SUZUKI-obnova,predelava

Debata o avtih za offroad, opremi, predelavah, ...
Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » Po Sep 08, 2008 11:34 pm

potem je pa res mogoče bolje da nekdo pestavi to temo,sam mislim da je pod temo (obnova opedelava...)dobr si napisal,se strinjam s teboj
veliko sem že imel takih in dugačnih pojektov doma in edino sam vem koliko denaja in truda časa je potebno za tako stvar...sicer pa mi je vseeno kaj menijo drugi o mojem projektu...ALIEN..ne znam odpeat nove teme,ker je foum neki v k...,aja pa tut pebirat ne morem nič,razen to mojo...
tako da kak nasvet nebi bil nič odveč kako pa kaj..
hvala ti že v naprej

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Sep 09, 2008 5:51 am

Na žalost jo sam ne moreš prestavit. Bo pa treba pazit na take stvari. Ravno danes je nekdo dal oglas med razno. Furum je v k....u Rafter se očitno noče več ukvarjat z nami tko da bo počas zmešnjava ratala.
Da ti ne bomo teme smetil tukaj uporabi rubriko IŠČI gor na vrhu te strani tam ko piše forum klikni in izberi O FORUMU potem pa malo višje kjer piše išči po avtorju vpiši SLAYER in potem klikni IŠČI. Ko se ti stran odpre odpri temo kjer je slayer opisal kako vstopiti na forum. Če uporabljaš iskanje se teme odpirajo direktno, drugače pa na tisti mali zavihani listek ki je zraven nicka avtorja zadnjega prispevka.
Lahko pa delaš tako kot sem ti opisal. Vsekakor pa poglej čisto spodaj v kleti ker če se bomo tukaj razpisali o forumu adijo tvoja tema obnova predelava.... :D :D
Aja še to: novo temo odpreš tako kot odgovor le da klikneš NOVA TEMA
samo paziti moraš da si na ustreznem forumu. Najbolj enostavno je takole: če hočeš pod RAZNO- klikneš tisti mali beli listek na desni kjer je zadnji prispevek in neglede v kateri temi si če spodaj klikneš NOVA TEMA
boš odprl novo temo v rubriki RAZNO.

Marjan drugače pa človeku ne more in ne sme biti vseeno.....če ne ni veselja in elana za tako delo. To so stvari ki se ne dajo z denarjem kupit.
Meni je vseeno česa se je človek lotil kolesa ali pa space shutla. Pač vsak ima svoje veselje. Nekdo pa značke zbira.......pa je tudi OK ane, če ga to veseli. Če delaš par dni (ponavadi noči. ker drgač ni časa) na enem detajlu pa ti prikolovrati nekdo ,ki v živlenju ni niti vijaka privil pa reče "ja kva pa si pacal tolk časa" ti vse dol pade. Samo nažalost je vse več takih ki na lizing, pušing ali kaj jaz vem kaj še kupijo "makino" pol pa modrujejo okol kao " ej ka se pa s telam jajca ukvarjaš dej pa si kup nekaj tacga k mam jes, a veš ma klimo pa računalnik pa....." Zravn pa nima nobenega veselja, sam kup pleha katerega gre pa kupi samo zato da sosedovi obmolknejo pa čeprav bo mogoče pol ene par let sam paštete jedu.....
Kakorkoli že, jaz ti želim veliko uspeha......upam da bom imel priložnost stroj pogledat tudi v živo......

Lp

Uporabniški avatar
Nebivedu

OdgovorNapisal/-a Nebivedu » To Sep 09, 2008 8:08 am

Ponavadi so paštete za takega predrage, pa je zelje in krompir (krompir takrat ko dobi kako božičnico) dokler ne iplača lizinga. Vmes se pa še mimo grmovja ne upa zapeljat, ker za polir pasto za avto nima.

Pač eni sestavljamo in servisiramo avtomobile za svojo zabavo, kaj si pa drugi mislijo je pa njihova stvar.

alien, kako pa tvoja kištica napreduje?

Uporabniški avatar
miran
Kraj: GOCAN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » To Sep 09, 2008 8:17 am

A sem temo prav premaknil?
To gre tudi brez Rafterja. Le zelen moraš biti.
LP
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Sep 09, 2008 11:30 am

miran napisal/-a:A sem temo prav premaknil?
To gre tudi brez Rafterja. Le zelen moraš biti.
LP
Miran

:shock: Miran kako misliš tole da morš bit zelen??
Zelen po letih, zelen od zavisti, zelen kot js ALIEN.........etc :mrgreen: :mrgreen:

Slika

Sem kr pogledal kaj za ena tema je tole......kako jo bo Marjan iskov po forumu..ha ha ha....

Lp

Uporabniški avatar
miran
Kraj: GOCAN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » To Sep 09, 2008 11:41 am

Če pogledaš na prvi strani (seznam forumov) spodaj piše "kdo je z nami".
In moderatorji s(m)o napisani z zeleno barvo.
Nič drugega.

LzelenP Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel

Uporabniški avatar
Dimen

OdgovorNapisal/-a Dimen » To Sep 09, 2008 11:53 am

Sam še tole smet vržem. Kaj če bi zbrali denar in nekoga (majstra) najamemo da zrihta forum. Jaz takoj prispevam 10€ v prašička :lol:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Sep 09, 2008 12:29 pm

miran napisal/-a:Če pogledaš na prvi strani (seznam forumov) spodaj piše "kdo je z nami".
In moderatorji s(m)o napisani z zeleno barvo.
Nič drugega.

LzelenP Miran

Miran vem....očitno si prezrl tisto...pozor ironija....
Bom te pa mal pdražu še.......tvoja trditev ne drži čisto...he he he....

Lp........zeleni ALIEN

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » To Sep 09, 2008 12:50 pm

Dimen napisal/-a:Sam še tole smet vržem. Kaj če bi zbrali denar in nekoga (majstra) najamemo da zrihta forum. Jaz takoj prispevam 10€ v prašička :lol:

Prostovoljci so, denar zaenkrat ni problem, potrebščine tudi so, problem je edino, ker bi se sedanji forum izgubil. Namreč, nikakor nam (predvsem vigadu-ju) ne uspe preklicat rafterja, da bi nam izročil obstoječe stanje foruma. Ko pa si bo rafter vzel NEKAJ minut časa, forum zrihtamo takoj.

Uporabniški avatar
Dimen

OdgovorNapisal/-a Dimen » To Sep 09, 2008 1:28 pm

Če prav razumem nobeden od moderatorjev nima dostopa do strežnika kjer forum. A kdo ve pri keri firmi gostujemo. Pa pokličeš in prosiš za admin pravice ker je to pač izredna situacija.

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » To Sep 09, 2008 2:49 pm

Dimen napisal/-a:Če prav razumem nobeden od moderatorjev nima dostopa do strežnika kjer forum. A kdo ve pri keri firmi gostujemo. Pa pokličeš in prosiš za admin pravice ker je to pač izredna situacija.

Kar sem enkrat gledal je strežnik v tujini. Načeloma ti noben administrator strežnika nebo dal admin pravic kar na lepe oči.
Nazadnje spremenil slayer, dne To Sep 09, 2008 2:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Nebivedu

OdgovorNapisal/-a Nebivedu » To Sep 09, 2008 2:53 pm

Slayer, dej povej, kje na katerem serverju je ta naš forum, da probam malo po ovinkih prit do njega in da si komplet forum skopiramo in postavimo na en server v sloveniji. Najraje bi ga obesil na serverje od domence (sicer bi bilo potem nekaj za plačat vsak mesec ali pa letno en znesek, ampak bi bili stalno dostopni in bi lahko popravljali zadeve na njih.

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » To Sep 09, 2008 3:02 pm

Nebivedu napisal/-a:Slayer, dej povej, kje na katerem serverju je ta naš forum, da probam malo po ovinkih prit do njega in da si komplet forum skopiramo in postavimo na en server v sloveniji. Najraje bi ga obesil na serverje od domence (sicer bi bilo potem nekaj za plačat vsak mesec ali pa letno en znesek, ampak bi bili stalno dostopni in bi lahko popravljali zadeve na njih.

http://www.hostgator.com/

Pazi se, da neboš ubral ilegale! :policija_prihaja: :twisted:

Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » To Sep 09, 2008 4:30 pm

ALIEN...hvala za napotke,res pa je vse kar sipovedal.
ko pa končam projekt pa z veseljem se dobimo in se malo popeljo po xxx poteh, da malo sprobam zadevicol
ko boš kaj mimo lj hodil se oglasi na kako :nazdravljamo: :nazdravljamo: :nazdravljamo:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Sep 09, 2008 6:09 pm

Malenkost..............js sem povedal to kar mislim.
Za drink no problem.........za giro mal težje k je moj tudi v franžah še vedno........drgač pa 20. 9. all american meet v lajbahu :nazdravljamo:
če ti ni predaleč :D

Pa fantje dajte debato o forumu nadaljevat tam kjer že obstaja.......

Lp

Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » Če Sep 11, 2008 11:20 pm

he he he...kaj ap je narobe s tvojo makino?kaj pa mas ti za eno makino?a ti vozs hard pa to?
kaj bo u lajbahu to sploh?

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Pe Sep 12, 2008 12:34 am

marjan napisal/-a:he he he...kaj ap je narobe s tvojo makino?kaj pa mas ti za eno makino?a ti vozs hard pa to?
kaj bo u lajbahu to sploh?

Drgač nimam avta že ene 15 let.........sin mi posod svojga rajžkoharja k je še premlad za vozniško kako pa bo čez par let k jo bo naredu pa ne vem...... :D

Slika

Za lajbah pa poglej pod srečanja All american meet
Avto pa moram dokončat k sem nov podvozje naredu zj mn je pa jermen dol padu pa se že ene tri tedne nisem niti dotaknu. Dokler sem mislu na Šavrine je še šlo nekak pol k so odpadl mi je vse dol padl.......
Drgač pa hard bl po luftu :D :D
Slika

Zj morm pa avto za labah prštimat da bo kakšen burnout padu....tko da bo rajžkohar mogu še mal počakat....

Lp

Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » Pe Sep 12, 2008 11:08 pm

ful se mi dopade samurajček....edino kar bi spremenu je barva,da bi bil črn(men je ta barva zakon)drgač pa so gume ful hude,kje se sploh kj tazga dobi....k mojo BFG MT,so tko bom reku ozke ..ne vem no..pa so 215mm širine..lp

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » So Sep 13, 2008 1:01 am

Če mene prašaš, je zgornji samuraj že prevelik balonar. Pa hoda za po terenu tudi nemore bit dosti s takmi balonami.

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » So Sep 13, 2008 2:57 am

slayer napisal/-a:Če mene prašaš, je zgornji samuraj že prevelik balonar. Pa hoda za po terenu tudi nemore bit dosti s takmi balonami.

:D Slayer ta kolesa so od CJ7 in so gor samo na dvorišču ravno za take komementarje he he.....drgač pa kobra 195 pa nč več.....sem te mu za bl resnega. Te gume so 255 in 5 cm gledajo izpod obrob......sem pričakoval tak komentar....aja hod pa ni nič manjši, ti pošljem sliko drug teden, boš presenečen :shock:

Marjan, če daš na 215 širše feltne boš dobil izgled ki bi ga rad.....tudi zate imam sliko kako zgleda sam sa mi ne da zj brskat...... bom pa objavil

Lp

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » So Sep 13, 2008 1:47 pm

AŁIEN napisal/-a:
slayer napisal/-a:Če mene prašaš, je zgornji samuraj že prevelik balonar. Pa hoda za po terenu tudi nemore bit dosti s takmi balonami.

:D Slayer ta kolesa so od CJ7 in so gor samo na dvorišču ravno za take komementarje he he.....drgač pa kobra 195 pa nč več.....sem te mu za bl resnega. Te gume so 255 in 5 cm gledajo izpod obrob......sem pričakoval tak komentar....aja hod pa ni nič manjši, ti pošljem sliko drug teden, boš presenečen :shock:

Marjan, če daš na 215 širše feltne boš dobil izgled ki bi ga rad.....tudi zate imam sliko kako zgleda sam sa mi ne da zj brskat...... bom pa objavil

Lp

Kobre 195 so tabujše ja, nekej skupnega pa malo vozniki lad in samurajev. :D

Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » So Sep 13, 2008 8:56 pm

ke se da dobit koba 195...zgledajo hudo k sm na netu gledu slikce...

Uporabniški avatar
kloshar

OdgovorNapisal/-a kloshar » Ne Sep 14, 2008 9:50 am

marjan napisal/-a:ke se da dobit koba 195...zgledajo hudo k sm na netu gledu slikce...

mam en komplet skoraj novih na platiščih....če te zanima poklič 041681803
Slika

Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » Ne Sep 14, 2008 12:32 pm

zdravo!
zanimajo me tvoje gume in pa v kakem stanju so?če lahko mi pošlješ kako sliko na avtocross@email.si da vidim kako zgledajo pa s kje si?pa cena?

lp

Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » To Sep 16, 2008 10:09 pm

mene bi zanimalo nekej...in sicer ko zjutraj ko je bolj mrzlo se mi mo samuraj tko nagraužno dere tm do nekje 2500ob./min,a je to normalno ne vem...a se da to sploh kako vsaj zmanjšat oz kak nasvet...sice pride kmalu drug motor ampak vseeno...hvala,lp

Vrni se na “Avtomobili in oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 6 gostov