pa ne se po skalah vozit da ne bo hudič vzel tvojga križa
Samurai by Thundercat
- thundercat
- Kraj: Dolenjska
Gume imam jaz:
tri take:
in ena taka:
ali pa glih obratno
Cena 100€ pa še malo boš lahko zglihal.
Samo točne dimenzije moram še pogledat.
Sem jih osebno vozil na samuraju. Možna dostava do Mraševega ob priliki
tri take:
in ena taka:
ali pa glih obratno
Cena 100€ pa še malo boš lahko zglihal.
Samo točne dimenzije moram še pogledat.
Sem jih osebno vozil na samuraju. Možna dostava do Mraševega ob priliki
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
- thundercat
imam 4 gume, vendar se ena čisto malenkostno razlikuje v profilu.
Se skorajda ne opazi.
Se skorajda ne opazi.
Land Rovers are like women:
Višina gume ki še gre na nepredelan kinderjajček, 70 cm
Najboljša izbira za brzince in lažji offroad za stock avto in dvig do 5 cm.
Dvig 3 cm
Dvignjen 5 cm
Dvignjen 8 cm
Za malo težji offroad 73 cm. je že potrebno rezat odbijač, volan še gre, se že čuti pomanjkanje moči, vendar še vedno solidno. Za kaj več je že potrebno navit motor.
Dvignjen 10 cm
Kajman 31, 75 cm. Je že cel kup stvari narobe. Moči ni, u blatu umre, sklopka ter prve polosi gredo kaj hitro rakom žvižgat, pajsa povsod, odbijači, notranji blatniki zadaj, potrebni so distančniki, širše obrobe itd.... Ni za vsakdanjo rabo četudi skrajšamo reduktor, tuli k žival....
uporabno le za hard, za ostalo če ni navit je slabši kot z manjšimi gumami
dvignjen 6 cm pa brez odbijačev
34 gume - nepremičnina. Vožnja je praktično nemogoča. Tudi 1.6 z 100KM je premalo

Najboljša izbira za brzince in lažji offroad za stock avto in dvig do 5 cm.
Dvig 3 cm
Dvignjen 5 cm
Dvignjen 8 cm
Za malo težji offroad 73 cm. je že potrebno rezat odbijač, volan še gre, se že čuti pomanjkanje moči, vendar še vedno solidno. Za kaj več je že potrebno navit motor.
Dvignjen 10 cm
Kajman 31, 75 cm. Je že cel kup stvari narobe. Moči ni, u blatu umre, sklopka ter prve polosi gredo kaj hitro rakom žvižgat, pajsa povsod, odbijači, notranji blatniki zadaj, potrebni so distančniki, širše obrobe itd.... Ni za vsakdanjo rabo četudi skrajšamo reduktor, tuli k žival....
uporabno le za hard, za ostalo če ni navit je slabši kot z manjšimi gumami
dvignjen 6 cm pa brez odbijačev
34 gume - nepremičnina. Vožnja je praktično nemogoča. Tudi 1.6 z 100KM je premalo

- Gašperček 413
- Kraj: bled
- thundercat
- thundercat
marjan napisal/-a:thundercat....je tvoj avto parkiran na viču-dolgi most zraven trgovine forch maybee??
Ne, moj se po dolenjski suče.
Evo, danes sem še zamenjal olje v mašini in zračni+oljni filter.
Pa zadnji lonec sem snel, ker ima grozno luknjo.
Sem hotel še v diffu in menjalniku zamenjat, pa ima čep na firkant 10.
Mater, tega alata pa nimam
- thundercat
Mihevc napisal/-a:Ker se tukaj tako sukate okoli gum 31 10.5 15,se bom mal umešal.
Ne gre ravno za samurajčka,temveč za terrana.Me pa zanima,če gredo nan te gume brez predelave podvozja?
Ker sem študeral,da bi na terrana naslednje gume nataknu 31ke,Sedaj uničujem 235 75 151
lp.mihevc t
Dej se bomo s štiriakserjem zmenil, k jih ima na teranotu I,pa mal premenaš in boš vidu, če kaj drsa.
Drgač me pa poklič na 041/323-721, al pa ko greš iz šihta se eno ulico višje pr men ustav.
LP by Jereb
- thundercat
- thundercat
Te dni sem spet mal rihtal samuraia. Pogruntal sem, da moram snet komplet rezervoar, če hočem popravit tist kazatelj goriva. To še sledi, ko skurim kar je še goriva not.
Pa mal sem se z površinsko rjo hecal pod avtom, pa dobil je nov zadnji lonec.
Zanima me še naslednje:
So zadnji amortizerji kaj drugačni od starejšega letnika samuraia, prav tako stekla zadnjih luči? A so kaj spremenili okoli tega?

Pa mal sem se z površinsko rjo hecal pod avtom, pa dobil je nov zadnji lonec.
Zanima me še naslednje:
So zadnji amortizerji kaj drugačni od starejšega letnika samuraia, prav tako stekla zadnjih luči? A so kaj spremenili okoli tega?

Kestla ni treba dol jemat, lahko ga samo mal dol spustiš. Kestl naj bo prazen zaradi teže da ne potrgaš vse. Nahebal si pa v vsakem primeru le da veliko bolj če boš snemal čisto preč.
Amortizerji in luči pašejo.
S tem boš kaj malo opravil pri samuraju, če že nekaj časa ni bilo odvito in čep že poglodan. Je treba imeti ornk in spodoben firkant.
Z zrakom gre z lahkoto. Če ne pa majzl v roke, pol pa gre.
Amortizerji in luči pašejo.
thundercat napisal/-a:lisko napisal/-a:Firkant 10x10 je nastavek od gedor....oz. podalšek od gedore lepo sede noter....Jeep ima enako spredaj.
Se mi je dozdevalo, sam preveril še nisem.![]()
He, bom jutri.
S tem boš kaj malo opravil pri samuraju, če že nekaj časa ni bilo odvito in čep že poglodan. Je treba imeti ornk in spodoben firkant.
- thundercat
AŁIEN napisal/-a:Kestla ni treba dol jemat, lahko ga samo mal dol spustiš. Kestl naj bo prazen zaradi teže da ne potrgaš vse. Nahebal si pa v vsakem primeru le da veliko bolj če boš snemal čisto preč.
Amortizerji in luči pašejo.thundercat napisal/-a:lisko napisal/-a:Firkant 10x10 je nastavek od gedor....oz. podalšek od gedore lepo sede noter....Jeep ima enako spredaj.
He, bom jutri.
Alien, hvala za info. Se bom lotil kesla, ko bo bolj prazen.
Firkant mi pa prinese kolega danes, ima tapravga.
thundercat napisal/-a:AŁIEN napisal/-a:Kestla ni treba dol jemat, lahko ga samo mal dol spustiš. Kestl naj bo prazen zaradi teže da ne potrgaš vse. Nahebal si pa v vsakem primeru le da veliko bolj če boš snemal čisto preč.
Amortizerji in luči pašejo.thundercat napisal/-a:lisko napisal/-a:Firkant 10x10 je nastavek od gedor....oz. podalšek od gedore lepo sede noter....Jeep ima enako spredaj.
He, bom jutri.
do mene pa nazaj ga boš zihr spraznil, pa še za firkant pogledava...kompresor pa pištolo, pa gasa
And on the 8th day God created Land Rover
- thundercat
compadre napisal/-a:thundercat napisal/-a:AŁIEN napisal/-a:Kestla ni treba dol jemat, lahko ga samo mal dol spustiš. Kestl naj bo prazen zaradi teže da ne potrgaš vse. Nahebal si pa v vsakem primeru le da veliko bolj če boš snemal čisto preč.
He, bom jutri.
do mene pa nazaj ga boš zihr spraznil, pa še za firkant pogledava...kompresor pa pištolo, pa gasa
Evo, Herkules mi je prinesu firkant.
Compadre, se oglasim, ampak imaš verjetno gužvo, pa te ne želim motit.
thundercat napisal/-a:
Evo, Herkules mi je prinesu firkant.![]()
Compadre, se oglasim, ampak imaš verjetno gužvo, pa te ne želim motit.
motil me ne, prav nasprotno, time out mi pride prav....sicer, "uradni del" sem za danes že končal, tako pravkar drejam distančnike (coil spring spacer) za svojega "antikrista"
And on the 8th day God created Land Rover
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov