Terrano R20 - problemi
Terrano R20 - problemi
Pozdravljeni
Lastim si terranota letnik 2000, pa ima par napak, ki bi jih rad odpravil.
1.digitalni števec mi ne kaže vseh pixlov - enkrat več, enkrat manj. Kdo / kako to popraviti ( kako sneti volan? ali je sploh potrebno sneti volan, da dobiš števce ven?)
2.namontirane imam gume 265/70R16 - torej mi pod dolečenim kotom in nagibom malo drsi po koloteku. Kako se to da rešiti - slike.
3.manjkajo mi navodila in drog za dvigalko (dvigalko in ključ imam), če se komu valja, naj mi sporoči.
4. kako razdreti nortanje tapete ( konkretno zadnjo levo ) in ogledala?
5. zanimam se tudi za bullbar, če kje komu prah nabira.
Lep dan
Ioanes
Lastim si terranota letnik 2000, pa ima par napak, ki bi jih rad odpravil.
1.digitalni števec mi ne kaže vseh pixlov - enkrat več, enkrat manj. Kdo / kako to popraviti ( kako sneti volan? ali je sploh potrebno sneti volan, da dobiš števce ven?)
2.namontirane imam gume 265/70R16 - torej mi pod dolečenim kotom in nagibom malo drsi po koloteku. Kako se to da rešiti - slike.
3.manjkajo mi navodila in drog za dvigalko (dvigalko in ključ imam), če se komu valja, naj mi sporoči.
4. kako razdreti nortanje tapete ( konkretno zadnjo levo ) in ogledala?
5. zanimam se tudi za bullbar, če kje komu prah nabira.
Lep dan
Ioanes
-
jeepwrangleroff-road
- Kraj: Brkini
-
jeepwrangleroff-road
- Kraj: Brkini
tukaj imaš vsa navodila kako razdreti kar je na avtu
http://bebrs.pie-dabas.net/Webs/Terrano/R20/
lp
http://bebrs.pie-dabas.net/Webs/Terrano/R20/
lp
Jaz pa bi prvo razmislil o primernih dimezijah gum...
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
Tudi jaz imam en problem z terranom,letnik 05.
Pedal zavore je nizek, prime le zadnji par koles prvi bolj slabo (beri nič).
Možni vzroki??
Cilindri niso zaribani,olje pa ima bolj slab pretok v prednjih čeljustih,sem proval odzračit pa ni bilo kaj dosti spremembe.
Hvala za odgovore,če je kaj bolj kompliciranega gre na servis
lp
Možni vzroki??
Cilindri niso zaribani,olje pa ima bolj slab pretok v prednjih čeljustih,sem proval odzračit pa ni bilo kaj dosti spremembe.
lp
dulinr napisal/-a:Tudi jaz imam en problem z terranom,letnik 05.
Možni vzroki??
lp
Lep pozdrav, zdaj pa me ne narobe razumet, ampak, glej če ti
drsi sklopka, al pa če imajo roke lufta, al ti olje pušča, se greš avstrica, pa mučkaš nekaj..... Vse bi razumel, da pa postaviš vprašanje kak bi doma nekaj z bremzami naredil, ki ti ne delajo......... UPAM DA se NE voziš s to truglo, ker ogrožaš vse nas forumaše, tvojo družino................ Pelji avto k mehaniku, naj ti ga pregleda, pa ne spravljaj drugih v nevarnost, če pa bi rad šparal pa si kupi Cliona, pa boš pri tankanju profitru tolk, da boš za vsak servis lahko šol k mehaniku!
Spet, to je samo moje mnenje, da neboš narobe razumel, samo edina stvar ki RES more delat pri 2 toni težkem avtu, so pa res zavore! Kaj pa boš nardil če ti otrok skoči na cesto?
Ne, ne vozim se,odkar je ta problem in niti ne šparam, naredim pa marsi katero stvar sam doma, sem samo vprašal,zato pa smo na forumu,marsi kdo postavi bolj butasto uprašanje, morda pa je le že kdo imel tak problem in ve kako pristopt h stvari,meni je to izziv in sam poskusim in nardim marsi kaj. Ne bodi v strahu,neboš me videl na cesti dokler se stvar ne odpravi 
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gosta