Pajero, menjava štarterja pa še česa
Pajero, menjava štarterja pa še česa
Čisto kratko.
Kako odšravfat štarter pri pajerotu II?
Stran sem pobral vse cevi za vodo, pa ima ključ še vedno premalo hoda da bi lahko odvil vijak. Spodnji vijak je pa itak klasa zase. Z ene petimi podaljški, zglobi, cevmi in ne vem kaj še vse sem poizkusil pa vrag ne spusti.
Je treba spustit motor ali dvignit školjko?
Jajca!
Kako odšravfat štarter pri pajerotu II?
Stran sem pobral vse cevi za vodo, pa ima ključ še vedno premalo hoda da bi lahko odvil vijak. Spodnji vijak je pa itak klasa zase. Z ene petimi podaljški, zglobi, cevmi in ne vem kaj še vse sem poizkusil pa vrag ne spusti.
Je treba spustit motor ali dvignit školjko?
Jajca!
Nazadnje spremenil robinzon, dne Če Mar 10, 2011 7:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
a potem nisem edini ki mora zaradi štarterja pol motorja podret...
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
niti ne. Jaz sem ga na svojem pajerotu. Kako sem ga pa ne vprašaj ker sem že pozabil 
Jaz sem menjal manšeto na Teranotu...............moraš kar vse ratdret, da dobiš polosovino ven..........pol mi je pa stric od Picpokija razdrl zglob, ker nisem vedel, kako.........ima zaskočko in jo samo udariš narazen
Drugače pa, Robinzon: imam novo ponudbo zate. Menjaš Pajero za uležan hlevski gnoj? Cca. 20% je konjskega vmes in kak odstotek pasjega..........
Drugače pa, Robinzon: imam novo ponudbo zate. Menjaš Pajero za uležan hlevski gnoj? Cca. 20% je konjskega vmes in kak odstotek pasjega..........
Vklopnik vzameš narazen potem celi abš šentl odviješ potisneš zglob ven nato snameš objemko in mašeto ,not je eno takšno varovalo kot segerjau obroč samo da je okroglo tisto z izvijačem ven poloviš pa gre polosovina ven na bunki ki gre ven iz zgloba pa je na koncu segerjev obroček . Lep Pozdrau cero (pa ne spet zamerit slaunici)
foter mesar ,mati pek kaj pride vun ??
vun pridem jas

vun pridem jas
Kadar pa ropota pa ropota zares. z loncem ali brez.
Zoki ima tudi patrola brez zadnjega lonca in njemu se avto res dere.
Aleš ima na defu pa samo cev brez obeh loncev pa si slišal kako izgleda.
Zoki ima tudi patrola brez zadnjega lonca in njemu se avto res dere.
Aleš ima na defu pa samo cev brez obeh loncev pa si slišal kako izgleda.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 28 gostov