek mešat.
Nakonc pa izpade da si naš 100%.
Vidim da ste bili tudi v akciji. Lepo ni kaj
in zanimivo.....dobre fotke. Pa še kot vidim samo en avto Lep pozdrav tudi tebi
- pantherkamnik
- Kontakt:
BADGER V AKCIJI
BADGER-Katero smer si izbral za poskuh osvojitve menine? lp pb 
dont worry OFFROAD happy
- pantherkamnik
- Kontakt:
Panterkamnik kot veš smo se zadnjič (prejšnja sobota) že kar nekam pripeljali pred vami.
Težko ti dam kakšno pametno sliko, ker je bil naš prvi postanek oz. preboj prvega zameta še kar nekaj metrov od vašega (ali je pa že kdo drug kasneje prišel dalj kot vi - tega ne vem) zaključka prejšnjo soboto.
Bom prilimal ene par slik iz prvega zameta tako, da kdor bo šel bo najverjetneje razbral kje je to.
Natikanje verig
Prvi zamet - odmetavanje
In pa Pinz pri prebijanju
To smo pa zagledali, ko smo se peljali mimo Bibe
Drugače pa, če ne verjameš greš lahko sam preveriti po kateri poti smo prišli.
Lep pozdrav
Težko ti dam kakšno pametno sliko, ker je bil naš prvi postanek oz. preboj prvega zameta še kar nekaj metrov od vašega (ali je pa že kdo drug kasneje prišel dalj kot vi - tega ne vem) zaključka prejšnjo soboto.
Bom prilimal ene par slik iz prvega zameta tako, da kdor bo šel bo najverjetneje razbral kje je to.
Natikanje verig
Prvi zamet - odmetavanje
In pa Pinz pri prebijanju
To smo pa zagledali, ko smo se peljali mimo Bibe
Drugače pa, če ne verjameš greš lahko sam preveriti po kateri poti smo prišli.
Lep pozdrav
Zadnja slika je men full cool......
Tule je pa prvi del našega podviga. Zaradi takih stvari bi js tut offroader postal......gas do podna pa vozi miško
noro
http://www.youtube.com/watch?v=MqhKMaerVFI
Tule je pa prvi del našega podviga. Zaradi takih stvari bi js tut offroader postal......gas do podna pa vozi miško
http://www.youtube.com/watch?v=MqhKMaerVFI
- pantherkamnik
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost