Samuraju gori lucka check engine
Samuraju gori lucka check engine
eno uprasanje.Kupil sem suzuki samuraj 1.3 l1990.po nekaj dneh
se je przgala rdeca lucka check engine. Zamenjav sem ze vse cevke
za podtlak,preveriv lamdo sondo pa lucka se kar sveti.A je gdo ki je imel iste probleme pa jih je resu. lucka mi gre na k... Pa mislim da mi tud mal vec benza haca.
se je przgala rdeca lucka check engine. Zamenjav sem ze vse cevke
za podtlak,preveriv lamdo sondo pa lucka se kar sveti.A je gdo ki je imel iste probleme pa jih je resu. lucka mi gre na k... Pa mislim da mi tud mal vec benza haca.
Namig kovinarja.
Odjebi vso elektroniko, ter jo zveži na balkanski sistem, z vsemi releji in varovalkami.
Doživljenska garancija-brez težav.( kabli 2,5mm2)
Bemti Japonce in elektroniko.
Tudi ženske ne znajo več porihtat brez vibratorja in elektrike.
K meni jih pošljite, pa tudi domov ne pridejo več.
Ampak tile smeški so pa prav fajn.

Odjebi vso elektroniko, ter jo zveži na balkanski sistem, z vsemi releji in varovalkami.
Doživljenska garancija-brez težav.( kabli 2,5mm2)
Bemti Japonce in elektroniko.
Tudi ženske ne znajo več porihtat brez vibratorja in elektrike.
K meni jih pošljite, pa tudi domov ne pridejo več.
Ampak tile smeški so pa prav fajn.

NEMOGOČE NAREDIM TAKOJ, NA ČUDEŽE JE POTREBNO MALCE POČAKATI
[quote="zajc"]Živjo,
pač neka japonska fora.
LP ZAjc[/quote
po mojem se nekje ko menjaš zajlo in šravfaš vijake obnovi masa (valda je nima po števc zajli).......mislim tu sploh ni logike ali pač.....
pač neka japonska fora.
LP ZAjc[/quote
po mojem se nekje ko menjaš zajlo in šravfaš vijake obnovi masa (valda je nima po števc zajli).......mislim tu sploh ni logike ali pač.....
AVTOVLEKA 051 800 777 I have the body of a God. But it sucks cause it´s Buddha AVTOVLEKA 051 800 777
Stripson pa si ti vsak december tako dobre volje? 
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
TRCO1 napisal/-a:zajc napisal/-a:Živjo,
pač neka japonska fora.
LP ZAjc[/quote
Masa med senzorjem in motorjem. Tokokrog je sklenjen.
NEMOGOČE NAREDIM TAKOJ, NA ČUDEŽE JE POTREBNO MALCE POČAKATI
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 8 gostov