Imam nekaj vprasanj glede frontere l.99 2.2 dti, če ima kdo mogoče kakšen odgovor
prvo, , na avtu sem zamenjal termostat, ker se mi temperatura ni dvignila, in sedaj ko je zamenjan se ona segreje na 100*C in obstoji na tej temperaturi in vklopi ventilator sele skoraj na rdeče... je to normalno za frontero ? ali mi števec za temperaturo kaže narobe ? ali imam senzor vklopa ventilatorja pač "močnejši" da vklopi šele kasneje... kakšna ideja ?kdo imel tak avto ?
drugo, zanima me ker sem ze na treh straneh našel ist podatek, in namreč da gre v menjalnik in transferbox motorno olje... 5W30.. ali je to res ? in kakšnega priporočate, ali nima veze ?
tretje, crknilo mi je daljinsko zaklepanje.. na tipko na vratih dela, na ključu pa ne.. v ključu je dobra baterija, varovalka je cela... na rezervnem mi je isto nehalo delovati..
četrto, slabo mi piha v avtu ventilator... ta avto baje da nima kabinskega filtra , čeprav ima klimo.. zanima me ali obstaja kaksen "trik" da se to malo poveča pretok, spuca cevi... kar koli ?
in še zadnje... kupujem distančnik za zadnje fedre "5cm" če se komu kje valjajo ?
hvala za odgovore.!