jeep 2.5td
- modridirkac
- Kraj: sodražica
jeep 2.5td
zdravo! mene pa zanima če ima gdo manual oz shemo motorja od jeep cheroke 2.5 td tip motorja M52 letnik 1998...(ali pa če veste kje se jo dobi?) hvala za odgovore
- modridirkac
jp pušča mi olje iz motorja mislim da nekje okrog olnega filtra danes mi je pa še crknu do naftnega filtra nafta pride naprej pa ne...moj mejl je modri.dirkac@yahoo.com
- modridirkac
modridirkac napisal/-a:aha...ja naftni filtr je biu zamenjan čez filtr pride nafta mislm da problem tiči nekje v boschpumpi ali pa elektronika je*e
Če so ostali pogoji za vžig ( imobilizator ) odobreni potem je tukaj problem
tale senzor meri obrat vztrajnika in odpre dovod goriva ( elektroventil bosch pumpe) po 1/4 obrata
Ziher slab stik na konektorju ali pa je odklopljen!!
senzor je montiran na ohišje menjalnika na vrhu
The Diesels are nice, if you do your homework.
If not, they will turn into a neverending nightmare
If not, they will turn into a neverending nightmare
- modridirkac
- modridirkac
modridirkac napisal/-a:moj jeep zalaufou klima kompresor zamenan hladi ko hudič zdaj pa upanm da bo za nekaj časa mir...kakšne mate pa izkušne poleti z wm motorji glede pregrevanja glav? oz kako se izogniti poškodbam glav?
JAz sem se nekaj igral s pretoki vode v skupnem vodu. Prvi prehod je tko po defaultu omejen....Malo omejiš še drugega in še manj tretjega, četrtega pa pustiš. Do sedaj se obnese....Zasledil sem tudi , da navijejo bimetal na visko sklopki....
- modridirkac
- modridirkac
zacki kupu sm rablen klima kompresor u kočevju pri enmu ki je meu mašino od enga razbitga jeepa dau sm pa 300€ za komplet s kardančkom + še 60€ za polnjenje klime
Nazadnje spremenil modridirkac, dne Po Maj 21, 2012 3:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost