nissan patrol 3.0 l.91-92
nissan patrol 3.0 l.91-92
zdravo. zanima me ce ve kdo za kaksno spletno stran na kateri bi dobil podatke-specifikacije o zgoraj omenjenem vozilu.
hvala
hvala
stanje je klasika za ta model, glava, pragi, obrobe.....drgač v redu, lepe partijsko rdeče barve, usnje, široke feltne in skoraj nove cestne gume....aja pa prednje luči od yugota, naturlich
za ceno bi se pa zmenli, v vsakem primeru manj kot za kolo če ga kupuješ izven sezone. Sicer niti ni naprodaj sam mi plaši samuraje na dvorišču tko da bolj da gre preden bo prepozno........
AŁIEN napisal/-a:stanje je klasika za ta model, glava, pragi, obrobe.....drgač v redu, lepe partijsko rdeče barve, usnje, široke feltne in skoraj nove cestne gume....aja pa prednje luči od yugota, naturlichza ceno bi se pa zmenli, v vsakem primeru manj kot za kolo če ga kupuješ izven sezone. Sicer niti ni naprodaj sam mi plaši samuraje na dvorišču tko da bolj da gre preden bo prepozno........
glava?!?
kaj je z glavo? mas kako sliko? preblizna cena? nimam pojam kolk stane bicekl je morda komu znan tale patrol?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3439050&show=1
jutri popoldne si ga grem ogledat, pa bi mi prov prišel kak nasvet na kaj naj bom pozoren.
kakšno je vaše mnenje glede plinske naprave v takmu terencu? poraba plina naj bi bla cca 13-15, motor je pa še tastar na fergazer.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3439050&show=1
jutri popoldne si ga grem ogledat, pa bi mi prov prišel kak nasvet na kaj naj bom pozoren.
kakšno je vaše mnenje glede plinske naprave v takmu terencu? poraba plina naj bi bla cca 13-15, motor je pa še tastar na fergazer.
Damjankunc ga je šel gledat. Pravi da je lepo ohranjen. Tako da možno da sploh ni več naprodaj. Bo sam povedal.
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
jaz sem ga šel gledat, ja. Videti je bil ohranjen in normalno vozen. Vendar se ne bom odločil zanj, ampak bom ostal kar na pajerotu. Po premisleku sem ugotovil, da je pajero le bolj pripraven in tudi bolj zmogljiv, vsaj po cesti.
Zdi se mi, da toti patrol le ne gre tako, kot bi moral......
, ampak to je le moje mnenje. 
Zdi se mi, da toti patrol le ne gre tako, kot bi moral......
mnja, evo sm si ga pogledu, in sm na sami vožni biu ob enem navdušen in razočaran. razočaral me je to k je avto dejansko zelo zelo len, res gre slabo, tut obratomer kaže narobe (k sm ga vrtel po zvoku na cca 4.5-5k obratov, je blo na obratomeru cca 3k obratov, štantgas pa na 500) je pa drgač dost lepo ohranjen. navdušen sm bil pa verjetn bl zato k še nism sedel v nobenem pravem terencu.
ampak ga tut jaz verjetno nebom vzel ker sem danes po ogledu malo računice naredil in mi ni všeč da že z nakupom zapravim ceu proračun :S tako da žal bom mogu kj cenejšga iskat
ampak ga tut jaz verjetno nebom vzel ker sem danes po ogledu malo računice naredil in mi ni všeč da že z nakupom zapravim ceu proračun :S tako da žal bom mogu kj cenejšga iskat
Sklepam, da je tale 3.3. Me pa zanima kateri motorji se kaj bolje obnesejo 2.8 ali 3.3? Sicer pa, če ne gledaš prikazovalnika temperature in samo teraš ni nič čudnega, če gre glava.
Mi je pa zvok 3.3 fenomenalen...
Takšen avto bi rad kupil nekje v roku enega meseca pa me zanima, če si tle na foromu kdo lasti kaj podobnega in bi bil pripravljen v prodajo?
l.p.
Mi je pa zvok 3.3 fenomenalen...
Takšen avto bi rad kupil nekje v roku enega meseca pa me zanima, če si tle na foromu kdo lasti kaj podobnega in bi bil pripravljen v prodajo?
l.p.
Jaz ga imam pa ga ne dam.
Potreben je lepotne operacije ker so pragi zgnili in še baba ga je enkrat dala na streho. Pri 240 tisoč požre pol litra olja na 10 tisoč, vode pa sploh ne gledam ker jo ne popije niti kaplje.
Kupi raje 3.3 ali pa novejšega GR 2.8.
Tisti 2.8 vmes niso vredni nič ker zgnijejo prav povsod.
Potreben je lepotne operacije ker so pragi zgnili in še baba ga je enkrat dala na streho. Pri 240 tisoč požre pol litra olja na 10 tisoč, vode pa sploh ne gledam ker jo ne popije niti kaplje.
Kupi raje 3.3 ali pa novejšega GR 2.8.
Tisti 2.8 vmes niso vredni nič ker zgnijejo prav povsod.
Robinzon zadnjič sem te gledal ko si speljal od lavriča in moram reči da sem bil prav presenečen kako mašinca laufa.
Moj pa po generalni kadi k dva turka skupaj. Edino lepotno je res bolj kritičen. Sem pa mislil da si si kakšna drva čez havbo podrl 
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov
a taprve al tazadnje
Ma za okol bajte pa za po kamnolomu je dober. Ko bom velik bom imel pa LC.